Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

1 000 000 € sijoitettu tähän mennessä

1 000 000 €
sijoitettu tähän mennessä

> 53 000 euroa maksettuja korkoja

> 53 000 €
maksettuja korkoja

> 673 sijoittajaa

> 673
sijoittajaa

1 hour 37 minutes to raise €1 M.

1 miljoonan euron kerääminen
vei aikaa 1 h 37 min

Joukkorahoituksen menestystarina

Financial Timesin listan mukaan saksalainen Evobeam GmbH on yksi Euroopan tuhannesta nopeimmin kasvavasta yrityksestä. Kehittämällä ja valmistamalla erityisiä metalliosia yritys vaikuttaa ratkaisevasti siihen, että Mars-lennot ovat mahdollisia, satelliitit kiertävät radoillaan ja Formula 1 -kilpa-autot liikkuvat. Teknologialla on suuri kysyntä, mikä edellyttää yhä suurempia koneita. Tämä vaatii suuria pääomia.

Jotta Evobeam voisi vauhdittaa kasvuaan ja tarjota edelleen korkealaatuisia tuotteita vaativien asiakkaidensa käyttöön, keräsi yritys erittäin onnistuneen lainarahoituksen Invesdorissa. Alle kahdessa tunnissa yli 600 sijoittajaa osallistui kierrokseen yhteensä miljoonalla eurolla.

”Hidden Champion” kasvu-uralla

Evobeamin dynaamisesta kasvusta kertoo erityisesti sen mukaan pääsy Financial Timesin listalle. Tunnettu talouslehti on nostanut Evobeamin Euroopan tuhannen nopeimmin kasvavan yrityksen listalleen. Invesdorin kautta muutamassa tunnissa kerätyn miljoonan euron avulla yritys jatkaa kasvu-urallaan.

Näin Evobeam toimii

Ilmailu ja avaruus

Evobeamin asiakkaat ovat pääasiassa ilmailu- ja avaruusteollisuudesta. Evobeamin koneilla valmistetaan muun muassa avaruudessa tarvittavia komponentteja, joita NASA käyttää satelliittipaikannuslaitteiden ja Mars-lentojen massaspektrometrien rakentamiseen.

Autoteollisuus

Evobeamin koneilla valmistetaan komponentteja mm. sähkökäyttöihin, turboahtimiin ja vaihteistoihin muun muassa Volkswagenille ja Boschille.

Konetekniikka

Tyhjiöhitsauksen suuren tarkkuuden ansiosta Evobeamin koneita käyttävät myös muut koneenvalmistajat esimerkiksi elintarviketeollisuuden venttiilikoteloiden valmistuksessa. Tuotannon aikana elintarvikkeet kuljetetaan venttiilien läpi, joten tuotantoprosessin hygienian varmistamiseksi pintojen ja hitsaussaumojen on oltava erityisen sileitä. Asiakkaita ovat muun muassa GEA, SPX ja Endress+Hauser.

Evobeam kiittää!

Dr. Ing. Matthias Wahl, Founder and CEO of Evobeam GmbH

"Haluamme kiittää kaikkia rahoituskierrokseen osallistuneita sijoittajia. Teidän ansiostanne pystyimme kasvamaan menestyksekkäästi ja toteuttamaan uusia hankkeita."
TkT Matthias Wahl, Evobeam GmbH:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Do you have any further questions?

Get in touch

Contact
 

Give us a call or send us a message:
Email: service@invesdor.com
Phone: +49 30 364 285 707

Your contact person

Sebastian Kutschker

Senior Customer Success Manager

DE | EN

Follow us: