Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

> 4 125 000 euroa sijoitettu

> 4 125 000 €
sijoitettu

12 Runden bisher

2
kierrosta

2 kierrosta

> 917
investors

kierrosta 15 % tuotto 12 kuukauden kuluessa

15 %
kierrosta 15 % tuotto 12 kuukauden kuluessa

Joukkorahoituksen menestystarina

Kun ajattelet taloushallintoa, tuleeko sinulle heti vähän harmaa ja hankala olo? Näin käy monille ihmisille, mutta Heeros tekee siitä lopun. Yritysten taloushallinnon pilviratkaisullaan se hoitaa homman vaivattomasti.

Yritys on kasvanut nopeasti vuodesta 2000 lähtien. Aluksi sen tuotteet olivat aikaansa edellä, minkä vuoksi tilitoimistoja ja muita potentiaalisia asiakkaita oli vaikea saada ymmärtämään Heeroksen visiota ja ratkaisujen hyötyjä. Mutta heti kun markkinat saivat Heeroksen kiinni, yritys alkoi kasvaa räjähdysmäisesti. Vuonna 2015 Heeros oli seitsemännen kerran peräkkäin Deloitte Finland Technology Fast 50 -listalla.

Kasvutavoitteiden saavuttamiseksi Heeros järjesti ensimmäisen joukkorahoituskierroksensa Invesdorin kanssa vuonna 2015. Lisäksi Invesdor toimi merkintäalustana, kun Heeros listautui pörssiin vuotta myöhemmin. Sijoittajat saivat 15 prosentin tuoton 12 kuukauden sisällä.

Crowdinvesting Erfolgsstory: Falkensteiner Hotels & Residences

Onnistunut listautuminen vain vuosi joukkorahoituskierroksen jälkeen

Heeros keräsi 660 000 euroa Invesdorin kautta vuonna 2015. Osakekohtainen hinta oli 2,70 euroa. Vuotta myöhemmin Heeros teki listautumisannin Nasdaq First North -markkinapaikalla Suomessa 3,10 euron osakekohtaisella hinnalla, mikä tuotti 15 prosentin voiton vain 12 kuukaudessa. Heeros oli ensimmäinen julkisesti noteerattu yritys Euroopassa, joka oli ottanut vastaan yksityissijoittajien tekemiä joukkorahoitussijoituksia.

Heeros jatkaa kasvuaan

Heeroksella on vahva kotimainen kasvupotentiaali ja vakaa liikevaihdon kasvu (ks. kuva). Helsingin, Jyväskylän ja Turun toimipisteiden lisäksi Heeroksella on tällä hetkellä toimisto Hollannissa. Euroopan sähköisen laskutuksen markkinoiden avautuessa myös muut Pohjoismaat ja Benelux-maat ovat Heeroksen tähtäimessä.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 20 735 2590

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN | SWE