Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Narzissendorf Zloam

Itävalta
Korkotuotto
Annuiteetti
Luontoissuorituksena Maksettava Korko
Kestävä Kehitys
SDGs

Kokonaisvaltainen ja vastuullinen matkailukonsepti yhdellä Itävallan kauneimmista alueista


Marketingcontent

Miksi sijoittaa Narzissendorf Zloamiin

Turvattu sijoitus:

Narzissendorf Zloam Betriebs GmbH ja toimitusjohtaja Dr. Hans Steinbichler ovat sitoutunet takaussopimusten puitteissa takaamaan sijoituksien korko- ja/tai takaisinmaisuvaateiden, mahdollisen maksamatta jättämisen 100 % tai 25 %.

Suuri kysyntä:

Ensimmäinen 500 000 euron rahoituskierros tammikuussa 2024 rahoitettiin kokonaisuudessaan muutamassa tunnissa.

Ainutlaatuinen sijainti - Ausseerlandin alue - Styrian Salzkammergut:

Alue on yksi Itävallan parhaista matkailukohteista ja siellä on vuosittain suuri kävijämäärä. Alue on luonnollinen, aito ja perinteinen, lähellä järveä ja sijaitsee hiihtokeskuksen yhteydessä.

Kokonaisvaltainen, kunnallinen matkailukonsepti 15 hehtaarin alueella: 

Laaja matkailutarjonta ja yksityinen retriitti, jossa 28 taloa, 24 huoneistoa, oma ratsastustalli, 2000 m² katettu alue vapaa-ajan toimintaa varten, oma vesilähde, tapahtumatilat ja paljon muuta.

Kestävän kehityksen huomioiminen koko lomakeskuksessa:

Talot ja asunnot rakennettiin vastuullisilla rakennusmenetelmillä, pääasiassa paikallisten yritysten luonnonmateriaaleista. Autoton lomakeskus, lämmitys ja lämminvesihuolto omasta vesilähteestä, ekologisesti kestävä paikallinen lämmitysjärjestelmä.

Myynnin voimakas kasvu:

8-10 % vuotuinen kasvu on odotettavissa lähivuosina.

Dr. Hans Steinbichler, Geschäftsführender Gesellschafter

"Neljä vuotta kestäneen hankekehityksen ja kaksi vuotta kestäneen toiminnan jälkeen lomakeskuksemme Narzissendorf Zloam, ainoa kaltaisensa Euroopassa, on kehittynyt nopeasti Ausseerlandin alueen johtavaksi yritykseksi.

Matkailussa on kaksi tärkeää menestystekijää: Miellyttävä ilmapiiri ja etenkin henkilökunnan lämmin ystävällisyys.

Jälkimmäistä menestystekijää varten haluamme tämän rahoituskierroksen yhteydessä luoda korkealaatuisia majoitusmahdollisuuksia ja täydentää vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, jotka ovat olennainen osa ainutlaatuisuuttamme. Kuvaamme tätä tarkemmin esittelyssämme.

Odotamme innolla, että voimme pian toivottaa sinut sijoittajana tervetulleeksi lomakohteesemme!"

-Dr. Hans Steinbichler, toimitusjohtaja

Tiedot sijoituksesta

Päiviä jäljellä:
12
Rahoituskierros päättyy:
1.7.2024
Tyyppi:
Bond
Alisteinen:
ei
Jo sijoitettu:
711 250,00 €
Hinta per velkakirja:
250,00 €
Vähimmäissijoitus:
1 Yksikkö
Suurin liikkeelle laskettava määrä:
1 000 000 €
sis. yht. 4 000 yksikköä
Koronmaksu:
vuotuinen
Takaisinmaksu:
vuotuinen
12 kuukauden jälkeen
ISIN:
AT0000A3DBZ3 / AT0000A3DBY6
WKN:
A3LZTG / A3LZTF
Välittäjä:
Oneplanetcrowd International B.V
Toimilupa:
ECSPR

Yleiskatsaus

Yhtiön profiili

Narzissendorf Zloam Steiermarkin Salzkammergutissa Itävallassa on ainutlaatuinen matkailukonsepti.

Grundlseen kunnan aloitteesta luotu Narzissendorf on malliesimerkki julkisen sektorin ja yksityisten sijoittajien välisestä yhteistyöstä. Lomakeskuksen rakentaminen alkoi vuonna 2020, ja sen jälkeen kaikki kolme kylän osaa on otettu vähitellen käyttöön. Lomakeskus kattaa 15 hehtaaria maata, jolle on nyt rakennettu 28 taloa, 24 asuntoa, majatalo sekä tapahtumatiloja, urheilutiloja ja 2 000 m² katettuja vapaa-ajan tiloja.

Yksi konseptin erityispiirteistä on se, että 100 prosenttia majoitusyksiköistä on jo myyty yksityisille sijoittajille, ja niitä vuokrataan nyt pitkäaikaisesti takaisin. Tämä mahdollisti välittömän maksuvalmiuden ja lisäinvestoinnit kattavaan matkailutarjontaan sekä koko kompleksin nopean valmistumisen.

Grundlsee-järven läheisyys, hiihtoalue keskellä lomakeskusta sekä laaja ja monipuolinen vapaa-ajanviettomahdollisuus nuorille ja ikäihmisille täydentävät konseptia. Lisäksi kaikki talot on rakennettu perinteiseen Aussee-arkkitehtuuriin ja pääasiassa luonnonmateriaaleista.

Kylän sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy myös siinä, että kylässä ei ole autoja ja että siellä on oma paikallinen lämmitysjärjestelmä lämmitystä ja vettä varten.

Itävallan lisäksi yrityksen keskeisiä markkinoita ovat Saksa, Unkari, Tšekki ja Slovakia.

Tärkeimpiä kohderyhmiä ovat perheet, joissa on 3-14-vuotiaita lapsia, yksittäiset urheiluharrastajat ja yritykset. Majoitusta varataan myös yksityistilaisuuksiin ja kulttuuritapahtumiin sekä kansallisten ja kansainvälisten matkanjärjestäjien ryhmämatkoihin.

Tietoa yhtiöstä

Yhtiön nimi: Zlaim Gütl Errichtungs GmbH
Toimitusjohtaja: Dr. Hans Steinbichler
Yritystunnus: FN 523859 g
Perustamisvuosi: 2020
Osoite: Archkogl 188
8993 Grundlsee
Austria
Toimiala: Hotel and catering industry
Työntekijöiden määrä: 35
Toimipaikka: Grundlsee (Austria)
Verkkosivut: www.zloam.at
Sosiaalinen media:

            

Palvelutarjonta

Narzissendorf Zloam tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja. Tilavissa ja hyvin varustetuissa majoitustiloissa yöpymisen lisäksi vieraiden käytettävissä on laaja valikoima vapaa-ajan aktiviteetteja. Tarjolla on muun muassa jousiammuntaa, tennistä, pyöräilyä ja hiihtoa hotellin välittömässä läheisyydessä, käsitöitä puu- ja luovan alan työpajassa, luistelua sisätiloissa tai luonnonjäällä, aarteenetsintää omassa aarteenetsintämetsässä tai ratsastusleirejä ja poniratsastusta omassa ratsastustallissa. Lapsille on myös tilava seikkailuleikkipaikka.

Vieraat voivat myös nauttia erinomaisen Zloam Wirt -ravintolan tarjoamista kulinaarisista herkuista. Lomakeskus tarjoaa myös täydelliset puitteet tapahtumille, kuten häille tai ryhmätyöpajoille.

Klangwerkstatt Zloamissa on Peter Kölbl -tapahtumasali (200 hengelle), Kreutz Saal, Kobinger Bar ja Panorama Veranda. Klangwerkstatt on inspiraation paikka, joka sopii erinomaisesti onnistuneisiin konferensseihin, tunnelmallisiin juhliin, häihin ja luoviin seminaareihin ja kokouksiin.

Narzissendorf - Zloam Wirt

Liiketoimintamalli

Narzissendorf von oben

Haus von innen

Zlaim Gütl Errichtungs GmbH:n (ZGE) rakentamat asunnot myytiin sijoittajille osana buy-to-let-mallia. Sijoittajat vuokraavat 28 Aussee-taloa ja 24 erikokoista asuntoa takaisin kokonaan omistamallemme tytäryhtiölle Narzissendorf Zloam Betriebs GmbH:lle (NZB) ja saavat vastineeksi 40 prosentin osuuden myynnistä.

NZB vastaa lomakeskuksen operatiivisesta hallinnoinnista ja ylläpitää lomakeskusta, mukaan lukien ravintola-, tapahtuma- ja vapaa-ajan tilat, sekä pitää hotellitoimintaa ympäri vuoden.

Vuonna 2023 saavutettiin jo hieman alle 50 prosentin käyttöaste aukiolopäivinä mitattuna, jolloin keskimääräinen nettohinta asumisyksikköä ja päivää kohti oli noin 240 euroa ja siten myös liiketulos oli positiivinen.

Markkinoinnin alalla ulkoiset ja sisäiset myyntitiimit sekä erikoistunut PR-toimisto käyttävät ja ylläpitävät päivittäin kaikkia yleisiä myyntikanavia (sosiaalinen media, varausalustat, omat varausjärjestelmät, suoramarkkinointi jne.). Lisäksi tehdään tiivistä yhteistyötä paikallisen matkailuyhdistyksen ja alueen muiden johtavien yritysten kanssa.

Asiakasrakenteemme koostuu suurelta osin 3-14-vuotiaiden lasten perheistä yksittäisten asiakkaiden segmentissä, mutta myös yritysasiakkaista (seminaarit ja kannustimet) ja matkanjärjestäjistä, erityisesti hiljaisina kausina. Olemme saavuttaneet erittäin nopean hyväksynnän ja tunnettuuden markkinoilla molemmilla segmenteillä, ja nautimme nopeasta ja tasaisesta kasvusta.

Markkina

Täysin varustelluissa taloissa ja huoneistoissa (täysin varustettu keittiö, pesukone, kuivausrumpu, sauna) tarjotaan vieraille mahdollisuus itsepalveluun. On myös mahdollista saada aamiaispaketti toimitettuna kotiovelle, ja Zloam Wirt tarjoaa myös aterioita take away -periaatteella. Yleisesti ottaen suuntaus "pois yöpymisestä ja kohti asumista" loman aikana joten kannustin pitkäaikaiseen oleskeluun ja "workation" -teemaan on otettu täysin huomioon.

Laadukkaiden majoitusvaihtoehtojen kysyntä Salzkammergutissa kasvaa edelleen voimakkaasti. Salzkammergutin nimeäminen Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2024 on lisäsysäys, joka luo lisää pysyvää tietoisuutta ja uutta kiinnostusta tutustua tähän ainutlaatuiseen alueeseen.

Vuonna 2023 4*/5*-hotellien käyttöaste laski hieman koko Itävallassa, mutta nousi jyrkästi chalet- ja lomakeskusten segmentissä. 'Österreich Werbungin' mukaan tämä suuntaus jatkuu tulevina vuosina kestävien ja luontoon suuntautuneiden konseptien ansiosta, mikä johtaa vastaavaan käyttöasteen nousuun.

Tällä segmentillä ja tämän erikoistarjouksen avulla voidaan siis odottaa 8-10 prosentin vuotuista kasvua lähivuosina.

Vastuullisuus

Kestävän kehityksen tavoitteet ovat osa YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmaa 2030, ja ne muodostavat kestävän kehityksen kansainvälisen kehyksen vuoteen 2030 asti. Kestävän kehityksen tavoitteiden tarkoituksena on tehdä loppu köyhyydestä, eriarvoisuudesta ja ilmastonmuutoksesta.

Narzissendorf Zloam osallistuu kestävyyskonseptinsa kautta merkittävällä tavalla SDG 11:n, SDG 12:n ja SDG 13:n toteuttamiseen.

SDG 11

EKOLOGINEN VASTUULLISUUS

 • Luonnonmateriaalien pääasiallinen käyttö lomakeskuksen rakentamisessa ja toiminnassa.
 • Autoton lomakeskus.
 • Luonnonsuojelu kestävän puutarhaistutuksen avulla.
 • Ausseerlandin suurimman narsissiniityn sponsorointi.
 • Lämmitys/lämmin vesi tarkoitusta varten rakennetulla paikallisella lämmitysjärjestelmällä.
   

TALOUDELLINEN VASTUULLISUUS NARZISSENDORF ZLOAMISSA

 • Työpaikkojen, oppisopimuskoulutuksen ja koulutusmahdollisuuksien turvaaminen.
 • Vahvistetaan aluetaloutta ja tuetaan kestävää maa- ja metsätaloutta.
 • Paikallisten yritysten palkkaaminen lomakeskuksen rakentamiseen ja ylläpitoon, jolloin lisäarvo säilyy alueella.
 • Hankinnat alueelta (paikalliset ja alueelliset tuotteet hotellissa ja omassa kyläkaupassamme, varusteet jne.).
 • Paikallisen maisemansuojelurahaston jäsen; ostotakuu paikallisille viljelijöille tuotetuista tuotteista.

SDG 13

SOSIAALINEN VASTUULLISUUS NARZISSENDORF ZLOAMISSA

 • Hyväntekeväisyys-, sosiaali-, kulttuuri- ja urheilutoiminnan edistäminen sekä kulttuuri- ja alueellisen identiteetin ja paikallisten elinolojen säilyttäminen muun muassa kylätorin rakentamisen ja kerhotoiminnan edistämisen avulla.
   

Johtoryhmä

  

Dr. Hans Steinbichler, Geschäftsführer der Zlaim Gütl Errichtungs GmbH

Dr. Hans Steinbichler

Zlaim Gütl Errichtungs GmbH:n toimitusjohtaja

 • Opiskeli liiketaloutta Innsbruckissa
 • Neljä vuosikymmentä liikkeenjohdon konsulttina, erikoistunut hankkeiden kehittämiseen ja rahoitukseen matkailu- ja vapaa-ajan teollisuudessa, kuljetus- ja logistiikka-alalla sekä maataloudessa.
 • Operatiivinen johto ja hankekehitys emoyhtiössä "Die Wasnerin" Bad Ausseessa.
 • Hankekehitys ja toiminnan alkuvaiheen johtaminen Narzissendorf Zloamissa Grundlseessä.

  

Mag. Veronika Messenlehner, Geschäftsführerin Narzissendorf Zloam Betriebs GmbH

Mag. Veronika Messenlehner

Narzissendorf Zloam Betriebs GmbH:n toimitusjohtaja

 • Opiskellut liiketaloutta Grazissa ja MBA-tutkinnon matkailun, tapahtumien ja tapahtumajärjestämisen alalla Kremsin yliopistossa.
 • Useita vuosia kokemusta avainasiakaspäällikön ja seniorikonsultin tehtävistä matkailuhankkeiden kehittämisen alalla (suunnittelusta toteutukseen).
 • Matkailualan yrityksiin keskittynyt liikkeenjohdon konsultointi.

  

René Sulzberger, Operative Leitung Narzissendorf Zloam

René Sulzberger

Narzissendorf Zloam:in operatiivinen johto

 • Vuosikymmenten kokemus matkailualalta, erityisesti hotellien ja hotellikeskusten, kylpylöiden, hyvinvointi- ja kongressikeskusten toimitusjohtajana.
 • Erikoistunut hotelli- ja lomakeskushankkeiden rakenneuudistuksen, jäsentelyn ja uudisrakentamisen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Omistuksen jakautuminen

Unternehmensanteile

Tohtori Hans Steinbichler, joka on ICS:n 100-prosenttinen omistaja, on kehittänyt hanketta suurella intohimolla yhdessä vaimonsa Marionin kanssa ja on toiminut rakennus- ja operointiyhtiön toimitusjohtajana alusta alkaen. Hän on kouluttautunut vanhempiensa hotellissa, Hotel Wasnerinissa, joka on todennäköisesti Ausseerlandin perinteisin hotelliyritys, ja hänellä on yli 50 vuoden kansallinen ja kansainvälinen kokemus kaikista hotellialan toiminnallisista osa-alueista, joten hän on hankkeen suunnannäyttäjä.

Toimittuaan yli 40 vuotta johtotehtävissä Erste Bankissa, Mag. Johann Lassacher on ollut avainasemassa yrityksen rahoitusrakenteen ja oikeudellisten asioiden muotoilussa toimitusjohtajana.

Wolfgang Fischer on joro-GmbH:n takana. Johtotehtävät ORF:ssä, sittemmin monta vuotta Wiener Stadthallen toimitusjohtajana ja nykyään DDSG:n toimitusjohtajana ovat tehneet hänestä arvokkaan tukijan yhtiön kehitykselle, ennen kaikkea hänen erinomaisen markkinointi- ja PR-asiantuntemuksensa ansiosta.

