Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Valitusmenettely

Palautteiden perusteella parannamme palveluamme ja välitämme kiitokset ja kehitysideat oikeaan paikkaan. Valituksen tekeminen on helppoa: käytä alla olevaa lomaketta, ja lähetä se sähköisesti tai postitse mainittuun osoitteeseen. Käsittelemme valitukset ja muut palautteet nopeasti, oikeudenmukaisesti ja yhdenmukaisesti.

Tietoa asiakkaille

  1. Valitusprosessi
  2. Valituslomake

Valitusprosessi

Lähetetät valituksen sähköisesti tai postitse.

Vahvistamme valituksen vastaanottamisen 2 työpäivän kuluessa sen saapumisesta.

Tämän jälkeen tarkistamme, että valitus on täydellinen, ja pyydämme lisätietoja, joita tarvitaan asianmukaisen käsittelyn varmistamiseksi. Tarkistamme erityisesti, että valitus sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja että kaikki tarvittavat asiakirjat on toimitettu. Otamme sinuun yhteyttä, jos asiakirjoja puuttuu.

Jos valitus on hyväksyttävä, ilmoitamme sinulle 10 työpäivän kuluessa sen vastaanottamisesta, voidaanko valitus ottaa käsiteltäväksi.

Jos valitus voidaan ottaa käsiteltäväksi, valitusmenettely saatetaan päätökseen kohtuullisessa ajassa (alle 30 työpäivän kuluessa).

Aluksi vastuu valitusten käsittelystä on Invesdorin asiakaspalvelulla ja sen työntekijöillä. He välittävät valitukset tarvittaessa asianomaiselle erityisosastolle ja nimeävät vastuullisen osaston ja käsittelystä vastaavan henkilön, joka on käytettävissä mahdollisia kysymyksiä varten. Lisäksi sinulle ilmoitetaan edellä kuvatusta enimmäiskäsittelyajasta ja määräajoista.

Valituslomake

Lataa valituslomake


Lähetä sähköpostitse osoitteeseen:

service@invesdor.fi

Lähetä postitse: 
Invesdor Oy
Salomonkatu 17 A
00100 Helsinki

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 20 735 2590

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN