Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

WellO2

Suomi
Osakeanti
Terveydenhuolto
Kasvuyritys

Globaalisti patentoitu keuhkoja vahvistava, puhdistava ja mittaava laite hengitysongelmien uudenlaiseen kotihoitoon


Marketing content

Miksi sijoittaa WellO2:een

Maailmanlaajuisesti patentoitu tuote sekä poikkeuksellisen tyytyväiset käyttäjät: WellO2-laitteen on kliinisesti todistettu lievittävän hengitystieoireita, vahvistavan hengityslihasvoimaa sekä mittaavan hengitystä helposti kotona. Yli 110 000 myytyä laitetta ja erinomainen palaute asiakkailta. 

Valtava markkinapotentiaali: 1,8 miljardia ihmistä kärsii astmasta, keuhkoahtaumataudista tai uniapneasta ja niiden oireista. WellO2 on suunnattu nopeasti kasvavalle hengitysterveyden markkinoille, johon kuuluvat krooniset ja lyhytaikaiset hengityselinsairaudet, ääniongelmat, uni ja urheilu.

Kliininen näyttö ja ainutlaatuinen hengitysdata: WellO2:n teho ja turvallisuus on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. Digitaalinen älysuukappale, WellO2 MyBreath, mahdollistaa ainutlaatuisten hengitysdatan keräämisen laajassa mittakaavassa, mitä ei ole aiemmin tehty. 

Strategiset kumppanuudet: WellO2:n yhteistyö yliopistojen, potilasjärjestöjen ja huippu-urheiluorganisaatioiden, kuten Englannin Valioliigaseura West Ham Unitedin kanssa parantaa markkinoillepääsyä, lisää uskottavuutta ja tekee tuotteesta tunnetumman laajemmalle yleisölle. 

Strategiset kasvusuunnitelmat: WellO2:lla on selkeä suunnitelma lääkinnällisen laiteversion markkinoille tuomisesta ja kansainvälistymisestä Euroopan ohella Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Tuomas Mattelmäki, CEO

"Lähes 1,8 miljardia ihmistä kärsii kroonisista hengityssairauksista, ja ne ovat yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista terveysongelmista. Lääkkeet ja nykyiset hoitokäytännöt eivät yksinään tee potilaista oireettomia. Lisäksi on löydettävä uusia välineitä, joita voidaan ottaa käyttöön laajasti ja vaikuttavasti. 


WellO2 on patentoitu itsehoitolaite, jolla voidaan tehokkaasti lievittää hengitystieoireita kotona ja kehittää keuhkojen toimintaa suorituskyvyn parantamiseksi. Olemme myyneet yli 110 000 laitetta, ja asiakaspalautteet ovat poikkeuksellisen hyviä. Tuotteen teho ja turvallisuus on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa.

 
Huippu-urheilijat käyttävät WellO2-laitetta säännöllisesti. Helmikuussa 2024 Valioliigaseura West Ham United päätti aloittaa WellO2:n käytön ja valitsi WellO2:n viralliseksi hengitysterveyskumppanikseen. Olemme aloittaneet kansainvälisen myynnin Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Etelä-Koreassa ja Hongkongissa. Tutkimusnäyttö yhdessä poikkeuksellisen hyvän markkinapalautteen kanssa on vahva perusta päätökselle kehittää tuotteesta lääkinnällinen laiteversio, joka mahdollistaa pääsyn terveydenhuollon markkinoille maailmanlaajuisesti.  


Keräämme nyt rahoitusta kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi ja lääkinnällisen laiteversion kehittämiseksi"

Tuomas Mattelmäki, toimitusjohtaja

Tiedot sijoituksesta

Päiviä jäljellä:
12
Rahoituskierros päättyy:
1.7.2024
Tyyppi:
Osakeanti
Jo sijoitettu:
613 237,74 €
Jaettava omistusosuus:
5,48 – 11,11 %
Osakkeen hinta:
6,33 €
minimisijoitus 50 osaketta
Merkintäpalkkio:
1,50 %
Osakkeiden nykyinen lukumäärä:
1 895 850
Osakekanta täyden diluution jälkeen:
1 895 850
Valuaatio (pre-money):
12 000 730,50 €
Suurin liikkeelle laskettava määrä:
1 500 210 €
Tarjottavien osakkeiden määrä:
237 000
Rahoituksen tarkoitus:
Kasvu
Välittäjä:
Oneplanetcrowd International B.V
Toimilupa:
ECSPR

Yleiskatsaus

Yhtiön profiili

WellO2 Oy kehittää ja myy WellO2-laitteita ja -sovelluksia, joilla voidaan kehittää ja mitata hengitystä ja suorituskykyä lääkkeettömästi kotona. Yrityksen ensimmäinen laite on maailman edistyksellisin hengitysharjoituslaite, joka on kansainvälisesti patentoitu ja kliinisesti tutkittu. WellO2 on ollut markkinoilla vuodesta 2016 lähtien, ja sitä on myyty yli 110 000 kappaletta erinomaisin asiakaspalauttein.

WellO2-laiteen teho ja turvallisuus on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa astman ja äänihäiriöiden osalta. Turun yliopistossa on käynnissä kliininen tutkimus koskien uniapnean hoitoa. Jyväskylän yliopistossa ja Huippu –Urheilun instituutissa (KIHU) urheilijoilla ja kestävyysurheilijoilla tehty tutkimus odottaa julkaisua.

Vaikka WellO2 on ollut markkinoilla vuodesta 2016 lähtien kuluttajalaitteena, WellO2 on alusta saakka tunnistanut strategisen mahdollisuuden saada laitteelle lääkinnällisen laitteen luokan I ja luokan IIa status osana kasvusuunnitelmaa. Tuotteen lanseeraaminen ensin ei-lääkinnällisenä kuluttajatuotteena on antanut WellO2:lle mahdollisuuden kerätä merkittävää palautetta käyttäjiltä, tehdä kliinisiä tutkimuksia tuotteen ollessa markkinoilla ja parantaa tuotetta palautteen perusteella ennen lääkinnällisen laitteen statuksen hakemista. WellO2 odottaa saavansa WellO2-laitteelle lääkinnällisen laitteen luokan I statuksen vuosina 2025–2026 ja lääkinnällisen laitteen luokan IIa statuksen vuonna 2027
 

Tietoa yhtiöstä

Yhtiön nimi: WellO2 Oy
Toimitusjohtaja: Tuomas Mattelmäki
Yritystunnus: 1627355-6
Perustamisvuosi: 2014
Osoite: Verstaankatu 5 A 3, 33100 Tampere, Finland
Toimiala: Terveysteknologialaitteiden ja -tuotteiden valmistus 
Työntekijöiden määrä: 10

Toimipaikka:

Tampere, Finland
Verkkosivut: wello2.fi
Sosiaalinen media:

            

Tuotteet ja palvelut


Kokonaisvaltainen hengitysteiden tukeminen

WellO2 on kliinisesti tutkittu hengitysharjoituslaite, jossa yhdistyvät sekä sisään- että uloshengityslihasten aktivointi, lämmin ja hoitava höyryhengitys sekä digitaalinen hengityksen mittaus ja analyysi kotona – ensimmäisenä laitteena maailmassa. WellO2-harjoittelu tukee kokonaisvaltaisesti hengitysteiden terveyttä avaamalla ja puhdistamalla keuhkoja sekä vahvistamalla hengitysvoimaa. WellO2-laitteella tehdyt kliiniset tutkimukset osoittavat, että yleisimmät astmaoireet voivat lievittyä huomattavasti ja hengityslihasvoima kasvaa +20 % kuukauden päivittäisellä kevyellä harjoittelulla.

Monipuoliset hyödyt lääkkeettömästi

Lääkkeetön WellO2-hengitysharjoituslaite on suunniteltu helpottamaan hengitystä ja lisäämään jokapäiväistä hyvinvointia. WellO2 tukee hengitysteiden terveyttä vahvistamalla hengityslihaksia, vähentämällä hengenahdistusta, hoitamalla ja kosteuttamalla hengitysteitä, vahvistamalla vastustuskykyä, vähentämällä ärsytystä ja limaa, avaamalla tukkoista nenää, parantamalla äänen kestävyyttä, rauhoittamalla hengitystä, parantamalla unta sekä vähentämällä kuorsausta.

Suunnittelu ja kehittäminen

WellO2-hengitysharjoituslaite on Suomessa suunniteltu tuote, jonka ovat kehittäneet terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat. Tässä edistyksellisessä ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja tekniset innovaatiot, ja se tarjoaa monipuolisen lääkkeettömän työkalun hengityshyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. 

Anssi Sovijärvi

“WellO2 harjoittelusta on merkittävää hyötyä astmapotilaan hyvinvointiin. Hengityslihasten voiman kasvun tiedetään vähentävän hengenahdistusherkkyyttä”
-Anssi Sovijärvi, kliinisen fysiologian emeritusprofessori ja erikoislääkäri

MyBreath: älysuukappale WellO2-laitteeseen

Äskettäin markkinoille tuotu WellO2 MyBreath on WellO2-laitteen älykäs suukappale, joka mittaa hengityslihasten voimaa, hengitysvirtausta ja -kapasiteettia. Käyttäjät voivat valita harjoitusohjelmia flunssaoireiden lievittämiseen, hengityslihasten vahvistamiseen, laulamiseen valmistautumiseen tai rentoutumiseen. Tulevaisuudessa kehitetään myös uloshengityksen lämpötilan mittausta, joka on tärkeä terveysindikaattori.

Integrointi mobiilisovellukseen

MyBreath yhdistetään WellO2-mobiilisovellukseen. Se kerää hengitysdataa sekä palautetta käyttäjiltä, jotka tekevät ja suorittavat mittauksia ja erilaisia hengitysohjelmia. Sovellukseen lisätään uusia harjoituksia käyttäjiltä kerätyn palautteen ja tietojen perusteella. WellO2 odottaa pystyvänsä hyödyntämään tätä ainutlaatuista dataa tulevaisuudessa ja myymään sitä eri tarkoituksiin.

Liiketoimintamalli

Tuotekehitys ja kaupallistaminen

WellO2 on erikoistunut kehittämään ja kaupallistamaan laitteita ja sovelluksia, joiden tarkoituksena on parantaa ja mitata hengityselinten kuntoa ja suorituskykyä kotona lääkkeettömästi. Yhtiön lippulaivatuote, WellO2-hengitysharjoituslaite, on ollut saatavilla vuodesta 2016, ja sitä on myyty yli 110 000 kappaletta pääasiassa Suomessa.

Myyntikanavat

WellO2 käyttää monikanavaista jakelustrategiaa varmistaen, että sen tuotteet tavoittavat laajan kuluttajakunnan eri myyntipisteiden kautta:

 • Apteekit
 • Hypermarketit
 • Kodinkoneliikkeet
 • Suoramyynti WellO2:n verkkokaupan kautta.
 • Kohdeasiakkaat

Yhtiön ensisijaisia loppuasiakkaita ovat:

 • Henkilöt, joilla on hengitykseen liittyviä sairauksia, kuten astma, allergiat, COPD ja uniapnea.
 • Henkilöt, joilla on ylähengitystieinfektioita ja ääniongelmia.
 • Henkilöt, jotka kuorsaavat
 • Ammattiurheilijat ja aktiiviliikkujat
 • Ammattilaisyhteisöt, mukaan lukien urheiluseurat, kuten West Ham United, ja artistit edustavat yritykselle merkittävää kasvupotentiaalia.

