Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Rahoituskierrosten analyysi

Sinä päätät, mihin liiketoimintamalliin uskot ja mitä riskejä haluat ottaa.

Analyysin yksityiskohdat

Asiantuntijamme analysoivat. Sinä päätät.

Asiantuntijatiimimme analysoivat jokaisen Invesdorilta rahoitusta hakevan yrityksen monivaiheisessa prosessissa. Tarkastelemme yrityksen oikeudellisen tilanteen lisäksi myös sen rahoituksellista ja taloudellista tilannetta sijoittajan näkökulmasta. Kun analyysi on saatu onnistuneesti päätökseen, sijoituskomiteamme päättää, onko kierros sopiva sijoittajillemme.

Mit Partizipationsrechten stehen Sie gleichauf mit echten Gesellschaftern bei der Investition in Unternehmen

Analyysin painopisteet

Partizipieren mit der Exitbeteiligung am Verkaufserlös des Unternehmens

Yrityksen rakenteen tarkastelu

Lainopilliset asiantuntijamme tunnistavat yrityksen lailliset edustajat ja tosiasialliset edunsaajat. Julkisten rekisterien ja kansallisten luottolaitosten raporttien perusteella analysoimme yrityksen rakenteen sekä olemassa olevan omistusrakenteen. Osakeannin yhteydessä tiimimme tarkistaa lisäksi, että kaikki osakkeet on rekisteröity ja että kaikki uusien osakkeiden luomista koskevat vaatimukset ja päätökset ovat voimassa.

Partizipieren mit der Gewinnbeteiligung

Taloudellisen tilanteen arviointi

Talousasiantuntijamme analysoivat keskeiset taloudelliset tunnusluvut viimeisimpien tilinpäätösten ja nykyisten liiketoiminta-arvioiden perusteella. Erityisesti kiinnitämme huomiota oman pääoman määrään, velkaantumisasteeseen ja kassavirtatilanteeseen. Taloudellisen menestyksen arvioimiseksi otamme analyysissämme huomioon myös yrityksen toimialan ja markkina-aseman Erityisesti nopeasti kasvavissa yrityksissä, kuten startup- ja scaleup-yrityksissä, otamme huomioon yrityksen suunnitelmat sekä liiketoimintaennusteen.

Mit der Basisverzinsung dann profitieren, wenn diese die Beteiligung an Verkaufs- / Exiterlös übersteigt

Sijoittajien aseman turvaaminen

Lainopilliset ja taloudelliset asiantuntijamme analysoivat yhdessä sijoittajien asemaa. Tätä varten tarkastelemme voimassa olevia osakassopimuksia sekä osakkaiden vastuita. Tiimimme tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen riski-tuotto -suhde kullekin rahoituskierrokselle.

Mit der Basisverzinsung dann profitieren, wenn diese die Beteiligung an Verkaufs- / Exiterlös übersteigt

Sijoituskomitean hyväksyntä

Kaikkien osastojen asiantuntijat kokoontuvat sijoituskomiteaan ja päättävät rahoituskierroksen järjestämisestä. Vasta sijoituskomitean hyväksynnän jälkeen sijoittajillemme tarjotaan mahdollisuus sijoittaa kohdeyritykseen.

Tutustu rahoituskierroksen riskeihin

Monivaiheisesta analyysiprosessista huolimatta jokaiseen sijoitukseen liittyy huomattavia riskejä. On aina tärkeää huomioida kohdeyrityksen tulevaisuuden ennusteet. Ne ovat kuitenkin ennusteita eivätkä välttämättä vastaa tulevaisuutta.

Tavoitteenamme on saavuttaa paras mahdollinen riski-tuotto -suhde jokaisessa rahoituskierroksessa. Tällä tavoin haluamme antaa sinulle mahdollisuuden päättää itse, mihin liiketoimintamalliin uskot ja mitä riskejä haluat ottaa.

Mit Partizipationsrechten stehen Sie gleichauf mit echten Gesellschaftern bei der Investition in Unternehmen

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 20 735 2590

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN | SWE