Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

> 1 613 559 euroa sijoitettu tähän mennessä

> 1 613 559 €
sijoitettu tähän mennessä

3 onnistunutta kierrosta

3
onnistunutta kierrosta

> 380 sijoittajaa

> 380
sijoittajaa

Nr. 1 Topseller in Austria

Nr. 1
bestseller in Austria

Joukkorahoituksen menestystarina

Välipalojen tulevaisuudessa ei tarvita sokeria.

Itävaltalainen Alpha Republic GmbH tekee tästä unelmasta totta. Innovatiivinen elintarviketeknologiayritys kehittää ja myy NEOH-tuotemerkillä makeisia ja välipaloja, joihin ei ole lisätty teollista sokeria tai muita terveydellemme haitallisia ainesosia. Vuonna 2020 NEOH oli yksi Euroopan nopeimmin kasvavista terveysruokabrändeistä.

Kahdessa osakeannissa NEOH keräsi noin 1,5 miljoonaa euroa omaa pääomaa. Yritys aikoo käyttää lisävarat tuotevalikoimansa laajentamisen rahoittamiseen ja alueellisen laajentumisensa jatkamiseen.

NEOH Logo

Joukkorahoituksella kansainväliseksi

NEOH käytti ensimmäisellä Euroopassa järjestetyllä joukkorahoituskierroksella keräämänsä varat ensisijaisesti markkinointiin ja myyntiin Itävallassa sekä Saksassa. Lisäksi yritys edisti liiketoimintaansa Yhdysvalloissa.

Makeaa kasvua terveellisemmillä välipaloilla

Yritys haluaa mullistaa makeismarkkinat, joiden vuotuisen myynnin arvioidaan olevan maailmanlaajuisesti yli 800 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Liiallisesta sokerin kulutuksesta on tullut yksi maailman suurimmista terveysongelmista. Yritys on patentoinut ENSO-koostumuksen, joka korvaa sokerin. NEOH tekee välipaloista terveellisempiä mausta tinkimättä.

NEOH kiittää!

Mag. Manuel Zeller, CEO

"Haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiittää kaikkia sijoittajiamme saamastamme tuesta. Olemme nälkäisiä ja odotamme innolla seuraavia rahoituskierroksia kanssanne!""Mag. Manuel Zeller, toimitusjohtaja NEOH

Do you have any further questions?

Get in touch

Contact
 

Give us a call or send us a message:
Email: service@invesdor.com
Phone: +49 30 364 285 707

Your contact person

Sebastian Kutschker

Senior Customer Success Manager

DE | EN

Follow us: