Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Invesdor Group lukuina

Invesdor Group on vuodesta 2012 lähtien välittänyt yli {{ processedData.custom.volumePaidout| limitTo: 3 }} miljoonaa euroa eri kokoisille ja eri kehitysvaiheissa oleville yrityksille. Välitetty pääoma koostuu yksityisten ja ammattimaisten sijoittajien sijoituksista sekä EU-avustuksista. Uusi pääoma on mahdollistanut kasvun ja tuotekehityksen rahoittamisen yrityksille ympäri Eurooppaa.

Välitetty pääoma +

Rekisteröityneet käyttäjät +

Rahoitetut rahoituskierrokset
Sijoittajien kansallisuudet
Maata, joista voimme ottaa kohdeyrityksiä

Joustavat rahoitusratkaisut

Eurooppalaiset kasvu- ja pk-yritykset voivat kerätä kauttamme oman- ja vieraan pääoman ehtoista rahoitusta sekä valtion avustuksia. Yksityiset ja institutionaaliset sijoittajat ovat osallistuneet yli 500 rahoituskierrokseen saaden sijoituksilleen kiinteää korkoa, osinkoja ja houkuttelevia irtautumistuloja. Alla näet tilastoja rahoituksen jakautumisesta.

{{ ctrl.currentFormat.label }}

Omaa pääomaa koskevat tilastot

Viime vuosina pääomarahoitusta on toteutettu erityisesti Pohjoismaissa. Yli kolmannes kokonaisrahoitusvolyymista kerättiin omana pääomana.

Rahoitettu summa

Kierrosten määrä

Tilastoja velkarahoituksesta

Velkapääoman myöntäminen on Invesdor Groupin suurin segmentti, joka kattaa yli 50 prosenttia kaikesta välittämästämme rahoituksesta. Kauttamme on jo sijoitettu yli 150 miljoonaa euroa perinteisten lainojen, pääomalainojen ja joukkovelkakirjalainojen muodossa. Yli 100 lainakierrosta on jo maksettu takaisin kokonaisuudessaan. Alla näet tilastoja maksetuista koroista, laiminlyönneistä sekä keskimääräisestä tuotosta. 

Takaisinmaksettu summa

Takaisinmaksettu tuotto

Täysin takaisinmaksetut lainat
Keskimääräinen korko
Vuosittainen maksuhäiriöprosentti
Keskimääräinen tuotto