Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Määrätietoiset ja yrittäjähenkiset ihmiset rakentamassa tulevaisuutta.

On aika siirtyä kohti oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää taloutta. Haluamme antaa kaikille eurooppalaisille mahdollisuuden rakentaa aktiivisesti tulevaisuutta sijoittamalla yrityksiin, joihin he uskovat. Tämä on missiomme.

Uskomme vahvasti siihen, että olemme jokainen vastuussa tulevaisuudestamme - otetaan siis ohjat omiin käsiimme.

Helsingistä, Wienistä ja Berliinistä
kaikkialle Eurooppaan

2012

Invesdor perustetaan Helsingissä ja ensimmäiset rahoituskierrokset käynnistetään Suomessa. Toiminta laajenee nopeasti Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan.

2015

Finnest GmbH ja Kapilendo AG perustetaan Wienissä ja Berliinissä, ja ne vakiinnuttavat nopeasti asemansa johtavina joukkorahoitustoimijoina omilla markkinoillaan. Invesdor Groupin perusta on luotu.

2016

Toimimme aktiivisesti kuudessa maassa. Invesdorin kautta tehdään Euroopan ensimmäinen joukkorahoitettu listautumisanti kun Heeros listatutuu Helsingin pörssiin. Lisäksi rahoitamme ensimmäistä kertaa Falkensteiner Hotels & Residencies -ketjua. Tämä on loistavan yhteistyön alku.

2017

Keräämme alle kymmenessä minuutissa berliiniläiselle Bundesliiga seura Hertha BSC:lle 2,5 miljoonan euron rahoituksen. Tästä tulee samalla Euroopan joukkorahoitusennätys.

2019

Biogena listautuu Wienin pörssiin. Jälleen yksi onnistunut pörssilistautuminen yritykselle, joka on aikaisemmin hakenut Invesdorin kautta joukkorahoitusta.

2021

Falkensteiner Hotels & Residencies -ketju järjestää kanssamme jälleen rahoituskierroksen. Vuosien varrella olemme keränneet Falkensteinerille yli 27 miljoonaa euroa, mikä tekee siitä yhden historian suurimmista joukkorahoituksen menestystarinoista. 

2022

Olemme yksi Euroopan suurimmista sijoitus- ja rahoitusalustoista. Tähän mennessä yli 124 000 käyttäjää on sijoittanut yli 320 miljoonaa euroa eurooppalaisiin yrityksiin yli 500 rahoituskierroksella. Ja työmme Euroopan tulevaisuuden rakentamisessa jatkuu...

Arvomme

Oikeudenmukaisuus

Oikeudenmukaisuus on meille ensisijainen tavoite. Riippumatta siitä, työskentelemmekö yhdessä sijoittajien ja yritysten kanssa vai tiimissämme - kaikki viestintämme ja päätöksentekomme perustuu oikeudenmukaisuuden periaatteeseen.

Yhdessä tekeminen

Yhteistyö on osa juuriamme ja yrityksen DNA:ta. Tiedämme, että vain keskustelemalla, oppimalla ja työskentelemällä yhdessä voimme toteuttaa visiomme ja tavoitteemme.

Ketteryys

Muutoksen edistäminen on meille avainasemassa. Mietimme jatkuvasti toimintapojamme uudelleen ja pyrimme löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Tiimimme

Johto

Christopher Grätz

Christopher Grätz

Ennen Invesdorin (aiemmin Kapilendo) perustamista Christopher Grätz työskenteli johdon konsulttina KPMG AG:ssä Strategy & Operations - Financial Services -yksikössä ja neuvoi suuria saksalaisia ja kansainvälisiä pankkeja sekä DAX-30-luokan teollisuusyrityksiä. Grätzillä on maisterin tutkinto St. Andrewsin yliopistosta ja hänellä on myös pankkiirin pätevyys.

Günther Lindenlaub

Günther Lindenlaub

 Ennen Invesdorin (aiemmin Finnest) perustamista Günther Lindenlaub työskenteli yli 20 vuotta Raiffeisen Bank International AG:ssä ja vastasi Investment Banking Products -yksiköstä. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Wienin kauppakorkeakoulusta.

Mari Lymysalo

 Mari Lymysalolla on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, johtamisesta ja pääomasijoitustoiminnasta. Ennen Invesdoriin tuloaan Mari Lymysalo johti Capgemini Venturesin sijoitusyksikköä sijoitusjohtajana. Mari Lymysalo on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Maarten de Jong

Maarten de Jong on hollantilaisen Oneplanetcrowd-joukkorahoitusalustan toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Valmistuttuaan ja vietettyään kuusi kuukautta Sri Lankassa hän aloitti työt Hollannissa Business in Development Networkilla, jossa hän välitti rahoitusmahdollisuuksia kehittyvillä markkinoilla. Hänellä on teknisen liiketalouden tutkinto Groningenin yliopistosta (Hollanti).

Yritysasiakkaat

Vivien Wornat: Ihre Finanzierungsberaterin bei Invesdor

Vivien Wornat

Kaius Loefgren

Kaius Löfgren

Martin Hofstadler ​

Martin Hofstadler

Reinhard Hoenig

Reinhard Hönig 

Kaius Loefgren

Timo Quast

Marco Eggers

Joost van Rens

Peter Vriesman

Markkinointi & asiakassuhteet

Nancy Heinrich

Niklas Green

Marko Müller

Bettina Lönnholm-Rask

Jessica Partanen

Deniz Gönüllü

Deniz Gönüllü

Hannah Reinicke

Hannah Reinicke

Sebastian Kutschker

Vanessa Oestert

Marianne Bakker

Lindsey van Loon

Monique van Esch

Nian Wetsteijn

Lakitiimi & liiketoiminnot

Andreas Knopf

Andreas Knopf

Franziska Haeßler

Franziska Haeßler

Julia Hulin

Julia Hulin

Iva Karadzhova

Iva Karadzhova

Tuulia Niemelä

Nicole Porras Hochland

Kehitys

Sergej Loch

Sergej Loch

Paulo Castillo

Paulo Castillo

Petri Mäkelä

Petri Mäkelä

Robin Schmitz

Robin Schmitz

Bülent Aydin

Bülent Aydin

Jakub Ceppan

Jakub Ceppan

Ivan Durcik

Ivan Durcik

Leon North

Leon North

Hajime Suzuki

Pedro Abel Diaz

Rahoitus & riskienhallinta

Robert Sjöblad

Robert Sjöblad

Christian Becker

Christian Becker

Rakenna tulevaisuutta kanssamme

Liity mukaan

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Invesdor sosiaalisessa mediassa:

         

Yhteyshenkilö

Jessica Partanen

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN

Yhteyshenkilö

Sebastian Kutschker

Customer Support

EN | DE