Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Julkinen rahoitus pienille ja keskisuurille yrityksille

Tarjoamme julkista rahoitusta eurooppalaisille pk-yrityksille. Tutustu hakuehtoihin ja lähetä rahoitushakemuksesi.

Rahoitushakemukselle

Rahoita pk-yritystäsi Invesdorin avulla

Invesdor tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuden järjestää julkisen rahoituskierroksen alustallamme. Julkisella rahoituskierroksella yrityksesi saa näkyvyyttä ja tilaisuuden saada sijoittajista uusia asiakkaita.

Invesdorilla on yli 10 vuoden kokemus rahoituskierrosten järjestämisestä. Verkostoomme kuuluu yli 180 000 sijoittajaa yli 30 maasta.

Miksi järjestää rahoituskierros Invesdorilla?

Icon Finanzierung

Compliance

Seuraamme  AML- ja KYC-menettelyjä varmistaaksemme, että cap-taulukkosi on puhdas ja turvallinen.

Icon Finanzierung

Projektinhallinta

Projektipäällikkö on tukenasi koko rahoituskierroksen ajan.

Icon Finanzierung

Paikalliset asiantuntijat

Meillä on asiantuntijoita paikan päällä Pohjoismaissa, DACH-alueella ja BeNeLux-maissa. Rahoituskierros Invesdorilla on erinomainen keino kerätä eurooppalaista pääomaa.

Invesdor joukkovelkakirjalaina

Tarjoamme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja vastaamaan yrityksesi rahoitustarpeita. Pienille ja keskisuurille yrityksille suosittelemme joukkovelkakirjalainaa. Tarjoamme siihen erilaisia rakenteita, esimerkiksi vaihtovelkakirjalainoja.

Rakenne

Rakennamme räätälöidyn rakenteen ja takaisinmaksuaikataulun, joka sopii sekä yritykselle, että sijoittajille.

Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu voi olla kertaluonteinen tai jaksotettu. Voit myös maksaa lainan takaisin sopimusta nopeammin ilman lisämaksuja.

Mikäli yrityksen omistajat pyrkivät irtautumaan, exit voidaan sisällyttää joukkovelkakirjalainan takaisinmaksuvaihtoehtoon ennalta määritellyllä osuudella irtautumistuloista.

Lisäkannustimia sijoittajille

Sijoittajille voidaan tarjota lisäkannustin bonuskoron muodossa, joka maksetaan vain, jos ennalta sovittu liikevaihdon kynnysarvo saavutetaan.

Rahoituksen hakemisen kriteerit pk-yrityksille

  • Yrityksellä on oltava kyky hoitaa velka.
  • Yritys on ollut markkinoilla muutaman vuoden ajan.
  • Liikevaihto on mieluiten miljoona euroa.
  • Rahoituksen vähimmäismäärä on vähintään 500 000 euroa.
  • Liiketoimintamalli on helposti ymmärrettävä.
  • Yrityksen kotipaikka on Euroopan talousalueella (ETA).

Täytä rahoitushakemus

Die Vorteile der Finanzierung durch Invesdor

Rahoituksen kerääminen Invesdorilla

I. Konsultointi

II. Allekirjoittaminen

III. Kierroksen avaaminen

IV. Viimeistely

Lähetä hakemuksesi tai puhu suoraan asiantuntijoidemme kanssa. Hakemuksesi saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme tarkemmin tilanteestasi.

Allekirjoitamme rahoituskierrosta koskevan sopimuksen ja aloitamme rahoituskierroksesi valmistelun. Teemme Due Diligence -tarkastuksen ja valmistelelemme lakisääteiset asiakirjat. Yrityksesi rahoituskierrokselle nimetään projektipäällikkö ja varmistamme yhdessä onnistuneen rahoituskierroksen!

Rahoituskierroksesi on julkinen kolmen viikon ajan. Tässä vaiheessa on keskeisen tärkeää maksimoida rahoituskierroksen näkyvyys omassa verkostossasi. Rahoituskierroksesi voidaan listata jopa viidellä maakohtaisella domainilla, jotta saat näkyvyyttä kaikkialla Euroopassa.