Kansainvälinen laajentuminen

WellO2 on aloittanut kansainvälisen myynnin kehittämisen, mm.

 • Iso-Britannia: WellO2-verkkokaupan avaaminen ja tuotteiden myynti West Ham Unitedin verkkokaupassa.
 • Etelä-Korea: Myynti paikallisen maahantuojan kautta.
 • Hongkong: Myynti apuvälineitä ja lääkinnällisiä laitteita myyvän ketjun ja urheiluun keskittyneen verkkokaupan kautta.
 • Ruotsi ja Norja: Saatavuus suurissa kodinkoneketjuissa, kuten Elgiganten ja Power.

Lääkinnällinen laite

WellO2 on laatinut suunnitelman koskien lääkinnällisen laitteen markkinoille tuontia luokkien I ja IIa osalta. Lääkinnällinen laite on osa yrityksen kasvustrategiaa, joka lisää tuotteen uskottavuutta ja laajentaa sen markkina-aluetta.

Yhteenveto

WellO2:n liiketoimintamalli perustuu innovatiivisten hengityslaitteiden kehittämiseen ja myyntiin monipuolisten myyntikanavien kautta laajalle asiakaskunnalle kansainvälisesti. Yhtiön strateginen keskittyminen lääkinnällisten laitteiden luokitusten saamiseen antaa sille lisämahdollisuuksia kasvuun ja markkinaosuuden kasvattamiseen.

Suositukset

Videolla Maria Huntington, ammattiurheilija (Suomen ja Pohjoismaiden mestari seitsenottelussa), kertoo kokemuksistaan WellO2-laitteen käytöstä. Kaksi vuotta sitten sairastuttuaan COVID-19-tautiin hän kohtasi haasteita keuhkojensa terveyden suhteen ja pyrki nopeaan toipumiseen voidakseen jatkaa harjoittelua. Hän löysi WellO2-laitteen apteekista ja huomasi heti merkittävän parannuksen hengityksessään. Urheilijana hän arvostaa laiteessa sen helppokäyttöisyyttä sekä sen tarjoamaa mahdollisuutta seurata kehittymistä.


Valioliigaseura West Ham United ottaa WellO2-laitteen käyttöön harjoittelun tueksi

"Odotamme innolla yhteistyötä WellO2:n tiimin kanssa. Tehokkaan hengitystekniikan ja keuhkokapasiteetin maksimoimisen merkitystä jalkapallossa ei voi korostaa liikaa. Yhteistyössä WellO2:n kanssa tutkimme innolla, miten WellO2-laitteita voidaan parhaiten hyödyntää pelaajiemme voima- ja kunto-ohjelmassa.” -Richard Collinge, Performance Director West Ham Unitedilla

Markkina

Arvioiden mukaan yli 800 miljoonalla ihmisellä maailmassa on astma tai keuhkoahtaumatauti, 1 miljardi ihmistä kärsii uniapneasta ja yli 2 miljardia ihmistä kärsii toistuvista tai tilapäisistä hengitystieoireista. WHO:n mukaan 90 prosenttia ihmisistä maailmassa hengittää saastunutta ilmaa, ja pelkästään Yhdysvalloissa yli 100 miljoonaa ihmistä kärsii savusumusta.

Toisin kuin mikään muu markkinoilla oleva laite, WellO2 yhdistää sekä lämpimän höyryn sisään hengittämisen että vastustetun sisään- ja uloshengittämisen. Tämä ainutlaatuinen teknologia avaa hengitysteitä, puhdistaa keuhkoja, lievittää hengitysteiden ärsytystä ja vahvistaa hengitysvoimaa aktivoimalla hengityslihaksia. WellO2 on kliinisesti testattu ja se on saanut erinomaisia tuloksia astmapotilailla, ja parhaillaan WellO2-laiteella tehdään kliinistä tutkimusta uniapnean hoidossa. MyBreath-älysuukappaleen avulla käyttäjä voi tehdä harjoitusohjelmia oman tarpeensa mukaan sekä ymmärtää omaa terveyttään ja tilaansa WellO2-sovellukseen kerättyjen tietojen avulla. Markkinoilla on yksinkertaisempia tuotteita, jotka keskittyvät vain yhteen osa-alueeseen, kuten joko vastukseen uloshengityksen aikana tai höyryyn, mutta eivät molempiin.

