Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Rahoituskierrokset kasvuyrityksille

Toteuta yrityksesi seuraava kasvupyrähdys Invesdorin avulla. Olemme toimialariippumattomia ja palvelemme yrityksiä eri kasvun vaiheissa.

Katso kriteerit

Vauhdita yrityksesi kasvua Invesdorin kanssa

Invesdor tarjoaa laajan valikoiman rahoitusratkaisuja yrityksille eri kasvuvaiheissa. Kasvuyrityksille suosittelemme oman pääoman ehtoista rahoitusta. Yrityksesi johtaminen säilyy kokonaan sinulla, sillä emme edellytä hallituspaikkoja.

Kun valitset Invesdorin rahoituskumppaniksesi, me huolehdimme hankkeen hallinnoinnista koko rahoituskierroksen ajan. Meillä on asiantuntijoita paikan päällä DACH-, Pohjoismaiden ja BeNeLux-maissa. Rahoituksen kerääminen kansainvälisesti Invesdorin kautta on erinomainen tapa päästä markkinoille kattamillamme alueilla.

Tarkistamme kaikki sijoittajat varmistaaksemme puhtaan ja turvallisen omistajaluettelon. Invesdorin lisäpalvelu Ownersportalilla voit hallita omistajaluetteloa.

Miksi valita Invesdor rahoituskumppaniksi

Icon Finanzierung

Laaja näkyvyys
Eurooppalainen joukkorahoituslisenssimme kattaa tällä hetkellä DACH-, Pohjois- ja BeNeLux-maat. Rahoitus Invesdorin kautta on loistava mahdollisuus päästä markkinoille kaikkialla Euroopassa.

Icon Finanzierung

Sijoittajakunta
Meillä on sijoittajakunta, johon kuuluu yli 184 000 potentiaalista sijoittajaa yli 90 maasta.

Icon Finanzierung

Onnistunut rahoitus
Olemme keränneet yli 531 miljoonaa euroa kohdeyrityksillemme.

Icon Finanzierung

Varmennettu osakasluettelo

Noudatamme AML- ja KYC-menettelyjä varmistaaksemme, että osakasluettelon sijoittajat ovat suorittaneet tunnistautumisen. Sijoittajasi siirretään Ownersportaliin (lisäpalvelu). Teemme varojen siirron kierroksen päättymisen jälkeen.

Icon Finanzierung

Keskity liiketoimintaasi
Yrityksen hallinta säilyy kokonaan sinulla, sillä emme vaadi hallituspaikkaa. Voit näin keskittyä liiketoimintaasi täysin.

Icon Finanzierung

Paikallinen projektinhallinta

Me huolehdimme projektin hallinnoinnista koko rahoituskierroksen ajan. Meillä on asiantuntijoita paikan päällä Pohjois-, DACH- ja BeNeLux-maissa, ja sijoittajamateriaalin käännökset paikallisille kielille tehdään sisäisesti.

Menestystarinoita osakepohjaisesta rahoituksesta

Monet nuoret ja innovatiiviset kavuyritykset ovat saaneet yrityksensä alkuun itse hankitun rahoituksen ja bisnesenkeleiden avulla. Seuraavan askeleen ottaminen yrityksen kasvumatkalla voi vaatia enemmän pääomaa. Rahoituksen hankkiminen Invesdorin avulla on hyvä vaihtoehto monille kasvuyrityksille.
 

Rahoituksen hakemisen kriteerit kasvuyrityksille

 • Yrityksen kotipaikka on Euroopan talousalueella (ETA).
 • Liiketoimintamalli on helposti ymmärrettävä ja linjassa ESG- ja/tai SDG-tavoitteiden kanssa.
 • Liiketoiminta on merkittävästi kasvussa
 • Yrityksen liikevaihto on jo yli 500 000 €, poikkeuksena DeepTech ja MedTech yritykset. 

Rahoituksen kerääminen Invesdorin kanssa

I. Konsultointi

II. Allekirjoittaminen

III. Kierroksen avaaminen

IV. Viimeistely

Lähetä hakemuksesi tai puhu suoraan asiantuntijoidemme kanssa. Hakemuksesi saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme tarkemmin tilanteestasi.

Allekirjoitamme rahoituskierrosta koskevan sopimuksen ja aloitamme rahoituskierroksesi valmistelun. Teemme Due Diligence -tarkastuksen ja valmistelelemme lakisääteiset asiakirjat. Yrityksesi rahoituskierrokselle nimetään projektipäällikkö ja varmistamme yhdessä onnistuneen rahoituskierroksen!