Mag. Paul Josef Colloredo-Mannsfeld johtaa vanhempiensa metsätaloutta Itävallassa ja Tšekissä. Alueen tunteva kiinteistöasiantuntija antoi merkittävän panoksensa erityisesti alkuvuosina, jolloin osto-vuokrausmallia alettiin soveltaa.

Yhtiön rakenne

Unternehmensstruktur

Liikkeeseenlaskijayhtiö ZGE rakensi Narzissendorf Zloamin lomakeskuksen Grundlseen. Asuinyksiköt myytiin, mistä syntyi liikevaihtoa. NZB käyttää Narzissendorfia nyt hotellina ja maksaa vuokramaksuja ZGE:lle.

Narzissendorf Zloamin kehitys viimeisimmän rahoituskierroksen jälkeen

Viimeisimmän menestyksekkään joukkorahoituksesta kerätyt varat käytettiin korkealaatuisten työntekijäasuntojen rakentamiseen, yhteensä 7 henkilölle. Työntekijät ovat kylän sydän, ja heidän hyvinvointinsa on toiminnan keskiössä. Siksi yhtiölle oli erittäin tärkeää rakentaa nykyaikaisia ja viihtyisiä majoitustiloja, ja viimeisin rahoituskierros oli suuri menestys. Ensimmäiset työntekijät ovat jo päässeet muuttamaan asuntoihinsa ja ovat erittäin tyytyväisiä saadessaan oman lepopaikan, josta on upeat näkymät Grundlsee-järvelle tai Aussee-vuoriston panoraamalle ja jossa he voivat rentoutua ja tuntea olonsa kotoisaksi.

Ausblick

Unterkunft

Unterkunft

Loput varat käytettiin luonnollisten ja aitojen vapaa-ajanviettopaikkojen laajentamiseen. Yhtiö rakennutti ainutlaatuisen "Itävalta-polun", joka tarjoaa vieraille mielenkiintoisia faktoja ja taustatietoa maasta, kuten geologiasta, villieläimistä, maataloudesta, kasvistosta ja eläimistöstä.

Polku koostuu kahdeksasta tietopyörästä, joista jokainen on osoitettu osavaltiolle. Ne esittävät osavaltioiden pääkaupunkien sijainteja kartalla.

Itävallan polkuun voi yhdistää kiehtovan palapelirallin (kaikenikäisille), johon sisältyy kilpailu, tai siihen voi tutustua yksittäin.

Takaisin alkuun.

Varojen käyttö

Kylällä on jo nyt Euroopassa ainutlaatuinen tarjonta, jota on jatkuvasti mukautettava ja kehitettävä.

Tämän toisen rahoituskampanjasta kerätyt varat kohdistetaan pääasiassa alueisiin, jotka keskittyvät Klangwerkstattin, Narzissendorfin monitoimisen tapahtumarakennuksen ympärille.

Klangwerkstatt

Icon 1

Enimmäisskenaario

(500 001 - 1 000 000
euroa kerätty rahoituskierroksella)

 • 30 % - Uusien nykyaikaisten ja viihtyisien majoitustilojen rakentaminen
 • 20 % - Ruokailutilojen optimointi
 • 30 % - Vapaa-ajanviettomahdollisuuksien laajentaminen
 • 20 % - Klangwerkstatt-tapahtumasalin akustiikan, valaistuksen ja äänitekniikan optimointi.

Icon 2

Minimiskenaario

(100 000 - 500 000
euroa kerätty rahoituskierroksella)

 • 60 % - Uusien nykyaikaisten ja viihtyisien majoitustilojen rakentaminen
 • 40 % - Ruokailutilojen optimointi

Taloudelliset luvut ja kasvu

Actual and planned figures

Take a look at the company's key financial figures, such as sales and earnings performance.

Kirjaudu Rekisteröidy

Luontoissuorituksena maksettava korko

Tällä rahoituskierroksella voit valita 8 prosentin käteiskoron ja 12 prosentin luontoissuorituskoron välillä.

Jos valitset käteiskoron, sijoituksellesi kertyy kiinteää 8 prosentin korkoa. Korko erääntyy vuosittain, ja se maksetaan käteissiirtona.

Jos valitset luontoissuorituksena maksettavan koron, saat koron vuosittain tavara- tai palvelusetelien muodossa. Etusi on lisäbonus: käteiskorkoa tarjotaan 8 % ja luontoissuorituksena 12 %. Tämä vastaa 50 prosentin bonusta. Kuponkien osalta ei suoriteta maksuja.