Me huolehdimme sijoittajan tunnistamisesta ja tarjoamme yksinkertaisen sekä turvallisen maksujärjestelmän. Viimeistelyn jälkeen siirrämme rahat tilillesi. Rahoitusmuodosta riippuen Invesdor tarjoaa työkalun osakkeenomistajien hallinnointiin.

Usein kysyttyä pk-yritysten rahoituskierroksista

Suurin ero joukkovelkakirjalainan ja lainan välillä on niiden kaupankäyntikelpoisuus. Sijoittajilla on joka vuosi mahdollisuus myydä joukkovelkakirjalainansa, mikä tarjoaa enemmän joustavuutta perinteiseen lainaan verrattuna.

Rahoitusajat vaihtelevat yleensä kahdesta kahdeksaan vuoteen, tietyin poikkeuksin.
Tutustu esimerkkeihin yrityksistä, jotka ovat tarjonneet kiinteäkorkoisen sijoitusmahdollisuuden Invesdorin alustalla.

Rakennamme räätälöidyn rakenteen ja takaisinmaksuaikataulun, joka sopii sekä yritykselle, että sijoittajille. Takaisinmaksuaikataulu määritellään yksityiskohtaisesti rahoitussopimuksen ehdoissa, ja se noudattelee tavallisesti määriteltyä rahoituskautta.

Vaihtovelkakirjalaina eroaa tavanomaisesta joukkovelkakirjalainasta. Vaihtovelkakirjalainalla ei yleensä ole vakuuksia, se on huonommassa etuoikeusasemassa, siihen liittyy enemmän riskejä ja siitä maksetaan korkeampaa korkoa. Tärkein etu on mahdollisuus vaihtaa joukkovelkakirjalaina osakkeiksi alennettuun hintaan, jolloin sijoittajat voivat mahdollisesti hyötyä yrityksen kasvusta. Sitä pidetään mezzanine-tuotteena, joka yhdistää velka- ja osakeominaisuuksia.

Veloitamme aina projektinhallintapalkkion, tulospalkkion ja hallinnointipalkkion. Hallinnointipalkkio on aina 0,5 % pääomasta vuosittain. Ennakkomaksu on kiinteä summa, joka maksetaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tulospalkkio on prosenttiosuus kerätyistä varoista, ja se vaihtelee tapauskohtaisesti. Lisäksi voi olla muita tapauskohtaisia pienempiä palkkioita.

Invesdor tarjoaa räätälöityjä rahoituskokonaisuuksia, ja laajan verkostomme ansiosta voimme kerätä rahaa kohtuullisella korolla. Meillä on Euroopan suurin sijoittajajoukko, mikä tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia näkyvyyteen ja uusasiakashankintaan.

Koko prosessi tutustumisesta clearingiin kestää yleensä noin 2,5 kuukautta.

Joukkorahoitus ei vie enempää aikaa kuin lainan saaminen pankista. Sujuvat prosessimme ja kokenut tiimimme auttavat varmistamaan sujuvan kokemuksen.

Invesdorilla on yli 180 000 sijoittajan verkosto. Kutakin rahoituskierrosta mainostetaan verkostolle useita kertoja kierroksen aikana, mikä tarjoaa ilmaista markkinointia. Lisäksi usein rahoituskierrokseen osallistuvista sijoittajista tulee yrityksesi elinikäisiä lähettiläitä.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

UKK

UKK-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin rahoituskierroksistamme, prosesseistamme ja joukkorahoituksesta yleisellä tasolla.

Katso UKK

Yhteyshenkilönne

Vivien Wornat: Ihre Finanzierungsberaterin bei Invesdor

Niklas Green, Investment Manager

Ota yhteyttä sähköpostitse

EN | FIN | SWE

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: companies@invesdor.fi
Puhelin: +358 40 183 0773

Seuraa meitä:

   

Invesdor on Eurocrowd-alustan jäsen.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

Invesdor on palkittu parhaaksi
Joukkorahoitusalustaksi 2023.

ECSP lizensiert

Invesdorille on myönnetty EU:n ECSP-toimilupa.