Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Invesdor solmi yhteistyön GICA:n kanssa

INVESDOR INSIGHTS | 21.03.2024

GICA and Invesdor partnership

Meillä on ilo ilmoittaa uudesta yhteistyökumppanuudesta Global Impact Capital Alliance (GICA) kanssa. GICA on maailman ensimmäinen kansainvälinen metaverkosto vaikuttavuuden parissa toimiville startup-yrityksille.

Euroopan johtavana vaikuttavuusinvestointialustana näemme yhteistyön erinomaisena tilaisuutena tukea kasvuyritysten kestäviä liiketoimintamalleja. 

Invesdor Groupin toimitusjohtaja Christopher Grätz on nimitetty GICA:n neuvonantajaryhmään. Grätzin osallistuminen kuvastaa yrityksemme vahvaa sitoutumista kumppanuuteen. Grätz korosti lausunnossaan yhteistyön merkitystä: "Olen hyvin kiitollinen siitä, että voimme Invesdor Groupina tuoda kaiken asiantuntemuksemme verkostoon ja auttaa varmistamaan, että varat sijoitetaan mahdollisimman kestäviin kasvuyrityksiin, pk-yrityksiin ja uusiutuvan energian hankkeisiin!" Invesdorilla on yli 180 000 käyttäjää ja yli 950 hanketta eri puolilla Eurooppaa. Keskitymme DACH-, BENELUX- ja Pohjoismaihin.

Invesdorin ja GICA:n yhteistyö antaa Invesdorin alustan kautta rahoitetuille kestäville startup-yrityksille helpon pääsyn GICA:n laajaan verkostoon. Tämä mahdollistaa synergioiden löytämisen ja kasvumahdollisuuksien maksimoimisen. Invesdorin kautta yritykset saavat rahoituksen ohella tilaisuuden liittyä kansainväliseen verkostoon ja työskennellä yhdessä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Samanaikaisesti yhteistyö antaa meille Invesdorilla mahdollisuuden tarjota jatkossakin jännittäviä ja kestäviä yrityksiä, joiden kasvua sijoittajapohjamme voi vauhdittaa. Liittymällä GICA:n laajaan verkostoon sijoittajamme voivat hyötyä eksklusiivisista sijoitusmahdollisuuksista sekä edistää kestävien yritysten kasvua.

Kumppanuus ei siis ainoastaan avaa uusia rahoitusnäkymiä kestäville start-up-yrityksille, vaan tarjoaa myös sijoittajillemme mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä verkostoa. Olemme vakuuttuneita siitä, että synergia pääoman, tiedon ja verkoston välillä luo pohjan onnistuneille investoinneille, mikä taas edesauttaa kestävää kehitystä eri aloilla. Invesdor odottaa innolla yhteistyötä GICA:n kanssa ja sitä, että voimme yhdessä raivata tietä innovatiivisille ja vaikuttaville investointimahdollisuuksille.

Pysy ajan tasalla

Jos haluat pysyä ajan tasalla sijoitusmahdollisuuksistamme, tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.  

Written by: Invesdor

Invesdor

DISCLAIMER

Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.