Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

> 12 000 000 € sijoitettu tähän mennessä

> 12 000 000 €
sijoitettu tähän mennessä

13 onnistunutta kierrosta

13
onnistunutta kierrosta

9 takaisin maksettua joukkolainaa


takaisin maksettua joukkolainaa

~ 1 500 sijoittajaa

~ 1 500
sijoittajaa

Joukkorahoituksen menestystarina

Ravintolisillä voidaan tukea niin urheilusuoritusta, terveyttä kuin kauneuttakin.

Itävaltalainen Biogena Group on markkinajohtaja ravintolisinä nautittujen hivenaineiden segmentissä. Yritys perustettiin vuonna 2006 ja se työllistää yli 400 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Itävallan Salzburgissa. Biogena jakelee tuotteita yli 13 000 lääkärikumppanille ja terapeutille. Lisäksi yritys myy tuotteita suoraan kuluttajille 20 omassa myymälässään ja verkkokaupassaan yli 40 maassa. Yrityksen motto kuuluu "Tieto luo terveyttä", ja se yhdistää viimeisimmät tieteelliset tulokset esivanhempiemme perinnetietoon.

Crowdinvesting Success story : Biogena Logo

Biogena Aikajana

Ennätysrahoitus

Biogena toteutti ensimmäisen joukkolainakierroksensa Invesdorin kanssa vuonna 2015. Rahoituksen voimin yrityksen tie aukesi kohti pörssiä: Biogena listautui Wienin pörssiin vuonna 2020. Sijoittajat sijoittivat yritykseen 2 000 000 euroa. Yrityksen osakkeenomistajina he saavat osuutensa mahdollisesta arvonnoususta ja osingoista. Lisäksi pörssilistautuminen mahdollistaa kaupankäynnin lisävoittojen realisoimiseksi.

Kohokohdat

Biogena 13

Good Health World Centerin avaaminen

Biogenan Good Health World -keskus Salzburgin laitamilla avattiin vuoden 2020 lopulla. Yritys arvioi sen myötä tuotemyyntinsä 9-kertaistuvan, ja toteuttaa laajentumisstrategiaansa täydellä vauhdilla.

Biogena 12

Franchising-konseptin käynnistäminen

Salzburgissa sijaitsevan Good Health Worldin on tarkoitus luoda tarvittava perusta 225 franchising-myymälälle ja -alueelle. Markkinaosuuden viisinkertaistamiseksi Saksassa avattiin lippulaivamyymälät Frankfurtissa, Hampurissa, Münchenissä ja Berliinissä. Myös logistiikkakeskusta modernisoitiin ja laajennettiin, jotta noin 50 prosentin vientikiintiö on mahdollista toteuttaa.

Biogena 11

Digitalisaatio ja kansainvälistyminen

Biogena on pitkän linjan toimija. Tähän mennessä se on kerännyt noin viiden miljoonan euron rahoituksen, joka on mahdollistanut investoinnit uusiin myymälöihin, logistiikkaan ja digitalisaatioon kansainvälisen kasvun edistämiseksi.

Biogena 8

Suuntana Sveitsin markkinat

Rahoituskierros Sveitsissä tukee markkinoille tuloa. Biogena näkee maan erittäin tärkeänä markkina-alueena, sillä siellä on erittäin suuri markkinapotentiaali korkealaatuisille, puhtaista aineista valmistetuille ravintolisätuotteille.

Biogena 7

Laajentuminen Euroopassa

Biogenan aiemmat joukkorahoituskierrokset (mukaan lukien pk-yrityksen suurin verkossa keräämä rahoitus Itävallassa) olivat valtava menestys. Rahoitus käytetään ensisijaisesti kansainvälistymisen jatkamiseen. Saksan jälkeen on tarkoitus laajentua koko EU:n alueelle.

Biogena 6

Myymälöiden avaaminen Saksassa

Tällä rahoituskierroksella keskitytään uusien myymälöiden avaamiseen Saksassa. Uusia toimipisteitä avataan erityisesti kaupunkikeskuksiin. Lisäksi Saksaan perustetaan funktionaalisen lääketieteen keskus.

Biogena 5

Itävallan markkinoille

Biogena tarjoaa sijoitusmahdollisuuden saksalaisille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen ensimmäisen kerran vuonna 2016. Varojen pääkäyttökohteita ovat tuotekehitys ja asiakashankinta Itävallan markkinoille pääsyn varmistamiseksi.

Biogena 3

Odottamaton yleisömenestys

Suuren kiinnostuksen vuoksi Biogenan kolmas rahoituskierros käynnistyy pian toisen kierroksen jälkeen. Biogenan "Tieto luo terveyttä" -konsepti herättää poikkeuksellista kiinnostusta sijoittajien keskuudessa. Joukkolainakierroksella kerätyt varat käytetään ensisijaisesti huippumodernien Biogena-myymälöiden laajentamiseen.

Biogena kiittää!

Albert Schmiedebauer, Owner & CEO Otmar

”Haluamme kiittää uskollista yleisöämme 13 onnistuneesta rahoituskierroksesta. Olemme erittäin ylpeitä yhdessä kulkemastamme matkasta, joka ei ole vielä läheskään ohi. Seuraavat hankkeet odottavat jo lähtölaukausta."''

Albert Schmiedbauer, toimitusjohtaja & CEO Biogena

Do you have any further questions?

Get in touch

Contact
 

Give us a call or send us a message:
Email: service@invesdor.com
Phone: +49 30 364 285 707

Your contact person

Sebastian Kutschker

Senior Customer Success Manager

DE | EN

Follow us: