Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Valitusmenettely

Palautteiden perusteella parannamme palveluamme ja välitämme kiitokset ja kehitysideat oikeaan paikkaan. Valituksen tekeminen on helppoa: käytä alla olevaa lomaketta, ja lähetä se sähköisesti tai postitse mainittuun osoitteeseen. Käsittelemme valitukset ja muut palautteet nopeasti, oikeudenmukaisesti ja yhdenmukaisesti.

Tietoa asiakkaille

  1. Valitusprosessi
  2. Valituslomake

Valitusprosessi

Jos sinulla on valitus Invesdorin tuotteista tai palveluista, voit lähettää valituslomakkeen osoitteeseen service@invesdor.com.

Vahvistamme valituksen vastaanottamisen 2 työpäivän kuluessa sen saapumisesta. Ilmoitamme sinulle 10 päivän kuluessa, hyväksytäänkö valitus, ja selitämme syyt, jos valitustasi ei hyväksytä.

Saat vastauksen valitukseesi 20 työpäivän kuluessa. Jos vastauksen antaminen viivästyy, ilmoitamme sinulle valituksesi käsittelyn etenemisestä 20 työpäivän kuluessa. Oneplanetcorwd International B.V. pyrkii joka tapauksessa kaikin tavoin siihen, että 30 työpäivän määräaika ei ylity.

Kun vahvistamme, että olemme vastaanottaneet valituksesi, ilmoitamme sinulle, mihin osastoon tai työntekijään voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, ja mainitsemme tulevat määräajat.

Jos valituksesi käsittelyn kannalta olennaisia tietoja puuttuu, pyydämme niitä. Tämä voi viivästyttää valituksen käsittelyä.

Valitukseen liittyvä viestintä tapahtuu kirjallisesti ja sähköisesti. Erityisestä pyynnöstäsi viestintä voidaan toteuttaa myös paperilla.

Oneplanetcrowd International B.V. pitää sisäistä valitusrekisteriä, johon tallennetaan valituksista, yhteydenotoista ja lopullisista päätöksistä johtuvat toimenpiteet.

Oneplanetcrowd International B.V.: n sisäisen valitusrekisterin tietoja säilytetään 5 vuotta. Tietosuojaa koskevia säännöksiä noudatetaan koko ajan.

Valitusta käsitellessämme pyrimme aina löytämään rakenteellisen ratkaisun ongelmaan, varsinkin jos kyseessä on valitus, joka toistuu useammin lyhyen ajan sisällä. Haluamme huomauttaa, että valituksia käsitellessämme noudatamme aina sijoittajien yhdenvertaisen kohtelun periaatteita emmekä voi antaa oikeudellista neuvontaa.

On huomattava, että valituksia, jotka liittyvät olosuhteisiin, jotka ovat valituksen esittämishetkellä tapahtuneet yli vuosi sitten, ei käsitellä.

Invesdorin työntekijöistä tai yhteistyökumppaneista, joita valitus koskee, keskustellaan aina asianomaisen henkilön kanssa, ellei tätä ole nimenomaisesti vastustettu.

Valituslomake

Lataa valituslomake


Lähetä sähköpostitse osoitteeseen:
service@invesdor.com

Lähetä postitse: 
Oneplanetcrowd International B.V:
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam, The Netherlands

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 20 735 2590

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN