Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Menestystarinamme: nämä sijoituskohteet ovat olleet erityisen suosittuja

INVESDOR INSIGHTS | 10.05.2022

Menestystarinamme: nämä sijoituskohteet ovat olleet erityisen suosittuja

Olemme vuosien varrella auttaneet satoja yrityksiä keräämään rahoitusta. Samalla olemme tarjonneet 124 000:lle yhteisöömme kuuluvalle sijoittajalle mahdollisuuden sijoittaa parempaan tulevaisuuteen. Metalliosia Mars-lennoille tai sokerittomia makeisia - meidän roolimme on tarjota monipuolinen ja kiinnostava valikoima sijoitustuotteita, liiketoimintamalleja, toimialoja ja yritysten markkina-alueita. Näistä sijoittajamme valitsevat itseään kiinnostavimmat kohteet.

Seuraavassa esittelemme muutamia kohokohtia, jotka ovat osoittautuneet meidän ja sijoitusyhteisömme suosikeiksi.

Biogena - Invesdorin historian eniten rahoitusta kerännyt yritys

Euroopassa asemansa vakiinnuttanut Biogena kehittää ja valmistaa korkealaatuisia luontais- ja hivenainetuotteita. Konsernin konsepti on saanut osakseen poikkeuksellista kiinnostusta: sijoittajat ovat yhteensä 13 rahoituskierroksella mahdollistaneet muun muassa Good Health World Centerin avaamisen, franchising-konseptin lanseeraamisen ja huipputason myymälöiden laajentamisen. Lainakierroksia ja yhden osakeannin Invesdorin kanssa toteuttanut Biogena listautui Wienin pörssiin vuonna 2021.

Lue lisää

NEOH – Yksi Euroopan nopeimmin kasvavista terveysruokabrändeistä

Jos etsit terveellisiä välipaloja ja makeaa kasvua, NEOH on oikea valinta. Innovatiivinen elintarviketeknologiayritys Alpha Republic GmbH kehittää ja myy makeisia NEOH-tuotemerkillä ilman lisättyä teollista sokeria tai muita terveydelle haitallisia ainesosia. Vuonna 2020 NEOH oli yksi Euroopan nopeimmin kasvavista terveysruokabrändeistä.

Lue lisää

Evobeam – Tuntematon menestyjä mahdollistaa Mars-lennot

Saksalainen Evobeam on todellinen ”Hidden Champion”, joka on vielä suhteellisen pieni ja tuntematon, mutta erittäin menestynyt yritys alallaan. Kyseessä on konevalmistaja, joka on erikoistunut erittäin pitkälle kehittyneisiin metalliosiin. Evobeamilla on ratkaiseva vaikutus siihen, että Formula 1 -kilpa-autot toimivat, satelliitit kiertävät maapalloa ja Mars-lennot voivat lähteä liikkeelle. Evobeam keräsi kahdessa tunnissa miljoona euroa yli 600 sijoittajalta.

Lue lisää

Friends & BRGRS - Kun rakkaus hampurilaisiin palkitaan houkuttelevalla tuotolla

Idea loistavasta hampurilaisesta, jossa on tuore sämpylä, kotitekoinen jauhelihapihvi ja kylkiäisinä täydelliset ranskalaiset - vieläpä edulliseen hintaan - lähti lentoon pian Friends & BRGRS:n perustamisen jälkeen. Yritys laajentui nopeasti moniin kaupunkeihin Euroopassa. Vuonna 2016 perustajat löysivät samanhenkisiä ihmisiä Invesdorin kautta: osakeanti keräsi 980 000 euroa 560 sijoittajalta. Vain neljä vuotta myöhemmin yritys myytiin NoHo Partnersille, mikä toi sijoittajille mehukkaan 22,50 prosentin tuoton.

Lue lisää

L'Osteria – menestysresepti, joka toimii vuosikymmenestä toiseen

Yrityksen historia on yhtä houkutteleva kuin sen italialaiset ruokansa. Vuonna 1999 ensimmäinen L'Osteria aukesi Nürnbergissä, Saksassa. Ravintolan valtavien pizzojen ja tuoreen pastan menestyksen rohkaisemina perustajat päättivät levittää konseptia laajemmalle. L’Osterian ja Invesdorin tiet kohtasivat vuonna 2016. Kolme vuotta myöhemmin franchising-yritys FR L'Osteria SE laski liikkeeseen ensimmäisen digitaalisen arvopaperin Saksassa ja keräsi yli 2,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Heeros - Euroopan ensimmäinen joukkorahoitettu listautumisanti

Heeros lopettaa yritysten taloushallintoon liittyvät päänvaivat. Nopeasti kasvava yritys hyödynsi joukkorahoituksen julkista vaikutusta ja listautui menestyksekkäästi vuonna 2016 alustallamme.

Lue lisää

Kuten huomaat, tarjoamamme sijoituskohteet ovat erittäin monipuolisia. Lupaamme, että näin on myös tulevaisuudessa: voit kauttamme sijoittaa Euroopan kiinnostavimpiin sijoitusmahdollisuuksiin yli maantieteellisten rajojen. 

 
  Kaikki sijoitusmahdollisuudet

Kirjoittaja: Invesdor

Kirjoittaja

Invesdor

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus