Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

HANS IM GLÜCK

Saksa
Korkotuotto
Annuiteetti
Kasvumarkkina
Faniprojekti
Tuotemerkki

Onnellisuuteen ei tarvita paljoa. Onnellisuus tarvitsee vain oikean asian.


Marketing content

Mksi sijoittaa HANS IM GLÜCK:iin

Saksankielisen alueen suurin hampurilaisketju - HANS IM GLÜCK on 94 toimipisteellään, yli 10 miljoonalla tyytyväisellä asiakkaallaan ja lähes 200 miljoonan euron kokonaisliikevaihdollaan DACH-alueen ylivoimaisesti menestynein premium-hampurilaiskonsepti.

Vakiintunut tuotemerkki - HANS IM GLÜCK on luonut innovatiivisten hampurilaistulkintojen ja luonnollisen sisustuksen avulla ainutlaatuisen tuotemerkin DACH-alueella.

Laajentuminen uusille markkinoille - Menestys DACH-alueella on vasta alkua. Sijoituksesi avulla menestyksekäs mallimme pyrkii vakiinnuttamaan asemansa naapurimaissa, kuten Alankomaissa.

Johannes Bühler, CEO

"HANS IM GLÜCKin perustamisesta lähtien Münchenissä premium-hampurilaiskonseptimme on kirjoittanut merkittävän menestystarinan kulinaariseen maisemaan. Nyt haluamme avata lisää ravintoloita sinun tuellasi, ja sinulla on mahdollisuus hyötyä menestyksestämme. Näin voimme tehdä sitä, mitä rakastamme eniten myös muilla markkinoilla: tehdä ihmiset onnellisiksi (ruoan avulla). Ja pian ehkä myös lähellä sinua!"

Johannes Bühler, toimitusjohtaja, HANS IM GLÜCK Franchise GmbH

Tiedot sijoituksesta

Tyyppi:
Bond
Alisteinen:
ei
Jo sijoitettu:
1 540 250,00 €
Hinta per velkakirja:
250,00 €
Vähimmäissijoitus:
1 Yksikkö
Koronmaksu:
puolivuosittain
Takaisinmaksu:
puolivuosittain
6 kuukauden jälkeen
ISIN:
DE000A383JR5
WKN:
A383JR
Välittäjä:
Oneplanetcrowd International B.V
Toimilupa:
ECSPR

Yleiskatsaus

Yhtiön profiili

Münchenissä vuonna 2012 perustettu HANS IM GLÜCK lähti liikkeelle tavoitteenaan uudistaa hampurilaisen määritelmä täysin. Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnonmukaista sisustusta, jossa on ikonisia koivuja ja satu Hans-nimisestä pojasta, joka menetti kaiken aineellisen omaisuutensa mutta sai onnen, on onnistunut kaikilla tasoilla.

Ensimmäisestä ravintolasta alkanut toiminta on nyt kasvanut 94 hampurilaisravintolaan eri puolilla Saksaa, Itävaltaa ja Sveitsiä.

Innovatiivisesta tuotevalikoimastamme löytyy oikea vastaus jokaiseen nälkään (ja janoon). Olipa kyseessä kasvis-, vegaani-, naudan- tai kanahampurilaiset, salaatit, kulhot, erilaiset lisukkeet, kuten ranskalaiset ja sipulirenkaat, sekä cocktailit ja alkoholittomat virvokkeet, tarjontamme palvelee kaikkia, jotka haluavat viettää mukavaa aikaa läheistensä kanssa.

Pelkästään vuonna 2023 vieraita oli yli 10 miljoonaa, joten onnistuimme kasvattamaan vierasmääräämme reilusti yli miljoonalla vieraalla vuoteen 2022 verrattuna. Tämä näkyy myös kokonaistulossamme, joka nousi vuoden 2022 149 miljoonasta eurosta lähes 200 miljoonaan euroon vuonna 2023.

Kasvumme jatkuu yhtä jyrkkänä, ja seuraavina askeleina on muun muassa markkinoille tulo Alankomaissa ja Luxemburgissa sekä markkinajohtajuutemme laajentaminen Saksassa.

