Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Singa on kehittänyt maailman ensimmäisen täysin digitaalisen karaoken suoratoistopalvelun ja aikoo mullistaa koko alipalvellun 15 miljardin dollarin karaokemarkkinan.
Kampanjan ankkurisijoittajiksi ovat lähteneet Tesi :n (Teollisuussijoitus Oy) ja pääsijoittaja Maki.vc :n johdolla joukko huippusijoittajia sekä artisteja ja musiikkimaailman vaikuttajia. Ankkurisijoittajat ovat sijoittaneet yhteensä 1.400.000 euroa yhtäläisin taloudellisin ehdoin erillisellä vaihtovelkakirjalainasopimuksella, joka sisältyy investointien kokonaismäärään (“Tähän mennessä sijoitettu”). Wolt :in ensimmäisiin sijoittajiin kuuluvan Ilkka Kivimäen perustaman Maki.vc:n ja Tesin lisäksi ankkurisijoittajien ryhmään kuuluu Superhero Capital , Corporatum ja Icebreaker -rahaston partneri Kristian Pentti sekä musiikkibisneksen puolelta JVG:n perustama levy-yhtiö PME Records , Pyhimys , Teflon Brothers , Mokoma , Stam1na ja Pikku G Vaihtovelkakirja - Yhdistää velan ja osakkeiden edut Yhteenveto keskeisistä konversioehdoista: -Muuntaminen osakkeiksi : muuntaminen osakeluokkaan, joka edustaa osakkeita parhaimmilla etuoikeuksilla, seuraavan hyväksytyn sijoituskierroksen aikana yhdessä johtavan sijoittajan maki.vc:n kanssa -Alennus : vaihtovelkakirjan haltijat saavat 20 % alennuksen osakkeiden hinnasta, kun vaihtovelkakirja muunnetaan osakkeiksi -Vuosikorko : Vaihtovelkakirjanhaltijat saavat 10,00% vuosittaista korkoa 30.09.2024 saakka -Parempi tuotto takaisin maksettaessa : jos konversio osakkeiksi ei tapahdu eräpäivään mennessä, vaihtovelkakirjalainan haltijat ja johtava sijoittaja saavat takaisinmaksuhetkellä ylimääräisen preemion, joka johtaa 100 %:n tuottoon (30.9.2024 saakka). Lisätietoja ja yksityiskohdat löytyvät Vaihtovelkakirjalainan ehdoista. Huomio: tämä on yhteenveto ja sijoittajan tulee tutustua myös Vaihtovelkakirjalainan ehtoihin kokonaisuudessaan.

Tiedot sijoituksesta

Tyyppi:
Vaihtovelkakirjojen liikkeellelasku
Sijoitettu:
3 595 100,00 €
Kuponkikorko:
10,00 %
global.bondMaturityDate:
30.9.2024
Konversioehdot:
Katso Käyttöehdot
Hinta per velkakirja :
100,00 €

Tarinamme

Karaoke on todella suosittu ja hauska viihdemuoto, mutta samalla myös hyödyntämättä jäänyt 15 miljardin dollarin liiketoimintamahdollisuus. Viihdeteollisuus on siirtynyt muilta osin digitaaliseen jakeluun, mutta karaoke on juuttunut 90-luvulle. Laitteet ovat kalliita ja suurikokoisia, grafiikka suttuista ja taustavideot heikkolaatuisia. Uskomme, että laulajat, karaokepaikat ja musiikin oikeudenomistajat kaikkialla maailmassa ansaitsevat parempaa. 

 

Singa modernisoi viihdeteollisuuden viimeisen analogisen linnakkeen rakentamalla ensimmäisen aidosti digitaalisen suoratoistopalvelun karaokelle. Vuoden 2015 jälkeen olemme laajentuneet kymmeneen maahan ja kasvaneet yli 30 ammattilaisen tiimiksi. Teemme nyt karaokelle sen, minkä Netflix on tehnyt elokuville ja Spotify musiikille: päivitämme ja mullistamme kokonaisen alan sekä tarjoamme laulajille ja karaokepaikoille nykyaikaisen käyttäjäkokemuksen. 


Singan liikevaihto on kasvanut jokaisena vuonna palvelumme julkaisemisesta lähtien, myös globaalin pandemian aikana. Singa on juuri aloittanut toimintansa Pohjois-Amerikan markkinoilla, mikä on alueen monimutkaisten lisensointi- ja tekijänoikeusmekanismien takia merkittävä virstanpylväs. Uudella rahoituksella pyrimme ensisijaisesti nopeuttamaan täysimittaista kaupallista julkaisua Yhdysvaltojen markkinoilla.

Sijoita Tesin, Maki.VC:n, Superhero Capital:in, Initial Capital:in ja alan asiantuntijoiden kanssa.

Singa johtaa muutosta karaokemaailman joka kolkassa

Singan karaokesovellus tarjoaa kuluttajille tämän hetken laajimman lisensoidun karaokepalvelun, jota voi käyttää kaikilla laitteilla. Voit laulaa yksin, yhdessä ystävien kanssa tai etsiä lähimmän Singaa käyttävän karaokepaikan ja hypätä lavalle esiintymään.

D

B2B-puolella Singa auttaa ravintoloita, yökerhoja ja muita karaokepaikkoja kasvattamaan tuottojaan modernin karaoken, taustamusiikin ja mainostenhallintajärjestelmän avulla. Nopeasti kasvavaan verkostoon kuuluu ravintola-alan suurimpia ketjuja sekä pienempiä toimijoita — yhteensä jo yli 800 Singaa käyttävää karaokepaikkaa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. 

 

Artisteilla, levy-yhtiöillä ja musiikin kustantajilla on elintärkeä rooli karaoken mahdollistamisessa, mutta tähän saakka karaokesta saadut korvaukset ovat jääneet pieniksi. Singa korjaa rikkinäisen mallin tarjoamalla musiikkialalle tulonlähteen ja täysin uudenlaisen tavan artisteille olla yhteydessä faniensa kanssa. 

 

“Singa on määrätietoisesti tuonut karaokemaailmaa nyky- ja digiaikaan. Singan karaokepalvelussa onkin nähtävissä selkeää vastaavuutta sen kanssa, mitä esimerkiksi suoratoistopalvelut tekivät aikoinaan fyysiselle musiikkimarkkinalle. Karaoke- ja musiikkiala nivoutuvat luonnollisesti yhteen ja jatkavat kehittymistään, jonka takia PME haluaa lähteä mukaan Singan toimintaan. Ja onhan karaoken laulaminen niin suomalaisille kuin maailmanlaajuisestikin tapa fanittaa artisteja ja heidän musiikkiaan”, kertoo JVG:n perustaman levy-yhtiön PME Recordsin toimitusjohtaja Teemu Laitinen

 

Singa on ainutlaatuisessa asemassa kehittyä maailman suurimmaksi brändiksi monen miljardin dollarin arvoisella globaalilla markkinalla— tuoden samalla lisää laulua maailmaan. 

Miksi Singaan kannattaa investoida?

Why

 

Karaoke on nousussa oleva alipalveltu markkina

Karaoken kokonaismarkkinoiden arvo, sisältäen laitteistot, ohjelmistot ja sisällöt, on nykyisessä analogisessa muodossaan arviolta 15 miljardia Yhdysvaltojen dollaria. Arvioimme mahdollisuuksien olevan vielä monta kertaa suuremmat, kun käytön esteet murretaan ja digitaaliset liiketoimintamallit tuovat karaoken yhä useampien käyttäjien saataville. 

Singan uusista yritysasiakkaista yli 50% ei ole aikaisemmin käyttänyt karaokea ennen Singan käyttöönottoa, kertoen palvelun laadusta ja helppokäyttöisyydestä.