Vergleich der Zinsoptionen

Lunasta luontoisetusi Narzissendorf Zloamissa ja perheomisteisessa neljän tähden superior-hotellissa DIE WASNERIN G'sund und Natur Hotel.

©tinksi

Luontoisetu voidaan lunastaa kaikista Resort Narzissendorf Zloamin palveluista (ravintola, vapaa-ajan alue jne.).

---------------------------------------------

Jos valitset luontoisetuvaihtoehdon, voit käyttää kupongit varauksiin Narzissendorfissa sekä kumppanihotelli DIE WASNERIN G'sund und Natur Hotelissa. WASNERIN sijaitsee Bad Ausseessa upealla panoraamapaikalla, josta on 360° vuoristonäkymät, aivan golfkentän vieressä. Tämä huippumoderni lääketieteellinen wellness-hotelli keskittyy kestävyyteen ja asettaa ihmiset ja heidän taukojensa tarpeen keskiöön.

Varaukset voi tehdä suoraan Narzissendorfin kautta, ja ne voidaan lunastaa yöpymiseen/majoitukseen, kaikkiin kylpylähoitoihin sekä ruokaan ja juomaan James-ravintolassa.

---------------------------------------------

Kupongin voi lunastaa myös Narzissen Vital Resortissa, joka keskittyy terveyteen, rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Kylpylä tarjoaa lääketieteellistä kuntoilua ja lääkinnällistä hyvinvointia sekä holistisia terapia- ja kylpyläohjelmia, jotka perustuvat Ausseen suolaveteen, alueen parantavaan aarteeseen.

Kupongit voi lunastaa kaikkiin lomakeskuksen palveluihin.

Huomautus: Kupongit voidaan lunastaa yhteistyökumppaniemme kautta saatavuuden mukaan.

Bonus

Bonus 1

Sijoitukset korkeintaan (<) 3 000 euroa. 
 • Maksuton aikainen sisään- ja uloskirjautuminen*
 • +5% alennus kaikista suorista varauksista 30.09.2024 asti**.
 • 10 euron alennus kaikista vapaa-ajan aktiviteeteista (jos varaus tehdään ennen saapumista).

Bonus 2

Sijoitukset alkaen (>=) 3 000 euroa
 • Maksuton aikainen sisään- ja uloskirjautuminen*
 • +10 % alennus kaikista suorista varauksista 30.09.2024 asti**.
 • 50 euron arvoseteli, jonka voi lunastaa koko lomakeskuksessa.

Bonus 3

Sijoitukset alkaen (>=) 10 000 euroa
 • Maksuton aikainen sisään- ja uloskirjautuminen*
 • +10% alennus kaikista suorista varauksista 30.09.2024 asti**.
 • 100 euron arvoseteli, jonka voi lunastaa koko lomakeskuksessa.
 • 300 euron arvoseteli lunastettavissa yhdestä yöpymisestä***.

Huom:
*Bonukset myönnetään sijoittajille vasta, kun rahoituskierros on saatu onnistuneesti päätökseen ja kun rahoitettu summa on siirretty yhtiölle, noin 4 viikkoa rahoituskierroksen päättymisen jälkeen.


*Saatavuuden mukaan.
**Alennus koskee 30.9.2024 mennessä tehtyjä varauksia voimassa olevasta vuorokausihinnasta, kun varaus tehdään suoraan www.zloam.at -sivuston kautta tai vastaanotosta mille tahansa matkustuskaudelle.
***Setelit eivät ole siirrettävissä. Niitä voidaan käyttää 30.09.2024 mennessä tehtyihin varauksiin kulloinkin voimassa olevaan päivähintaan suorissa varauksissa www.zloam.at -sivuston kautta tai vastaanotossa millä tahansa matkustuskaudella.


-----End of marketing content-----

Asiakirjat

Sijoitusmahdollisuutta koskevat asiakirjat

Kirjaudu sisään saadaksesi lisätietoja.

Päivitykset

Tällä hetkellä ei ole päivityksiä.

Tätä osiota päivitetään säännöllisesti uusilla, projektiin liittyvillä tiedoilla rahoituksen edetessä. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajoissa tietoa uusista päivityksistä.