Tietoa yhtiöstä

Yhtiön nimi: Hans im Glück Franchise GmbH
Toimitusjohtaja: Johannes Bühler, Jens Hallbauer
Yritystunnus: HRB 200046
Perustamisvuosi: 2012
Osoite: Weihenstephaner Straße 6
81673 Munich
Germany
Toimiala: System catering
Työntekijöiden määrä: 799 (Head office + own operations), system-wide >3000
Toimipaikat: A total of 94 burger grills in the DACH region - 83 restaurants in Germany, 2 in Austria and 9 in Switzerland.
Our head office is located in Munich
Verkkosivut: www.hansimglueck-burgergrill.de
Sosiaalinen media:

                                       

Tuotteet ja palvelut

HANS IM GLÜCKissä emme tarjoile tavallisia hampurilaisia, vaan ainutlaatuisia hampurilaisia: maultaan, laadultaan ja tuoreudeltaan. Olipa kyseessä sitten naudanliha, kana tai vegaaniset ja kasvisvaihtoehdot, rapea salaatti tai houkuttelevat cocktailit. Mutta HANS IM GLÜCK tarjoaa muutakin kuin pelkän makuelämyksen. Panostamme myös hienostuneeseen valaistus- ja tilakonseptiimme, joka luo ennen kaikkea yhden asian: hyvän olon ilmapiirin. Viihtyisässä koivumetsässä vieraamme ovat luonnollisen sisustuksen ympäröimänä ja voivat paeta stressaavaa arkea.


 

Products

Tätä arvostavat myös yli neljäkymmentä franchising-kumppania, jotka olivat useimmiten itse vieraita ennen kuin toteuttivat unelmansa omasta hampurilaisgrillistä konseptimme avulla. He luottivat vakiintuneeseen brändiimme ja saavat nyt kattavaa tukea asiantuntevasta palvelukeskuksesta, joka tietää vastaukset kaikkiin olennaisiin kysymyksiin ja tarpeisiin. Annamme suuren arvon yhteistyökumppaneidemme kokemukselle, sillä he tuntevat vieraansa parhaiten isäntinä. Heidän kauttansa on varmistettu, että konseptimme on aina vieraskeskeinen, minkä ansiosta pystymme tunnistamaan välittömästi kaikki muutokset kuluttajien käyttäytymisessä.

Products

Liiketoimintamalli

the concept

the customer

Hans im Glück Franchise GmbH:n liiketoimintamalli perustuu useisiin tulovirtoihin ja strategisiin liiketoimintatapoihin, jotka vetoavat laajaan kohderyhmään ja edistävät laajentumista.

Tärkeimmät tulonlähteet

1. Omat ravintolat ja franchising-maksut:

 • Yhtiöllä on 22 omaa ravintolaa, joiden tulot vaikuttavat suoraan voittoon kulujen vähentämisen jälkeen.
 • Hans im Glück Franchise GmbH saa franchising-antajana 9,5 prosentin järjestelmämaksun franchising-toiminnan liikevaihdosta.

2. Myynti ja lisätulot:

 • Tulot omien toimintojen myynnistä franchisingkumppaneille.
 • Tulot lahjakorttien myynnistä.
 • Tuotot Glückslädchen-verkkokaupasta, jossa myydään tuotteita.

Kiinteistöjen hallinta

Yhtiö omistaa pääosin toimipaikkojensa vuokrasopimukset tai vuokraoikeudet ja vuokraa ne edelleen operaattoreille tai franchisingkumppaneille. Tämä käytäntö mahdollistaa kiinteistöjen ja niiden kustannusten keskitetyn hallinnoinnin, josta hyötyvät sekä franchising-antaja että toimijat.

Kohderyhmä ja markkina-asemointi

HANS IM GLÜCKin konsepti on suunnattu ensisijaisesti naisasiakkaille, mikä on ainutlaatuista Saksan hampurilaismaisemassa, joka on perinteisesti ollut miesvaltainen. Tarjolla on laadukkaita ja monipuolisia tuotteita, jotka palvelevat laajaa kohderyhmää laajalla valikoimalla ja tunnustetulla asiantuntemuksella ruokavaliosuositusten huomioon ottamisessa.

Haasteet ja laajentumisstrategia

Kustannusintensiivinen myymälärakentaminen on haaste nopealle laajentumiselle. Vastapainoksi ja laajentumisen nopeuttamiseksi yritys aikoo hyödyntää joukkosijoitushankkeesta saatavaa pääomaa. Tällä pyritään nopeuttamaan laajentumista entisestään ja mahdollistamaan uusien toimipisteiden perustaminen.

Kaiken kaikkiaan HANS IM GLÜCKin liiketoimintamallissa yhdistyvät oma toiminta, franchising-tulot, strateginen kiinteistöhallinto ja selkeä kohderyhmän sitouttaminen kestävän kasvun ja laajan markkinaosuuden varmistamiseksi.

Markkina

HANS IM GLÜCK on suurin hampurilaisketju järjestelmäruokailualan täyden palvelun segmentillä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme saavat ruokansa ja juomansa tarjoiltuna suoraan pöytäänsä hyvin koulutetun henkilökuntamme toimesta. Tämä palvelu on kutsuvan ilmapiirin ohella ensisijainen syy siihen, että tuotehintamme ovat hieman korkeammat kuin pikapalvelusegmentin (enimmäkseen amerikkalaisilla) kilpailijoilla. Se lisää kuitenkin myös asiakkaidemme viihtyvyyttä ja kannustaa heitä viipymään pidempään. Siksi HANS IM GLÜCK myy muutakin kuin tuotteita; me myymme elämyksiä!

Hampurilaisravintoloiden markkinaympäristö Saksassa
Hampurilaisravintoloiden markkinat Saksassa ovat muuttuneet merkittävästi viime vuosina. Vuosien 2014-2018 välinen nousukausi toi markkinoille monia uusia tarjoajia, mutta sittemmin kilpailu on vähentynyt. Markkinat ovat nyt konsolidoituneet, ja HANS IM GLÜCKin kaltaiset vakiintuneet tuotemerkit ovat vallanneet.

der Markt

Markkinoiden segmentointi
Hampurilaisravintolat Saksassa voidaan yleensä jakaa kahteen segmenttiin: Pikapalvelu- ja täyden palvelun ravintolat. McDonald'sin ja Burger Kingin kaltaiset pikapalveluketjut keskittyvät nopeisiin ja edullisiin aterioihin, kun taas täyden palvelun segmentti, johon HANS IM GLÜCK kuuluu, tarjoaa kattavamman ruokailukokemuksen pöytäpalvelun ja laadukkaamman ruoan avulla.

Laatu ja tunnelma
Täyden palvelun gastronomia painottaa erityisesti laatua ja miellyttävää ilmapiiriä. Tämä vetoaa kohderyhmään, joka on valmis maksamaan enemmän paremmasta ruokailukokemuksesta. Kohdemarkkinoillamme on yhä enemmän kysyntää, koska kuluttajat arvostavat entistä enemmän tuotteiden laatua ja kaikin puolin erinomaista vieraskokemusta.

Kestävä kehitys ja tietoinen syöminen
Toinen tärkeä näkökohta ruokapalvelumarkkinoilla on kestävyyden, arvoketjujen läpinäkyvyyden ja tietoisen syömisen kasvava merkitys. Kuluttajat kiinnittävät entistä enemmän huomiota ruoan alkuperään ja laatuun. HANS IM GLÜCKin kaltaiset palveluntarjoajat, jotka vastaavat johdonmukaisesti tähän kysyntään, hyötyvät merkittävästi tästä suuntauksesta.

HANS IM GLÜCKin vahva markkina-asema
HANS IM GLÜCKin markkina-asemaa vahvistavat keskitetty johto ja asiantuntemus. Suunnittelusta ja rakennusvalvonnasta toimintaan ja johtamiseen - koko hampurilaisgrilleihin liittyvä tietotaito on meillä. Tämän keskitetyn hallinnoinnin ansiosta voimme ylläpitää korkeat laatuvaatimukset ja varmistaa tehokkaat toimintaprosessit.

Kaiken kaikkiaan Keski-Euroopan täyden palvelun hampurilaisravintoloiden markkinat tarjoavat erinomaisen ympäristön, jossa korkealaatuisten ruokailukokemusten kysyntä on vakaata.

Vastuullisuus

Kestävällä sisustuksella, kuten alppiruohoista ja kukkien terälehdistä tehdyillä tapeteilla tai Cradle-to-Cradle-sertifioidulla luomulattialla, HANS IM GLÜCK asettaa uusia standardeja. Uudelleenkäytettävät astiat auttavat vähentämään jätettä to-go-sektorilla.

Yritys osallistuu ilmastonsuojeluun ilmastoneutraalilla WEGWEISER-purilaisella, jonka CO₂-jalanjälki kompensoidaan ilman lisäkustannuksia. Kompensaatio toteutetaan Nigeriassa toteutettavalla ilmastonsuojeluhankkeella, joka tarjoaa energiatehokkaita keittimiä. Nämä liedet säästävät energiaa ja vähentävät avotuleen liittyviä terveysriskejä.

Sustainability

Johtoryhmä

  

Johannes Bühler, CEO

Johannes Bühler

Toimitusjohtaja

Johannes Bühler on toiminut HANS IM GLÜCKin toimitusjohtajana vuodesta 2016 lähtien, ja hänellä on johtotehtävässään ainutlaatuinen yhdistelmä taloudellista ja kulinaarista asiantuntemusta. Hän opiskeli taloustiedettä Münchenissä ja Edinburghissa vuosina 2006-2010 ja hioi analyyttisiä taitojaan Orlando Capitalin analyytikkona vuosina 2009-2011. Lisäksi hän hankki syvällistä kulinaarista osaamista keittiömestarina kahden Michelin-tähden ravintolassa Becker's Restaurantissa Trierissä vuosina 2012-2013. Sen jälkeen, kun Bühler tuli HANS IM GLÜCKiin vuonna 2014, hän on hyödyntänyt tätä taitojen yhdistelmää yrityksen menestyksekkääseen johtamiseen ja kehittämiseen.

  

Jens Hallbauer, COO

Jens Hallbauer

Operatiivinen johtaja

Jens Hallbauer tuo mukanaan ammattikokemusta ja intohimoa, jotka tekevät hänestä poikkeuksellisen pätevän operatiivisen johtajan tehtävään. Valmistuttuaan kansainvälisestä liiketaloudesta ja johtamisesta maineikkaasta Otto Beisheim School of Management -yliopistosta Hallbauer hankki arvokasta kansainvälistä kokemusta Verts Kebapissa Teksasissa, Yhdysvalloissa, jossa hän hioi taitojaan operatiivisessa johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Lisäksi työskennellessään Johannes Bühlerin rinnalla Becker's Restaurantissa Trierissä Chef Tournantina hän nosti korkeimpien laatuvaatimusten tuntemuksensa uudelle tasolle. Vuodesta 2016 lähtien HANS IM GLÜCKin toimitusjohtajana hän on menestyksekkäästi soveltanut strategisia ja operatiivisia taitojaan yhtiön eteenpäin viemiseksi.

  

Manuel Müller, CFO

Manuel Müller

Talousjohtaja

Manuel Müller on toiminut talousjohtajana vuodesta 2024 lähtien, ja hänellä on laaja kokemus ja asiantuntemus talous- ja liikkeenjohdosta. Tätä ennen hän toimi chicco di caffèn talousjohtajana vuosina 2018-2023, jossa hän johti vieraanvaraisen yrityksen talousstrategiaa ja suunnittelua. Edellisten 20 vuoden aikana hän on hankkinut laajaa kokemusta kaupallisista johtotehtävistä ja IT-alalta. Kattavan kokemuksensa ansiosta taloushallinnosta ja strategisesta ajattelusta Manuel Müllerillä on ratkaiseva rooli yrityksen taloudellisessa ohjauksessa ja kasvussa. Lähes 20 vuoden kokemuksensa ansiosta IT-yrityksissä hän pystyy modernina talousjohtajana digitalisoimaan talousprosesseja menestyksekkäästi.

Omistuksen jakautuminen

Yhtiön ainoa osakkeenomistaja on HiG Beteiligung GbR, jolla on 100 prosenttia äänivallasta.

Yhtiön rakenne

company structure

Hans im Glück Franchise GmbH on konsernin emoyhtiö ja joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija, jonka kautta hallinnoidaan franchising- ja vuokrasopimuksia. Tytäryhtiöt pyörittävät yhtiön omia toimipaikkoja tai niillä on erityistehtäviä, kuten maksuliikenteen hoitaminen Bezahlsystem GmbH:n kautta.

Varojen käyttö

Icon 1

Enimmäisskenaario

(2 000 000 – 3 000 000 euroa kerätty rahoituskierroksella)

 • 60 % uusien toimipaikkojen avaamisesta aiheutuvista kustannuksista, esimerkiksi Alankomaissa.
 • 10 % investoinnit monipuolistamiseen
 • 30 % nykyisten ravintoloiden nykyaikaistamiseen tehtävistä investoinneista

Icon 2

Medium skenaario

(1 000 000 - 2 000 000 euroa kerätty rahoituskierroksella)

 • 80 % uusien toimipaikkojen avaamisesta aiheutuvista kustannuksista, esimerkiksi Alankomaissa.
 • 10 % investoinneista monipuolistamiseen
 • 10 % investoinnit nykyisten ravintoloiden nykyaikaistamiseen

Icon 3

Minimiskenaario

(250 000 - 1 000 000 euroa kerätty rahoituskierroksella)

 • 60 % investoinneista monipuolistamiseen
 • 40 % investoinnit nykyisten ravintoloiden nykyaikaistamiseen

Taloudelliset luvut ja kasvu

Todelliset ja suunnitellut luvut

Tutustu yhtiön taloudellisiin lukuihin, kuten liikevaihtoon ja tuloskehitykseen. Lue lisää kasvuennusteesta.

Kirjaudu Rekisteröidy

Bonus

Bonus 2

500 euron sijoitus
(2 joukkovelkakirjalainaa):
10 euron arvoseteli*

Kun ostat kaksi 250 euron joukkovelkakirjalainaa, saat 10 euron arvosetelin**, jolla voit käydä HANS IM GLÜCK -ravintolassa Saksassa ja Itävallassa.

Bonus 3

750 euron sijoitus
(3 joukkovelkakirjalainaa):
15 euron arvoseteli*.

Kun ostat kolme 250 euron joukkovelkakirjalainaa, saat 15 euron arvoisen arvosetelin**, jolla voit käydä HANS IM GLÜCK -ravintolassa Saksassa ja Itävallassa.

Bonus 1

Vähintään 1 000 euron sijoitus
(vähintään 4 joukkovelkakirjalainaa):
Vähintään 40 euron arvoinen arvoseteli*.

Kun ostat vähintään neljä 250 euron joukkovelkakirjalainaa, saat 4 % sijoitussummasta arvosetelinä**, jolla voit käydä HANS IM GLÜCK -ravintolassa Saksassa ja Itävallassa.


Huom:
*Bonukset myönnetään sijoittajille vain, mikäli rahoituskierros on onnistunut ja kun rahoitettu summa on maksettu yhtiölle, noin 4 viikkoa rahoituksen päättymisen jälkeen. Yhtiö ottaa sinuun suoraan yhteyttä tästä asiasta.

**Kuponki on voimassa 36 kuukautta kaikissa ravintoloissa Saksassa ja Itävallassa investointihankkeen onnistumisesta alkaen.


-----End of marketing content-----

Asiakirjat

Sijoitusmahdollisuutta koskevat asiakirjat

Kirjaudu sisään saadaksesi lisätietoja.

Päivitykset

Huom:

Tässä päivitysosiossa löydät uusia, hankkeeseen liittyviä tietoja.

Onko sinulla kysymyksiä yhtiölle? Lähetä ne suoraan osoitteeseen service@invesdor.com.

Päivitys 27.06.2024: HANS IM GLÜCK yhdellä silmäyksellä

HANS IM GLÜCK KPIs