Rahoituskierroksesi on julkinen kolmen viikon ajan. Tässä vaiheessa on keskeisen tärkeää maksimoida rahoituskierroksen näkyvyys omassa verkostossasi. Rahoituskierroksesi voidaan listata jopa viidellä maakohtaisella domainilla, jotta saat näkyvyyttä kaikkialla Euroopassa.

Me huolehdimme sijoittajan tunnistamisesta ja tarjoamme yksinkertaisen sekä turvallisen maksujärjestelmän. Viimeistelyn jälkeen siirrämme rahat tilillesi. Rahoitusmuodosta riippuen Invesdor tarjoaa työkalun osakkeenomistajien hallinnointiin.

Usein kysyttyä kasvuyritysten rahoituskierroksista

Olemme kiinnostuneita korkealaatuisista yrityksistä ja toivotamme kaikkien toimialojen yritykset tervetulleiksi hakemaan rahoitusta.

Muista, että hyväksymme vain noin 5 % kaikista hakemuksista. Meillä on tiukka laadunvalvonta ja hyväksymme vain asianmukaisesti johdettuja yrityksiä, jotka ovat hyviä sijoitusmahdollisuuksia sijoittajaverkostollemme.

 • Luomme markkinointimateriaalin ja kampanjasivun rahoituskierrostasi varten. Rekisteröidy käyttäjäksi ilmaiseksi ja katso, miltä kampanjasivumme näyttävät. Projektipäällikkösi opastaa sinua siinä, mitä materiaaleja tarvitaan onnistuneen kampanjasivun luomiseksi Invesdorin sivuille.
 • Markkinoimme rahoituskierrosta uuttiskirjeessämme. Jos rahoituskierroksesi on avoinna kaikilla meidän domaineilla, yritystäsi markkinoidaan kaikilla kielilillä eli suomeksi, englanniksi, saksaksi ja hollanniksi. Tilaamalla uutiskirjeen näät nmillaista viestintää tilaajamme saavat.
 • Tiedotamme rahoituskierroksestasi sosiaalisen median kanavissamme. Huomaathan, että meillä on kolme sometiliä: Nordics, Benelux ja DACH. Jos rahoituskierroksesi on avoinna kaikilla meidän domaineilla, saat näkyvyyttä kaikissa kanavissa.
 • Olemme tehneet yhteistyötä useiden markkinointitoimistojen ja mediatalojen kanssa. Voit saada ulkoisen markkinointipakettisi edullisemmin kauttamme.
 • Sinulla on mahdollisuus avata rahoituskierroksesi kaikilla meidän domainella, jotta voit maksimoida näkyvyyden ja saada kansainvälistä pääomaa yritykseesi.
 • Saat sijoittajamateriaalin neljällä kielellä. Teemme käännökset itse ja ne sisältyvät SLA-sopimukseen.
 • Meillä on asiantuntijoita paikan päällä DACH-alueella, Pohjoismaissa ja Benelux-maissa.
   

Tarjoamme Ownerportaalia lisäpalveluna rahoituskierroksen päätyttyä. Invesdorin Ownersportalilla voit hallita cap table -taulukkoa ja säilyttää yksinkertaisen kokonaiskuvan osakkeenomistajista. Ownersportalin avulla voit myös viestiä osakkeenomistajille.

STAKeja käytetään maissa, joissa osakkeet täytyy vahvistaa notaarilla, esimerkiksi Alankomaissa ja Saksassa.

Trust Office -säätiöitä käytetään suorien osakesijoitusten yhdistämiseen yhden ainoan organisaation alle (cap-taulukossa). Trust office -säätiöt voivat vähentää yksityishenkilöiden suorien sijoitusten kustannuksia, vaivaa ja oikeudellisia esteitä.


STAKit (hollanniksi Stichting Administratiekantoor) ovat Alankomaissa yhtiömuoto, joka muistuttaa perinteistä erillisyhtiötä. Kyseessä on äänestävä trust office-säätiö, jolla ei ole omaa verotusta. Sijoittajat sijoittavat trust office -säätiöön (STAK), joka pitää hallussaan suorat yritysosuudet, esim. osakkeet, kyseisessä kasvuyhtiössä ja laskee vastineeksi sijoittajille liikkeelle vaihdettavissa olevia talletustodistuksia trust office -säätiön "osakkeina".


Lue lisää STAK:ista.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

UKK

UKK-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin rahoituskierroksistamme, prosesseistamme ja joukkorahoituksesta yleisellä tasolla.

Katso UKK

Yhteyshenkilönne

Vivien Wornat: Ihre Finanzierungsberaterin bei Invesdor

Niklas Green, Investment Manager

Ota yhteyttä sähköpostitse

EN | FIN | SWE

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: companies@invesdor.fi
Puhelin: +358 40 183 0773

Seuraa meitä: