Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Oikeudellinen huomautus

”Invesdor” internet-sivuston ja sen verkkotunnusten ylläpitäjänä toimii Invesdor INV AG (aiemmin Kapilendo AG), joka toimii myös sivuston teknisenä palveluntarjoajana. Invesdor.fi -verkkotunnuksella tarkemmin kuvattujen rahoitusinstrumenttien välitysalustan ylläpitäjänä ja vastuullisena tahona toimii Oneplanetcrowd Internatinal B.V. 

Invesdor INV AG

Internet-sivuston ylläpitäjä. 

Osoite / Yhteystiedot

c/o Mindspace Germany GmbH
Uhlandstraße 32

10719 Berliini, Saksa

Puhelinnumero: +49 30 3642 857 0
Sähköposti: service@invesdor.fi

Hallituksen valtuutetut edustajat

Christopher Grätz (Hallituksen puheenjohtaja)

Hallintoneuvoston puheenjohtaja

Coenraad de Vries

ALV-tunnus

DE299637885

Rekisterimerkintä

Charlottenburgin maistraatin kaupparekisteri, rekisterinumerolla: HRB 165539 B

Valvova viranomainen: Berlin-Charlottenburgin piiritoimisto, Hohenzollerndamm 174- 177, 10713 Berliini

Oneplanetcrowd
International B.V.

ECSP asetuksen mukainen rahoitusvälineiden välittäjä ja joukkorahoitusalustan ylläpitäjä.

Osoite / Yhteystiedot

Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam, Alakomaat
Puh: +31 20 568 20 70
Email: service@invesdor.fi

Valtuutetut edustajat

Oneplanetcrowd International B.V:tä edustaa yhtiön johtaja: One Planet Crowd B.V. (Mauritskade 63, 1092 AD, Amsterdam, Alankomaat), joka on rekisteröity kauppakamarin kaupparekisteriin rekisterinumerolla 55758223, ja jota puolestaan edustavat sen toimitusjohtajat:

Christopher Grätz

Andreas Knopf

Rekisterimerkintä

Kauppakamarin kaupparekisteri, rekisterinumero 61093904

ALV-tunnus

NL854202912B01

Toimiluvallinen toiminta

ECSP asetuksen 12 artiklan mukainen toimilupa joukkorahoituspalvelujen tarjoajana, valvontaviranomaisena Alankomaiden rahoitusmarkkinaviranomainen AFM (Vijzelgracht 50, 1017 HS Amsterdam, Alankomaat)

Ainoastaan Oneplanetcrowd International B.V. tarjoaa välityspalveluja tämän verkkotunnuksen kautta. Invesdor INV AG ja Invesdor Oy eivät tarjoa välityspalveluja invesdor.fi-sivuston kautta. Siltä osin kuin Invesdor GmbH on tarjonnut joukkorahoituspalveluja joukkorahoituspalvelujen tarjoajan toimiluvan nojalla ECSP-asetuksen 12 artiklan mukaisesti, se on luopunut toimiluvastaan 29.3.2024 alkaen eikä enää tarjoa tällaisia palveluja.

Tuomioistuimen ulkopuolinen riidanratkaisu

Oneplanetcrowd International B.V. on liittynyt rahoituspalvelujen valitusinstituuttiin (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) (Kifid). Jos Oneplanetcrowd International B.V. ei sijoittajan mielestä pysty ratkaisemaan valitusta asianmukaisesti, on mahdollista kääntyä Kifidin puoleen. Kifid on rahoitusalan riippumaton valituselin. Lisätietoja löytyy täältä: https://www.kifid.nl/

Käytettyjen kuvien ja grafiikoiden alkuperä 

iStockphoto, Canva
Ikonit luotu käyttäen www.flaticon.com sivuston Freepik-työkalua

Tekijänoikeudet

Tällä sivustolla olevaan sivuston ylläpitäjän ja alustan ylläpitäjien luomaan sisältöön ja materiaaliin sovelletaan Saksan tekijänoikeuslainsäädäntöä. Monistaminen, käsittely, jakelu tai muu hyödyntäminen tekijänoikeuden rajojen ulkopuolella edellyttää asianomaisen tekijän tai luojan kirjallista suostumusta. Tämän sivuston lataaminen ja kopioiminen on sallittua vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia on kunnioitettu niiltä osin, kun tämän sivuston sisältö ei ole sen ylläpitäjän luomaa, tällöin myös kolmansien osapuolten sisältö on merkitty asianmukaisesti. Jos kuitenkin havaitset tekijänoikeusrikkomuksen, ilmoitathan siitä meille. Poistamme tekijänoikeuksia loukkaavan sisällön välittömästi, kun tulemme tietoiseksi tällaisesta sisällöstä.