Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Sijoita eurooppalaiseen joukkorahoitusalustaan

Pysy kuulolla, lisätietoja tulossa pian.  

Lue lisää

Tulossa pian: Invesdorin joukkorahoituskierros

Olemme mahdollistaneet lukuisten yritysten kasvun ja menestyksen välittämällä digitaalisen alustamme kautta yli 328 miljoonaa euroa pääomaa yli 530 rahoituskierroksella. Tämä on sinun ja kaikkien 126 000 rekisteröityneen käyttäjämme ansiota. 

Tämäkin vuosi on startannut hienosti, ja kauttamme sijoitettu summa on noussut tähän mennessä jo yli 20 miljoonaan euroon. Otimme ainutlaatuisen kehitysaskeleen viime helmikuussa, kun yhdistimme alustamme yhdeksi yhtenäiseksi eurooppalaiseksi rahoitusalustaksi, joka tarjoaa sijoitusmahdollisuuksia neljällä eri kielellä. 

Sijoittajana voit valita omaan salkkuusi sopivia kohteita erilaisten yritystyyppien, sijoitustuotteiden ja projektien joukosta. Tarjolla on laaja skaala siemenvaiheen yrityksistä aina vakiintuneisiin keskisuurin yrityksiin, ja tuotteita osakepääomasta lainoihin.

Tiimimme työskentelevät Helsingissä, Berliinissä ja Wienissä, ja hyödynnämme yhä enemmän vahvuuksiamme yleiseurooppalaisena palveluntarjoajana. Ja kaikki tämä on vasta alkua.

Tilaa uutiskirjeemme nyt, ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kierroksen aukeamisesta.
 

Lähde mukaan Invesdorin kasvutarinaan.

Avaamme oman rahoituskierroksen tänä kesänä. 

Tilaa uutiskirje nyt, ja saat lisätietoja ensimmäisten joukossa.

Invesdor lukuina

yli 328 000 000 euroa

yli 530

yli 126 000

3 maata: Suomi, Saksa, Itävalta

Toimimme yli maantieteellisten rajojen vastuullisen ja vahvan Euroopan puolesta.

Olemme varmoja siitä, että Euroopan taloudellinen ja geopoliittinen merkitys tulee kristallisoitumaan entisestään. Edistämme tätä aktiivisesti sekä päivittäisellä työllämme että aktiivisella vaikuttamisella.

EU antaa uusissa, yhtenäisissä joukkorahoitusta koskevissa säännöissään (ECSP) selkeän viestin Euroopan markkinoiden vahvistamisesta ja joukkorahoituksen edistämisestä. EU:n lainsäädännöllä yksinkertaistetaan sekä pääsyä kansainvälisiin hankkeisiin että prosesseja sijoittajien ja yritysten kannalta. Invesdor toimii jo nyt Euroopan laajuisesti, ja siksi pystymme hyödyntämään näitä mahdollisuuksia paremmin kuin alustat, jotka sijaitsevat vain yhdessä maassa.

Olemme jo käärineet hihamme ja odotamme innolla yhteistyötä kanssasi, jotta Euroopan taloudesta tulisi tulevaisuudessa entistä vahvempi, kestävämpi ja menestyksekkäämpi.
 

European at heart - Investor's offices: Vienna, Berlin, Helsinki

Sijoittamalla Invesdoriin hyödyt monin tavoin

Tarjoamme tänä kesänä mahdollisuuden sijoittaa Invesdorin vaihtovelkakirjalainaan. Minimisijoitussumma on 250 euroa. Tokenisoidun vaihtovelkakirjalainan vuotuinen korko on kahdeksan prosenttia, ja merkintäaika on kolme vuotta.

Nimensä mukaisesti vaihtovelkakirjalaina muunnetaan automaattisesti osakkeiksi ja sinusta tulee Invesdorin osakkeenomistaja, jos teemme listautumisannin tai jos toteutamme jonkin muun merkittävän rahoituskierroksen. Muussa tapauksessa voit itse päättää, haluatko saada lainaamasi pääoman takaisin kahdeksan prosentin vuotuisella korolla vai tuletko Invesdor Groupin osakkeenomistajaksi.

Kiinnostuitko? Tilaa uutiskirjeemme nyt, ja saat päivitykset suoraan sähköpostiisi.
 

Invesdorin joukkorahoituskierros

Kesä 2022

250 euroa

8 %

3 vuotta

listautuminen, suuri rahoituskierros

20 %

Onko sinulla kysyttävää Invesdorin rahoituskierroksesta? 

Vastaamme mielellämme sijoittajien kysymyksiin omaan joukkorahoitusantiimme liittyen.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse service@invesdor.fi tai suoraan chatin kautta. 

Invesdor is a Eurocrowd platform member.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

Winner of the top innovator 2021 award.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

Code of Conduct of the Professional Association of Financial Service Providers of the Austrian Federal Economic Chamber (WKÖ).

Do you have any further questions?

Get in touch

Contact

Give us a call or send us a message:
Email: service@invesdor.com
Phone: +49 30 364 285 707

Follow us:

   

Your contact person

Anne Schnürpel

Senior Customer Success Manager

DE | EN

Your contact person

Sebastian Kutschker

Customer Support

DE | EN