Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

> 980 000 euroa sijoitettu tähän mennessä

> 980 000 €
sijoitettu tähän mennessä

1 onnistunut kierros

1
onnistunut kierros

583 sijoittajaa

583
sijoittajaa

22,5 % tuotto

22,5 % 
tuotto

Joukkorahoituksen menestystarina

Joskus loistavaan liikeideaan ei tarvita kuin kuusi ystävää ja heidän rakkautensa hampurilaisiin. Näin kävi Sebastianille, Rasmukselle, Kaj’lle, Saulille, Olelle ja Peterille, jotka perustivat suomalaisen Friends & Brgrs -hampurilaisketjun. Tähtäimessä oli loistava hampurilainen, jossa on tuore sämpylä, kotitekoinen jauhelihapihvi ja kyljessä täydellisesti kypsennetyt ranskalaiset -  vieläpä edulliseen hintaan. Liikeidea lähti lentoon pian perustamisen jälkeen, ja yritys laajentui nopeasti moniin kaupunkeihin Euroopassa.

Invesdorin kautta Friends & Brgrs löysi samanhenkisiä ihmisiä, jotka uskoivat Fresh Casual -ravintolakonseptin menestykseen. Vuonna 2016 järjestetyssä osakeannissa yritys keräsi 980 000 euroa 560 sijoittajalta. Rahat sijoitettiin kansainvälisen laajentumisen jatkamiseen. Yritys myytiin vuonna 2020 NoHo Partnersille, ja irtautuminen toi sijoittajille 22,50 prosentin tuoton.

Friends & Brgrs Logo

Rakkaus hampurilaisiin palkittiin herkullisella tuotolla

Lokakuussa 2016 Friends & Brgrs keräsi joukkorahoituksella 980 000 euroa kansainvälistä laajentumista varten. Osakkeen hinta oli 24,50 euroa, ja osakkeenomistajat saivat täydet osakasoikeudet ja mahdollisuuden osallistua suoraan pikaruokaketjun kasvuun. NoHo Partners osti Friends & Brgrsin vuonna 2020 30 euron osakekohtaisella hinnalla, mikä tuotti sijoittajille 22,50 prosentin voiton.

Suomesta Euroopan metropoleihin

Pietarsaaresta kotoisin oleva pikaruokaketju jatkaa laajentumistaa. Tällä hetkellä 15 ravintolaa palvelee muun muassa Helsingin seudulla ja Pohjanmaalla. Seuraavan kolmen vuoden aikana on tarkoitus avata 10 uutta ravintolaa vuodessa, eli vuoden 2024 loppuun mennessä ravintoloita pitäisi olla noin 50.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 20 735 2590

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN | SWE