Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Töihin Invesdorille

Haluatko mullistaa yritysten rahoitustapoja ja olla mukana luomassa uusia sijoitusmahdollisuuksia?

Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Etsimme jatkuvasti motivoituneita kykyjä tukemaan Invesdorin kansainvälistä kasvua.

"Focus Business on nimittänyt meidät vuoden 2021 parhaaksi työnantajaksi keskisuurten yritysten keskuudessa - se kertoo meistä paljon."

Franziska Haeßler, Henkilöstöpäällikkö

Joustavat työajat ja tilaa ideoille

Meillä ei tunneta 9:stä 5:een. Tietenkin odotamme sinulta sitoutumista ja suorituskykyä. Mutta se, miten hallitset aikasi ja mihin projekteihin ryhdyt, on pitkälti sinun vastuullasi.

Nykyaikaiset toimistot ydinkeskustassa
Berliinissä, Helsingissä ja Wienissä

Toimistomme sijaitsevat Euroopan kauneimpien pääkaupunkien sydämissä. Tästä on monia etuja: nautit ihanteellisista liikenneyhteyksistä ja laajasta ravintola- ja kahvilavalikoimasta.

Haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi

Tarjoamme henkilökunnallemme monia erilaisia työsuhde-etuja ja järjestämme myös säännöllisiä tiimitapahtumia, jotta voimme kasvaa entistä tiiviimmin yhteen.

Haluatko liittyä tiimiimme?

Avoimet työpaikat

Internship Strategic Projects (f/m/d), Berlin
As an intern (m/f/d), you will support our team in the entire spectrum of day-to-day operations. We will assign you responsible tasks in a wide range of areas and use you for strategic projects. You will work closely with all teams in the company and gain insight into all areas and have an extremely steep learning curve.
Investment Manager with focus on Venture Capital (f/m/d) , Berlin
Do you want to make a difference with your work? Do you enjoy working with inspiring entrepreneurs? Do you want to be part of the (sustainable) change of the financial sector and also give impetus to this change? Then read on, because we are looking for exactly you!
Project Management Student (f/m/d) (Full-time), Berlin
You are passionate and want to fulfil yourself in an agile FinTech start-up. You want to work independently and carry out projects on your own. You also want to gain extensive work experience during your studies and get to know a wide range of tasks. You are easily inspired by new tasks and know how to approach your set goal in a continuous and goal-oriented manner. The integration and motivation of various team members is a logical and necessary step for you on the way to a common goal and you are not satisfied with 99%. 

Then you've come to the right place. Because we are looking for you to support us in the implementation of our projects! 

Invesdorin työntekijätarinoita

Tutustu tuleviin työkavereihisi

Kaius Löfgren on uusi Head of Sales & Deal Flow -yksikön johtaja

Nimeni on Kaius Löfgren, uusi tulokas Invesdorissa. Aloitin kesän alussa Invesdorissa Head of Sales & Deal Flow -yksikön johtajana, jossa työskentelen myynnin johtamisen ja kehittämisen parissa. Elokuun alussa sain myös vastuulleni Invesdorin Suomen liiketoiminnan johtamisen Suomessa. Rakastan niin tiimiä kuin mahdollisuuksia!

Lue haastattelu

Työpaikat UKK

Täältä löydät vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin!

Periaatteessa Invesdorilla on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti. Järjestely riippuu tehtävästä ja hakijan lähtötilanteesta, ja siitä sovitaan yhdessä haastattelun aikana.

Meillä ei ole kelloa tai työajanseurantajärjestelmää - Invesdorilla työskentelemme luottamukseen perustuvan työajan perusteella. Meille on tärkeintä, että suoritat työtehtäväsi ja saat parhaan mahdollisen hyödyn irti päivästä yhdessä kanssamme. Tietenkin 37,5 tunnin viikkotuntimäärästä on pidettävä kiinni. Muuten voit tulla ja mennä suhteellisen joustavasti. Meillä etätyö on myös vaihtoehto, joka tarjoaa paljon joustavuutta työpäivään. Etätyön mahdollisuus riippuu aina työtehtävistä. Saat tästä asiasta lisätietoa työhaastattelussa.

Invesdorilla pukeutumiskoodi on yleensä business-casual. Työtehtävästä riippuen saatat joutua pukeutumaan hieman muodollisemmin asiakastapaamiseen. Tavallisena toimistopäivänä tapaat kollegasi kuitenkin farkuissa ja puseroissa :).

Mukava ulkoasu on tietenkin aina plussaa - silloin hakemuksesi lukeminen on paljon hauskempaa. Arvostamme kuitenkin myös saatekirjettäsi ja syitä, miksi Invesdorin pitäisi olla seuraava työnantajasi.

Yksi tärkeimmistä kulttuurisista arvoistamme on yhteistyö. Jotta voisimme tutustua kollegoihimme paremmin työn ulkopuolella ja kokea yhdessä hienoja asioita, järjestämme kerran neljännesvuodessa tiimitapahtuman, johon Invesdor tarjoaa budjetin. Tämä tuo meidät yhteen ja edistää myös paljon yhteistyötämme päivittäisessä liiketoiminnassa. Joulujuhlia ja kesäjuhlia ei tietenkään kannata jättää väliin, ja niitä järjestetään säännöllisesti. 

Lomapäivät määräytyvät Suomen läinsäädännön mukaan.

Onko sinulla muita kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä - autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä

Sähköposti: franziska.haessler@invesdor.com
Puhelin: +49 30 364 285 70

Invesdor sosiaalisessa mediassa:

          

Yhteyshenkilösi

Franziska Haeßler
Henkilöstöpäällikkö

DE | EN

Odotamme innolla tapaamistamme.

Etsimme mahdollisuuksia. Suunnittelemme. Toimimme. Toimitamme. Nopeasti ja tarkasti. Ja me harvoin näytämme vakavilta - lupaamme sen!