 

Singa on juuri aloittanut toimintansa Pohjois-Amerikan markkinoilla

Yhdysvallat on länsimaiden suurin, mutta samalla musiikin lisensoinnin ja tekijänoikeuksien näkökulmasta monimutkaisin karaokemarkkina. Toteutimme pitkällisten lisensointineuvottelujen jälkeen soft launch -julkaisun kesällä 2021 ja olemme nyt valmistautumassa täysimittaiseen kaupalliseen julkaisuun Yhdysvalloissa lähikuukausina. Tavoitteemme on olla täydessä vauhdissa loppuvuoden 2021 lomakauteen mennessä. 

 

Singa rakentaa kokonaisen ekosysteemin karaoken ympärille

Toisin kuin useimmat alan toimijat, Singa on rakentamassa karaoken ympärille kokonaista ekosysteemiä, joka palvelee sekä karaokepaikkoja että kuluttajia ja musiikkiteollisuutta. Olemme luoneet vahvoja kumppanuuksia musiikkialan oikeudenomistajien ja portinvartijoiden kanssa, joka mahdollistaa Singa vapaan toiminnan ja kehittymisen alan digitaaliseksi johtajaksi.

Palkinnot

 • European Venture Summit -voittaja 2016
 • Yksi WIRED-lehden Hottest European Startup -yrityksistä 2017
 • Grand One -palkinto innovatiivisesta markkinoinnista 2019
 • Deloitte Technology Fast50 2021

 

T

 

Karaoken historia ja tulevaisuus

 

Karaokesta tuli kansainvälinen ilmiö jo muutamassa vuosikymmenessä sen jälkeen, kun ensimmäinen karaokelaite keksittiin 50 vuotta sitten. Karaoken suosio on kasvanut, mutta alalla ei ole tehty juurikaan uusia innovaatioita sen jälkeen, kun VHS, laserlevyt, CD-G, DVD ja muut Z-sukupolvelle täysin vieraat formaatit oli keksitty. Spotifyn ja Netflixin kaltaiset palvelut ovat kouluttaneet kuluttajat vaatimaan laadukkaita digitaalisia viihdekokemuksia kaikilla laitteilla.

Singa muuttaa nyt kaiken yhdellä kertaa koska uskomme että laulajat ja koko ala ansaitsevat parempaa. Karaoken suosio ja karaokemarkkinat ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Karaoken kokonaismarkkinoiden — laitteistot, ohjelmistot ja sisältö — arvo on nykyisessä analogisessa muodossaan 15 miljardia Yhdysvaltojen dollaria. Market Research Future (2019) mukaan pelkästään karaokelaitteiden osuus markkinasta arvioidaan vuoden 2024 loppuun mennessä olevan 5,7 miljardia dollaria ja CAGR:n 2,52 %. 

TikTok ja muut lip sync -periaatteella toimivat mobiilisovellukset ovat tuoneet markkinoille uusia tapoja nauttia laulusta sekä luoneet kasvavan kysynnän täyden karaokekokemuksen tarjoavalle palvelulle. Esimerkiksi Kiinan markkinoille musiikin suoratoistopalveluita kehittävä Tencent Music Entertainment Group teki vuoden 2021 toisella vuosineljänneksellä 1,2 miljardin dollarin liikevaihdon. Myynti kasvoi 15,5 % edellisen vuoden vastaavasta ajankohdasta. Karaoken osuus liikevaihdosta oli 63,2 % eli 783 miljoonaa dollaria. Yhtiöllä on 66,2 miljoonaa käyttäjää, jotka maksavat verkkomusiikkipalveluista. 

Näköpiirissä on siirtymä kohti digitaalisia palveluita, ja taustalla vaikuttava suoratoiston megatrendi on Singalle merkittävä mahdollisuus. Useat karaokelevyjen valmistajat ilmoittivat ensimmäisen kerran vuonna 2017, että niin karaokelevyjen kuin niiden toistoon käytettävien soittimien myynti oli laskenut. Syynä on uuden teknologian ja digitaalisten palveluiden käyttöönotto: fyysistä jakelua tai juuri tähän tarkoitukseen valmistettua laitteistoa ei enää tarvita.  

Karaokeala on digitalisaatiossa samassa vaiheessa kuin missä musiikkiteollisuus oli iTunesin julkaisun jälkeen, mutta ennen Spotifyn kaltaisten palveluiden suosiota.  Toiminta perustuu edelleen pitkälti digitaaliseen lataukseen. Nykyiset verkkopalvelut tarjoavat vain videotiedostoja, eikä hallitsevaa suoratoistopalvelua ole vielä löytynyt. Singa on valmiina johtamaan digitalisaatiota ja valtaamaan suuren osan markkinaa vuoteen 2025 mennessä.

Tärkeitä lukuja 

 • 1 miljardia euroa: maailman suurimman karaokeyhtiön Daiichi Kosho Ltd:n liikevaihto.
 •  3 miljoonaa: DVD-karaokesoittimien vuosittainen myyntimäärä Yhdysvalloissa.
 • 5 miljardia euroa: karaokepohjaisten konsolipelien (esim. SingStar, WeSing, Karaoke Revolution) kumulatiivinen myynti.

Singan ainutlaatuinen tekninen lähestymistapa

 

 • Singa toimii millä tahansa alustalla tiedostomuodosta riippumatta, joten kaikenlaista sisältöä voidaan lisensoida käytettäväksi palvelussa. 
 • Olemme maailman ensimmäinen yhtiö, joka pystyy hyödyntämään kappaleiden alkuperäisiä levytyksiä, eli master-tallenteita karaokekäytössä.
 • Poistamme solistin äänen alkuperäistallenteista koneoppimiseen perustuvalla teknologialla ja ajastamme karaoken sanat musiikkiin automaattisesti. 
 • Musiikin käyttö on oikeuksien omistajille täysin läpinäkyvää.

 

Toisin kuin muut alan palvelut, Singa ei käytä mitään aiempia tiedostomuotoja tai videota. Olemme kehittäneet oman teknologian, joka muuntaa yksittäiset tiedostomuodot erilliseksi dataksi, mukaan lukien audio-, sana-, ajastus-/synkronointi- ja taustakuva-/videodata. Tämän jälkeen kaikki käännetään optimoiduksi striimauskokemukseksi, joka toimii millä tahansa näytöllä ja alustalla.

Teknologiamme ratkaisee kaksi aiempaa merkittävää pullonkaulaa: sisällön käsittely ja käytön raportointi. Olemme teknisten edistysaskeltemme ansiosta ensimmäinen yhtiö maailmassa, joka pystyy hyödyntämään karaokekäytössä alkuperäisiä master-tallenteita yleisesti käytettyjen alkuperäiskappaleiden cover-versioiden sijaan. Tämä ei ole ollut mahdollista koskaan aiemmin. 

Poistamme kehittämämme prosessin avulla solistin äänen alkuperäistallenteista koneoppimiseen perustuvalla menetelmällä ja ajastamme karaoken sanat musiikkiin automaattisesti. Tämä innovaatio on ratkaisevan tärkeä, koska se poistaa viimeisen pullonkaulan, joka on estänyt alkuperäisten master-tallenteiden käytön karaokessa. Työkalumme ei ole vielä aivan täydellinen, mutta se laajentaa olennaisesti kappaleiden saatavuutta Singassa ilman ääniraitojen laadun merkittävää heikkenemistä.

Vielä yksi tärkeä elementti Singan teknisen ylivoiman takana on se, että raitojen ja musiikin käyttö on oikeuksien omistajille täysin läpinäkyvää. Olemme investoineet voimakkaasti käytön seuranta- ja tulojen raportointityökalujen kehittämiseen, jotka painivat samassa sarjassa monien paljon suurempien musiikin suoratoistopalvelujen kanssa. Lisäksi olemme solmineet kumppanuuden alan johtavan tausta- ja tukipalvelujen tarjoajan Music Reports Inc:n (MRI) kanssa. MRI:n asiakkaita ovat esimerkiksi Spotify, Netflix, iTunes, HBO, Amazon Music, SoundCloud Pandora ja Tidal. Tämä muuttaa karaoken roolia musiikkiteollisuuden silmissä ja antaa Singalle mahdollisuuden kehittyä yhdeksi suosituimmista globaaleista musiikin jakelukanavista.

Liiketoiminta- & markkinatilanteemme

Singan liiketoimintamalli 

Singan tulot perustuvat kuluttaja- ja yritysasiakkailta kuukausittain veloitettaviin tilausmaksuihin, joilla asiakkaat saavat rajattoman pääsyn Singan sovellusten kautta jaeltaviin karaokekatalogeihin. Singa maksaa asiakkailta tilausmaksuina saamistaan tuotoista korvauksia musiikin julkaisuoikeuksien omistajille (sanoittajat, säveltäjät, julkaisijat, tekijänoikeusjärjestöt) ja (alkuperäisten äänitallenteiden osalta) esiintyville taiteilijoille sekä levy-yhtiöille. 

Nykyisistä 3 920 000 euron sopimuspohjaisista ARR-tuloistamme (Annual Recurring Revenue) 60 % tulee yritysasiakkailta. Odotamme kuluttajaliiketoiminnan ohittavan yritysliiketoiminnan vuonna 2024.

 

Esimerkki

 

Singa kuluttajille: 

Matti on innokas karaokelaulaja. Hän tietää, että Singa on paras tapa laulaa karaokea, joten hän päättää ladata puhelimeensa Singa-sovelluksen. Hän rekisteröityy käyttäjäksi ja tilaa kuukausittain veloitettavan palvelun (9,99 €/kk), jolloin hän pystyy laulamaan karaokea mobiililaitteilla, tietokoneella ja äly-TV:ssä. Matti voi laulaa niin paljon kuin haluaa, luoda laululistoja, tallentaa suosikkeja ja hän saa laulettavaksi myös kaikki Singassa julkaistavat uudet kappaleet. Ne toimivat hänen kaikilla laitteillaan. 

 

Singa karaokepaikoille: 

Karaokepaikat voivat käyttää Singa Business Prota (iPadille) tai Singa Business Litea (selainpohjainen sovellus) karaoken kaupalliseen tarjoamiseen. Toimipaikan tarvitsee vain tilata palvelu. Se saa välittömästi käyttöönsä modernin karaokejärjestelmän, jonka työkaluilla voi hallita laulujonoa, soittaa taustamusiikkia ja näyttää karaokepaikan mainoksia näytöissä. 

 

Yhdessä ne toimivat näin:

Matti näkee Singa-mobiilisovelluksesta, missä lähiseudun toimipaikoissa Singa on käytössä. Näkyvyys tuo laulajia karaokepaikkoihin. Kun Matti on paikan päällä, hän voi pyytää kappaletta suoraan Singa-sovelluksesta liittymällä karaokepaikkaan ja valitsemalla kappaleen. Karaokepaikan omistaja voi joko automatisoida koko karaokekokemuksen tai hyväksyä kappalepyynnöt ja hallita laulujonoa manuaalisesti. Matti näkee sovelluksestaan, kun hänen kappaletoiveensa on hyväksytty, samoin oman vuoronsa. B2C- ja B2B-sovelluksissa on samat kappaleet, joten Matti voi harjoitella kotona ennen kappaleen esittämistä karaokepaikassa. Matti on onnellinen, karaokepaikan omistaja on onnellinen ja Matin sekä karaokepaikan tilausten tuotot on raportoitu ja ilmoitettu sisällön omistajille.

 

Kaupallistaminen ja markkinointistrategia 

 

Toimintamme fokus on ollut alkuvaiheessa Euroopassa, mikä on luonnollista pääkonttorimme sijaitessa Helsingissä. Julkaisimme kuluttajatuotteen rinnalle kaupallisille toimijoille suunnatun Singa Business -palvelun vuoden 2017 loppupuolella, minkä jälkeen olemme laajentuneet Pohjoismaissa ja Britanniassa. Tämä on osoittautunut hyväksi strategiaksi, koska lisensointi on näillä markkinoilla melko suoraviivaista. 

Singa on viimeiset kaksi vuotta käynyt pitkällisiä lisensointineuvotteluja palvelun julkaisemiseksi Yhdysvalloissa. Olemme tehneet yli 7 500 suoraa lisensointisopimusta, jonka jälkeen käynnistimme soft launch -julkaisun Yhdysvalloissa kesällä 2021. Valmistaudumme nyt täysimittaiseen kaupalliseen julkaisuun Yhdysvalloissa lähikuukausien aikana ja tavoitteenamme olla täydessä vauhdissa viimeistään tammikuussa 2022.

K

Yhdysvallat on länsimaiden suurin, mutta samalla musiikin lisensoinnin ja tekijänoikeuksien näkökulmasta monimutkaisin karaokemarkkina. Palvelun julkaisu Yhdysvalloissa on merkittävä virstanpylväs sekä Singalle että koko eurooppalaiselle musiikkiteknologia-alalle. 

Karaoke on erittäin suosittua myös Japanissa ja yleisemmin Aasiassa, joten yhtiön pitkän aikavälin mahdollisuudet ovat valtavat. Ulkomaisen yrityksen pääsy kyseisille markkinoille on kuitenkin vaikeaa ja vaatii huomattavasti resursseja. Sen vuoksi Singa on kehittämässä Aasian markkinalle täysin uudenlaista go-to-market-strategiaa, jonka avulla aloittamisen esteet voidaan tulevaisuudessa ylittää ja markkinat voidaan valloittaa vauhdilla.

Tiimimme

 

team

Tiimillämme on vahvaa näyttöä karaoke-, musiikki- ja teknologia-aloilta, ja ainutlaatuinen osaamisemme tukee kansainvälisten kasvutavoitteidemme saavuttamista.

 

Toimipaikat

• Pääkonttori, Helsinki, 28 työntekijää.

• Myyntitoimisto, Lontoo, Britannia, 2 työntekijää.

• Myyntitoimisto, Tallahassee, Yhdysvallat, 1 työntekijä.

Atte HujanenToimitusjohtaja, perustaja

• Skaalasi toimitusjohtajana Karaoken maailmanmestaruuskilpailut maailman suurimmaksi amatöörilaulukilpailuksi (järjestetään yli 40 maassa).

• Yksi Slushin perustajista; skaalasi operatiivisena johtajana tapahtuman 300 osallistujasta 25 000:een.


 

Tomi PajunenTeknologiajohtaja, perustaja 

• 20 vuoden kokemus koodauksesta.

• Aktiivinen avoimen lähdekoodin tuottaja.


 

Nils PaajanenOperatiivinen johtaja, perustaja 

• Toiminut aiemmin sijoituspäällikkönä Inventure-pääomasijoitusyhtiössä (200 M€ AUM).

• Tehnyt liiketoiminnan kehitystyötä San Fransicossa Andreessen-Horowitz-taustaisessa YourMechanicissa.

• 10 vuoden kokemus startup-yrityksistä.

 

Jouni PesolaMarkkinointijohtaja 

• Toiminut aiemmin musiikin striimauspalvelu Deezerin Pohjoismaista ja Baltiasta vastaavana maajohtajana. Toimi viimeksi Deezerillä Senior Marketing Managerina yhtiön Lontoon pääkonttorissa.

• Riippumaton muusikko ja levytuottaja.

• 10 vuoden kokemus musiikkiteollisuudesta.

Risto MäkeläinenMyyntijohtaja 

• Toiminut aiemmin brändi- ja markkinointitehtävissä EY:ssä ja Helsingin kaupungilla.

• Yksi tuoksumarkkinoinnin pioneerin Finscentin perustajista.

• 10 vuoden kokemus startup-yrityksistä.

 

Ilkka KivimäkiHallituksen puheenjohtaja

• Perustaja ja partneri, pääomasijoitusrahasto Maki.vc.

• Toiminut aiemmin Inventure-pääomasijoitusrahaston partnerina ja hallituksen puheenjohtajana Woltissa, Umbra 3D:ssä, Bedditissä, AImotivessa, Slushissa, Startup Saunassa, Kasvuryhmässä, Startup-säätiössä. Aktiivisesti mukana monissa muissa aloitteissa ja yrityksissä Suomessa.


 

Siegfried Paquet – Lead and Global Music PublishingStealthWrks (pääkonttori New Yorkissa), lisensoinnin neuvonantaja

• CFO/GM, BMG Music Publishing.

• Head of Global Finance ja Operational Audit, Universal Music Group.

• 14 vuoden kokemus digitaalisten startup-yritysten kasvun kiihdyttämisestä ja toiminnan optimoinnista.

• 25 vuoden kokemus globaalista musiikkiteollisuudesta.

 

Recorded Music Europe and Americas, James FinleyStealthWrks (pääkonttori New Yorkissa), lisensoinnin neuvonantaja

• Aiemmin VP of Global Digital Business Development, Sony Music Entertainment.

• Senior Manager of Business Development, Disney ABC Television Network.

• 15 vuoden kokemus globaalista musiikki- ja viihdelisensointiteollisuudesta.

 

Recorded Music APAC, Kimi KatoStealthWrks (pääkonttori New Yorkissa), lisensoinnin neuvonantaja

• Aiemmin hallituksen jäsen ja johtaja, Avex International.

• Hallituksen jäsen, Universal Music Japan.

• 25 vuoden kokemus idän ja lännen liiketoiminnan ja musiikkiteollisuuden yhdistämisestä.

Juha RuohonenHallituksen tarkkailijajäsen ja neuvonantaja

• Perustaja ja partneri, pääomasijoitusrahasto Superhero Capital.

• Aiemmin partneri pääomasijoitusrahasto Conor Venture Partnersissa ja Holtronissa sekä johtaja Supponorissa, HyperINissä, CheckMyLevelissä ja Paulig-konsernissa. Hallituksen jäsen tai aktiivinen osallistuja Startup Saunassa, Flowplayerissä ja Leadfeederissä.

Pauliina MartikainenHallituksen tarkkailijajäsen ja neuvonantaja

• Sijoitusjohtaja, Maki.vc.

• Yksi Wave Venturesin perustajista.


• Hallituksen jäsen tai tarkkailijajäsen Disiorissa, Re:Leasedissa, TOTEMissa ja Pixierayssa.

• Hallituksen puheenjohtaja CarbonCloudissa ja Alvar Petissä.

Juha IlolaHallituksen tarkkailijajäsen ja neuvonantaja

• Chief Financial and Legal Officer, M&A Director Reaktorissa.

• Partner ja General Counsel, Reaktor Ventures.

• Hallituksen jäsen: (aiemmin) Kaiku Health, Fraktal, Polar Squad, Wunderdog, Brightly Works, Orangit, Reaktor Space Lab, (aiemmin) Neverthink, Gesund Partners, (aiemmin) Fourkind, Mount Kelvin.

Marielle EdnalinoHallituksen tarkkailijajäsen ja neuvonantaja

• Venture Associate, Initial Capital, San Francisco.

• Hallituksen jäsen, Quikkly ja AppGyver.

• Hallituksen tarkkailijajäsen, Order of Meta, Divido, Sanlo, Dazzle Rocks, Debut, Umbra 3D.

Rahojen käyttötarkoitus

Arvonmääritys

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Tietoa annin ehdoista

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Taloustiedot

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Riskit

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Liitteet

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Päivityksiä

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu