Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Oletko kiinnostunut osakesijoittamisesta?

Täältä löydät tärkeää tietoa listaamattomiin osakkeisiin sijoittamisesta. Mitä ovat osakkeet ja osakeannit, miten voit sijoittaa osakkeisiin ja miten voit saada tuottoa sijoituksellesi?

Lue lisää

1. Rekisteröityminen

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit kirjautua käyttäjätilillesi invesdor.com-sivustolla. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen helposti tässä ja nyt.

2. Sijoituksen tekeminen

Löydät kunkin rahoituskierroksen sivulta kaikki tarvittavat tiedot sijoituspäätöksen tekemiseksi ja osakkeiden ostamiseksi.

3. Osakkeenomistajaksi merkintäajan päätyttyä

Tehtyäsi sijoituksen saat merkintätodistuksen, laskun osakeostostasi ja lisätietoja sähköpostitse. Sinusta tulee annin tehneen yrityksen osakkeenomistaja sen jälkeen, kun merkintätodistus on hyväksytty ja pääoman korotus on rekisteröity kaupparekisteriin.

Tietoa osakesijoituksista

1. Osakeanti

Osakeannissa yritys laskee liikkeeseen osakkeita alustamme kautta. Sijoittajana sinulla on mahdollisuus merkitä näitä osakkeita ja tulla yhtiön osakkeenomistajaksi.

2. Yritysten valinta

Valitsemme sijoittajillemme vain sellaisia houkuttelevia yrityksiä, joilla on vankka taloudellinen perusta sekä näyttöä innovaatio-osaamisesta ja kasvupotentiaalista.

3. Miten saat tuottoa sijoituksellesi?

Osakkeenomistajana hyödyt, jos yrityksen arvo nousee, sillä samalla omistuksesi arvo nousee. Lisäksi hyödyt mahdollisesti maksettavista osingoista. Jos yritys päättää listautua pörssiin tai harkitsee muuta irtautumisstrategiaa, osakkeenomistajan on mahdollista myydä omistuksensa ja realisoida osakkeen arvonnousu.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Osakkeet ovat osuuksia osakeyhtiömuotoisesta yrityksestä. Osakkeella yksityinen sijoittaja omistaa siis osan osakeyhtiöstä. Osakkeenomistaja on näin ollen osakesijoittaja yrityksessä.

Voit merkitä osakkeita osoitteessa www.invesdor.com. Rekisteröitymisen jälkeen voit tutustua kaikkiin sijoitusasiakirjoihin ja tehdä sijoituksen yrityksen kampanjasivulla. Sijoituksen jälkeen saat merkintätodistuksen, laskun sijoituksestasi ja lisätietoja sähköpostitse invesdor.comista. Sinusta tulee annin toteuttaneen yrityksen osakkeenomistaja sen jälkeen, kun merkintätodistus on hyväksytty ja pääoman korotus on rekisteröity kaupparekisteriin. Osakkeitasi säilytetään rekisteröityinä osakkeina Invesdorin osakerekisterissä (Owners Portal).

Osakkeille ei makseta korkoa, vaan tulokseen perustuvaa osinkoa. Yrityksen osinkopolitiikasta riippuu kuitenkin, jaetaanko osinko osakkeenomistajille vai sijoitetaanko voitto uudelleen yritykseen yrityksen arvon nostamiseksi.

Pääomatulojen verotus riippuu sekä yrityksen että sijoittajan kotipaikasta. Tarkemmat tiedot saat verottajalta. 

Osakesijoituksella osallistut suoraan yrityksen omaan pääomaan. Toisin kuin alemman etuoikeusaseman lainan kaltaisiin välirahoitusinstrumentteihin sijoittavat sijoittajat, osakesijoittajilla on mahdollisuus hyötyä yrityksen arvon noususta ja saada siten korkeampia tuottoja. Tähän liittyy kuitenkin riski menettää sijoitettu pääoma yrityksen maksukyvyttömyystilanteessa.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 40 779 5389

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN | SWE