WellO2:lla on erittäin laaja markkinapotentiaali. 110 000 myytyä laitetta on vankka todiste laitteen toimivuudesta, ja suunnitelma lääkinnällisen laitteen markkinoille tuomisesta mahdollistaa koko markkinapotentiaalin hyödyntämisen tehokkaasti. 

Lisäksi WellO2 toimii aktiivisesti urheilun parissa. Vaikka WellO2 on ennen kaikkea lääkkeetön keino lievittää hengitykseen liittyviä oireita helposti kotona, myös urheilijoiden saamat hyödyt ovat merkittäviä. WellO2:lla ei ole suoria kilpailijoita myöskään urheilumarkkinoilla, mutta epäsuoria kilpailijoita ovat esimerkiksi The Breather, Airofit ja POWERbreathe. Toisin kuin muut laitteet, WellO2 yhdistää kaikki keskeiset edut (vastus sisään ja ulos hengittäessä, lämmin höyry, nenän ja suun kautta harjoittelu, digitaaliset mittaustavat) yhteen laitteeseen.
 

Vastuullisuus

Kestävän kehityksen tavoitteet ovat osa YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmaa 2030, ja ne muodostavat kestävän kehityksen kansainvälisen kehyksen vuoteen 2030 asti. Kestävän kehityksen tavoitteiden tarkoituksena on tehdä loppu köyhyydestä, eriarvoisuudesta ja ilmastonmuutoksesta.

WHO:n kroonisia hengityselinsairauksia koskevan ohjelman tavoitteena on auttaa jäsenvaltioita vähentämään astman ja keuhkoahtaumataudin kaltaisista kroonisista hengityselinsairauksista johtuvaa sairastuvuutta, työkyvyttömyyttä ja ennenaikaista kuolleisuutta. Krooniset hengityselinsairaudet, kuten keuhkoahtaumatauti, astma, työperäiset keuhkosairaudet ja keuhkoverenpainetauti, vaikuttavat keuhkojen rakenteisiin. Suurimpia riskitekijöitä ovat tupakansavu, ilmansaasteet, työperäiset vaarat ja lapsuuden hengitystieinfektiot. Vaikka sairaus on parantumaton, hoidoilla voidaan lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua. WHO:n GARD-ohjelma tähtää maailmaan, jossa kaikki hengittävät vapaasti, ja keskittyy pieni- ja keskituloisiin maihin. WellO2:n missiona on parantaa hengitysterveyttä kotona tehtävän keuhkokuntoutuksen avulla ja parantaa elämänlaatua vain 5–15 minuutin päivittäisellä harjoittelulla.

Johtoryhmä

  

Tuomas Mattelmäki, CEO

Tuomas Mattelmäki

Toimitusjohtaja

Tuomas Mattelmäki aloitti WellO2:n palveluksessa vuonna 2018 myynti- ja strategisten kumppanuuksien johtajana, ja hän on toiminut WellO2:n toimitusjohtajana huhtikuusta 2020 lähtien. Mattelmäellä on laaja kokemus terveys- ja lääkealalta aiemmista työtehtävistä Oriola Oyj:n liiketoimintayksikön johtajana 1,5 vuotta, Johnson & Johnsonin Suomen kaupallisena johtajana 9 vuotta ja Pfizerin tuoteryhmäpäällikkönä 7 vuotta.

  

Tuomas Lilleberg, COO

Tuomas Lilleberg

Operatiivinen johtaja

Tuomas Lilleberg aloitti WellO2:n operatiivisena johtajana vuonna 2021. Lilleberg toimii Hongkongissa ja johtaa WellO2:n liiketoimintaa Aasiassa. Hänellä on laaja kokemus liiketoiminnan harjoittamisesta Aasiassa eri tehtävissä yli 15 vuoden ajan.

  

Simo Kekäläinen, CMO

Simo Kekäläinen

Markkinointijohtaja

Simo Kekäläinen on toiminut WellO2:n markkinointijohtajana vuodesta 2021. Kekäläisellä on kokemusta useista startup-yrityksistä ja akateemisesta maailmasta. Hän vastaa globaalista markkinointistrategiasta, verkkokaupan kehittämisestä ja myynnistä. Hän on ollut mukana myös yhtiön mobiilisovelluksen ohjelmistokehityksessä.

Omistuksen jakautuminen

Osakkeenomistaja

Osakkeet

Äänet

1 Jorma Takanen  501 450 26,45 % 
2 Harri Takanen 233 050 12,29 % 
3 Aulis Kärkkäinen   211 150 11,14 % 
4 Takoa Growth Oy  188 500 9,94 % 
5 Jukka Saastamoinen Oy 179 300  9,46 % 
6 Seppo Saastamoinen  123 500 6,51 % 
7 Extentum Oy 43 150  2,28 %
8 Holopainen Consulting Oy   42 550  2,24 % 
9 Ilpo Kuronen 41 650 2,20 % 
10 Growth Maker Oy  39 900  2,10 % 
11 Muut osakkeenomistajat (17) 291 650  15,38 % 
YHTEENSÄ

1 895 850

100 %

Yhtiön rakenne

Kaikki osakkeenomistajat ovat WellO2 Oy:n suoria osakkeenomistajia. 

Varojen käyttö

Icon 1

Enimmäisskenaario

(1 500 210 euroa kerätty rahoituskierroksella)

 Minimi- ja medium skenaarion lisäksi 

Ohjelmisto ja sovelluskehitys

 • Sovelluksen lisäominaisuuksien lanseeraus
 • Käyttäjätietojen integrointi Applen ja Googlen Healthin kanssa
 • Sovelluksen kehittynyt käyttöliittymä/UX

Lääkinnällisen laitteen kehittäminen

 • Lääkinnällisen laitteen sukupolven I tuotanto ja markkinoille tuonti

Icon 2

Medium skenaario

(1 100 000 euroa kerätty rahoituskierroksella)

Minimiskenaarion lisäksi

Ohjelmisto ja sovelluskehitys

 • Käyttäjätietoihin perustuvien analytiikkaominaisuuksien beta-testaus ja UX-kehitys
 • Digitaalisen palvelumallin konseptointi terveydenhuollon käyttöön (keuhkokuntoutus).

Lääkinnällisen laitteen kehittäminen

 • Laatujärjestelmän käyttöönotto ja tuotannollistaminen

Tutkimus

 • Kliininen tutkimus keuhkoahtaumatautipotilailla (WellO2:n osittain rahoittama).

Icon 3

Minimiskenaario

(696 300 euroa kerätty rahoituskierroksella)

Kansainvälistyminen

 • B2C UK: Verkkokauppa ja vaikuttajamarkkinointi (Hengitysongelmat ja hyvinvointi)
 • B2C USA: Amazon-pilotti
 • B2B APAC: Liiketoiminnan kehittäminen maahantuojien ja vähittäiskauppiaiden kanssa
 • B2B EU: Maahantuojamallin kehittäminen

Ohjelmisto ja sovelluskehitys

 • Datamallin ja analytiikan kehittäminen
 • Käyttäjätietoihin perustuvien analytiikkaominaisuuksien konseptityö ja backend-ohjelmointi. 
 • Sovelluksen lokalisointi

Lääkinnällisen laitteen kehittäminen

 • FDA:n ja EU:n mukaisen sääntelyn laitteen kehittäminen tuotesuunnittelu

Taloudelliset luvut ja kasvu

Todelliset ja suunnitellut luvut

Tutustu yhtiön taloudellisiin lukuihin, kuten liikevaihtoon ja tuloskehitykseen. Lue lisää kasvuennusteesta.

Kirjaudu Rekisteröidy

Valuaatio

Icon Money

WellO2 Oy:n ei-dilutoitu pre-money-valuaatio tällä rahoituskierroksella on 12 000 730,50 euroa, mikä vastaa 6,33 euron osakekohtaista hintaa.

WellO2:n valuaatio perustuu johdon odotuksiin nykyisestä käyvästä markkina-arvosta, joka perustuu useisiin tekijöihin: 

 • Ainutlaatuinen, maailmanlaajuisesti patentoitu teknologia 
 • Kliinisesti todistettu teho. Kliiniset tutkimukset astman ja äänihäiriöiden osalta julkaistu, uniapneatutkimus käynnissä
 • Vahva markkinavalidointi 110 000 myydyn laitteen ansiosta 
 • Vahvat kumppanuudet, kuten West Ham United FC ja suomalaiset urheilijat, kuten Krista Pärmäkoski
 • Suuret kokonaismarkkinat

Exit-skenaariot

Icon 1

Well02:n tavoitteena on tehdä exit 3–5 vuoden kuluessa kansainväliselle teolliselle sijoittajalle. Tällaisia yhtiötä ovat esimerkiksi ResMed, Philips, Omron tai Fischer & Paykel Healthcare. Nykyisillä enemmistöosakkailla on paljon kokemusta yritysten skaalaamisesta ja niiden valmistelemisesta irtautumiseen. Enemmistöosakkaat ovat asettaneet aikatauluksi 3–5 vuotta, mutta toteavat, että exitin aikataulu määräytyy tuottopotentiaalin (myyntihinta) mukaan. Globaalit teolliset sijoittajat ovat osoittaneet kiinnostusta WellO2:ta kohtaan, ja yhtiö on jo käynyt alustavia keskusteluja joidenkin niistä kanssa. 

Icon 2

Pääomasijoittajat/pääomasijoitusrahastot: irtautumisreitti ja potentiaalinen ostaja voisivat olla terveyteen ja hyvinvointiin erikoistuneet sijoitusrahastot, kun yritys on saavuttanut riittävän koon (vuodesta 2026 alkaen).

Icon 3

IPO: Mahdollinen listautuminen Helsingin pörssiin, kun yhtiö on saavuttanut riittävän koon ja kannattavuuden (vuodesta 2027 alkaen).  

Bonus

Bonus 1

Vähintään 316,5 euron sijoitus (50 osaketta).

-30 % alennuskoodi WellO2-verkkokauppaan.

Bonus 2

Vähintään 949,5 euron sijoitus (150 osaketta).

-35 % alennuskoodi WellO2-verkkokauppaan.

Bonus 3

Vähintään 1 899 euron sijoitus (300 osaketta).  

-40 % alennuskoodi WellO2-verkkokauppaan.

Huom:
*Bonukset myönnetään sijoittajille vasta, kun rahoituskierros on saatu onnistuneesti päätökseen ja kun rahoitettu summa on siirretty yhtiölle, noin 4 viikkoa rahoituskierroksen päättymisen jälkeen.


-----End of marketing content-----

Asiakirjat

Sijoitusmahdollisuutta koskevat asiakirjat

Kirjaudu sisään saadaksesi lisätietoja.

Päivitykset

Tällä hetkellä ei ole päivityksiä.

Tätä osiota päivitetään säännöllisesti uusilla, rahoituskierrokseen liittyvillä tiedoilla. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajoissa tietoa uusista päivityksistä.