Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Kerää rahoitusta
yrityksellesi

Invesdor tarjoaa räätälöityjä rahoituskierroksia ja pääsyn sijoittajakantaamme. Rahoituskierroksemme koot vaihtelevat 250 000 eurosta 5 miljoonaan euroon.

Näin rahoituskierrokset toimivat

Invesdor yhdistää sijoittajat ja yritykset

Rahoituksen kerääminen Invesdorin alustan kautta on oiva täydennys perinteisille pankkilainoille tai pääomarahoitukselle Venture Capital-sijoittajilta. Invesdorilla hyödyt samoista eduista kuin perinteisestä rahoituksesta, mutta saat enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta rahoituksen jäsentelyyn.

Valitsemalla Invesdorin rahoituskumppaniksesi saat mahdollisuuden saada sijoittajia, säilyttää määräysvallan yrityksessäsi, hyötyä rahoituskierroksen näkyvyydestä ja kasvattaa yrityksesi arvoa.

Räätälöimme rahoituskierroksen yrityksesi tarpeisiin

Rahoitusrakenne riippuu yrityksesi kehitysvaiheesta ja liiketoiminnasta. Lue lisää Invesdorin rahoitusratkaisuista, kuten oman pääoman ehtoisesta rahoituksesta, joukkovelkakirjalainoista ja uusiutuvan energian hankerahoituksesta.

Rahoituksen kerääminen Invesdorilla

I. Konsultointi

II. Allekirjoittaminen

III. Kierroksen avaaminen

IV. Viimeistely

Lähetä hakemuksesi tai puhu suoraan asiantuntijoidemme kanssa. Hakemuksesi saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme tarkemmin tilanteestasi.

Allekirjoitamme rahoituskierrosta koskevan sopimuksen ja aloitamme rahoituskierroksesi valmistelun. Teemme Due Diligence -tarkastuksen ja valmistelelemme lakisääteiset asiakirjat. Yrityksesi rahoituskierrokselle nimetään projektipäällikkö ja varmistamme yhdessä onnistuneen rahoituskierroksen!

Rahoituskierroksesi on julkinen kolmen viikon ajan. Tässä vaiheessa on keskeisen tärkeää maksimoida rahoituskierroksen näkyvyys omassa verkostossasi. Rahoituskierroksesi voidaan listata jopa viidellä maakohtaisella domainilla, jotta saat näkyvyyttä kaikkialla Euroopassa.

Me huolehdimme sijoittajan tunnistamisesta ja tarjoamme yksinkertaisen sekä turvallisen maksujärjestelmän. Viimeistelyn jälkeen siirrämme rahat tilillesi. Rahoitusmuodosta riippuen Invesdor tarjoaa työkalun osakkeenomistajien hallinnointiin.

Edut Invesdorin rahoituskierroksissa

Icon Finanzierung

Compliance

Noudatamme AML- ja KYC-menettelyjä varmistaaksemme, että kaikki lakisääteiset vaatimukset täyttyvät.

Icon Finanzierung

Projektinhallinta ja neuvonta

Projektipäällikkö on tukenasi koko rahoituskierroksen ajan. Autamme sinua saavuttamaan rahoituksen määrätyn enimmäismäärän.

Icon Finanzierung

Laaja kantama

Euroopan joukkorahoituslisenssimme kattaa tällä hetkellä Saksan, Itävallan, Pohjoismaat ja BeNeLux-maat.  Rahoituskierros Invesdorilla on loistava tapa päästä markkinoille kaikkialla Euroopassa.

Sijoittajakunta
Meillä on käyttäjäkunta, johon kuuluu yli 184 000 potentiaalista sijoittajaa yli 90 maasta.
 

Onnistuneet rahoituskierrokset
Olemme keränneet yli 531 miljoonaa euroa yrityksillemme.

Luotettava rahoituskumppani

Vuodesta 2012 lähtien Invesdorin sijoittajakunta on rahoittanut onnistuneesti yli 900 hanketta eri puolilla Eurooppaa.

Usein kysytyt kysymykset rahoituksen keräämisestä Invesdorilla

Lähetä hakemuksesi tai keskustele suoraan asiantuntijoidemme kanssa saadaksesi neuvoja rahoitushakemukseesi.

Invesdor tarjoaa räätälöityä rahoituskierroksia. Meillä on kriteerikuvaukset pk-yrityksille, kasvuyrityksille ja  uusiutuvan energian hankkeille.

Tarjoamme rahoituskierroksia 250 000 eurosta aina 5 miljoonaan euroon asti. Keskustele myyntimme kanssa siitä, minkälainen rahoitusmuoto sopii yrityksellesi parhaiten ja kuinka paljon rahaa haluat kerätä Invesdorin alustalla. 

Lähetä rahoitushakemuksesi verkossa.

Kysymyksiä?   
Olemme täällä sinua varten!

Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta.

 service@invesdor.fi

 +358 40 779 5389

 Löydät chatin oikeasta alakulmasta.

FAQ-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Invesdor on Eurocrowd-alustan jäsen.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

Invesdor on palkittu parhaaksi
Joukkorahoitusalustaksi 2023.

ECSP lizensiert

Invesdorille on myönnetty EU:n ECSP-toimilupa.