NEOH-sokerin korvike ENSO
12 vuoden intensiivisen tutkimuksen, innovatiivisten testaus- ja kehitysmenetelmien sekä jatkuvan jatkokehityksen jälkeen NEOH on kehittänyt sokerikorvausvalmisteen, jolla ei ole juuri minkäänlaista vaikutusta verensokeriin. Ja tämä mausta tai makeudesta tinkimättä.
NEOH-sokerin korviketta voidaan käyttää lähes kaikissa makeisissa, suklaapatukoista ja vohveleista suklaaseen, suklaabonboneihin, kekseihin ja paljon muuhun. NEOH laajentaa siis tuotevalikoimaansa jatkuvasti.
NEOHissa sokeria ei vain korvattu, vaan sitä täydennettiin ravintokuidulla ja monilla probiooteilla täydellisessä suhteessa omien tutkimustemme perusteella. Tuloksena on homogeeninen sokerinkorvike, joka maistuu erittäin hyvältä, makeuttaa kuten sokeri, ei vaikuta verensokeriin ja on hyvin siedetty. Ero tavanomaisiin suklaatuotteisiin:
-
Erinomainen maku
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ei juurikaan vaikutusta verensokerikäyrään
-
40 % vähemmän kaloreita kuin perinteiset makeiset
-
5x enemmän kuitua kuin perinteisissä makeisissa
Asiantuntijat, kuten FMCG (Fast Moving Consumer Goods) -sijoittaja Heinrich Prokop (Clever Cloverin perustaja ja toimitusjohtaja), arvioivat, että NEOHilla on noin viiden vuoden innovaatioetu.
Ei juurikaan vaikutusta verensokeriin
"Sokerittomuus" on makeisteollisuuden megatrendi. Yhä useammat tuotemerkit tulevat markkinoille sanomalla "ei lisättyä sokeria" tai "sokeriton". Lähes kaikissa tapauksissa joko maku on laiminlyöty tai tuotelupaus on vain pintapuolisesti oikea. Monissa tuotteissa käytetään nimittäin teollisen sokerin sijasta kuivattuja hedelmiä tai hunajaa, joilla on samanlainen vaikutus elimistöön kuin tavanomaisella taloussokerilla (glykeemisen indeksin vertailu). Myös makeutusaineet, kuten maltitoli, palaavat sokereina veressä korkealla prosenttimäärällä. Kokemattomille diabetesta sairastaville käyttäjille tämä on kuitenkin hyvin ongelmallinen asia. Siksi kyse ei voi eikä saa olla vain puhdistetun sokerin poistamisesta makeisista. On ratkaisevan tärkeää, että kaikki se, mikä näkyy veressä sokerina ja vaikuttaa siten elimistön insuliinintuotantoon, korvataan.
NEOH on yksi harvoista markkinoilla olevista tuotteista, joissa ei ole lisättyä sokeria, mutta joilla ei myöskään ole käytännössä mitään vaikutusta verensokerikäyrään. NEOH on tuotemerkki, joka saavuttaa ensiluokkaisia makuelämyksiä.
Vastuulliset tuotteet ilman ongelmallisia ainesosia
NEOH ei vakuuta ainoastaan maun ja verensokerikäyrän osalta. NEOHille laatu ja kestävyys ovat tuotteiden valmistuksessa tärkeimpiä prioriteetteja. Siksi kaikki raaka-aineet tulevat Euroopasta ja Yhdysvalloista, ja kaikki NEOHin johtoryhmän kannalta mahdottomat raaka-aineet on jätetty pois.
-
Palmuöljy, koska sen epäillään olevan syöpää aiheuttavaa ja koska sen viljely tapahtuu usein sademetsäalueiden kustannuksella, jotka poltetaan laittomasti uusien viljelmien vuoksi.
-
Säilöntäaineet, joita käytetään edelleen joissakin makeisissa ja jotka saattavat aiheuttaa vakavia terveysongelmia
-
Makeutusaineet, kuten maltitoli, jotka sitten todella saavat verensokerin nousemaan uudelleen.
-
Makeutusaineet, kuten stevia, joilla epäillään olevan kielteisiä vaikutuksia suolistomikrobistoon ja siten immuunijärjestelmään.
-
Huolestuttavat stabilointiaineet - EU:ssa hyväksytyistä 51:stä stabilointiaineesta 18 on luokiteltu huolestuttaviksi.
NEOH-tuotteille ovat ominaisia myös seuraavat edut:
- NEOH käyttää monia kasvikuituja, joilla on prebioottinen vaikutus mikrobiomiin ja jotka siten edistävät suoliston terveyttä ja immuunijärjestelmää.
- Lisättyä sokeria sisältäviin makeisiin verrattuna NEOH on emäksinen ja edistää siten tervettä happotasapainoa, kun taas sokeri ylihapottaa elimistöä voimakkaasti ja edistää siten tulehdusta.
- NEOHin sokerinkorvausseos voi korvata sokerin 1:1 missä tahansa tuotantoprosessissa vaikuttamatta makuun, koostumukseen tai hajuun.