Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

DeWarmte BV

Alankomaat
Osakeanti
Kestävä Kehitys
Kasvumarkkina
Uusiutuva energia

Nopeuta siirtymää vihreään energiaan


Markkinointimateriaali

Sander Wapperom Co-Founder & CEO DeWarmte BV

”Meidän kaikkien on hankkiuduttava eroon kaasusta, mutta kodin muuttaminen kestävämmäksi voi olla vaikeaa. Autamme hollantilaisia kotitalouksia luopumaan kaasusta askel kerrallaan. Teemme tämän murtamalla kaikki olemassa olevat esteet. Useimmat lämpöpumput ovat rumia, meluisia ja kalliita. Siksi kehitimme vahvan, mutta hiljaisen lämpöpumpun, jossa on omat älykkäät säätimet ja tyylikäs, palkittu muotoilu. Helppo asentaa , edullinen ja erittäin kaunis!

Sijoita nyt ja tule DeWarmten osaomistajaksi. Yhdessä vapautamme kaasuttoman tulevaisuuden!”

Sander Wapperom, perustajajäsen & toimitusjohtaja, DeWarmte BV

Tiedot sijoituksesta

Päiviä jäljellä:
5
Rahoituskierros päättyy:
3.6.2024
Tyyppi:
Osakeanti
Jo sijoitettu:
1 580 014,38 €
Jaettava omistusosuus:
6,70 – 17,70 %
Osakkeen hinta:
5,23 €
minimisijoitus 48 osaketta
Merkintäpalkkio:
1,50 %
Osakkeiden nykyinen lukumäärä:
1 500 000
Osakekanta täyden diluution jälkeen:
2 117 461
Valuaatio (pre-money):
8 625 000,00 €
Suurin liikkeelle laskettava määrä:
3 000 001,22 €
Tarjottavien osakkeiden määrä:
573 614
Välittäjä:
Oneplanetcrowd International B.V
Toimilupa:
ECSPR

Huomautus: Ennen ankkurisijoittajien sijoituksia ja mahdollisia myöhempiä konversioita tällä rahoituskierroksella, yhtiöllä oli 1 500 000 rekisteröityä osaketta.

Miksi sijoittaa DeWarmteen

Innovatiiviset ja vastuulliset tuotteet: DeWarmte on edelläkävijä lämpöpumppujen valmistajana tunnettu innovaatioistaan. Lippulaivatuotteemme, Pomp AO, tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta, ja se voidaan integroida saumattomasti minkä tahansa kotitalouden keskuslämmitysjärjestelmään. Tämä vähentää asennusaikaa ja -kustannuksia merkittävästi edistyksellisen langattoman teknologiamme ja älykkäiden ohjauslaitteiden ansiosta. Lisäksi patentoidun HeatCycle-järjestelmämme hyötysuhde on kaksinkertainen muihin ympäristöystävällisiin lämminvesiratkaisuihin verrattuna. Ympäristötietoisen lämmityksen johtavina toimijoina olemme ylpeitä voidessamme esitellä täydellisen sähkölämmitysjärjestelmämme vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä, mikä vahvistaa sitoutumisemme innovatiivisiin ja tehokkaisiin ratkaisuihin asiakkaillemme.

Markkina- ja exitpotentiaali: Lämpöpumppumarkkinat ovat kasvaneet merkittävästi erityisesti Alankomaissa viime vuosina, ja niiden ennustetaan jatkavan kasvuaan sekä odotetaan kasvavan merkittävästi vuonna 2026. Kasvua vauhdittaa uusiutuvien energialähteiden laajamittainen käyttöönotto ja sitä tukee suotuisa lainsäädäntö sekä Alankomaissa että koko Euroopassa. DeWarmte on keskeinen toimija tässä kehittyvässä maisemassa, ja sillä on huomattavat mahdollisuudet menestyksekkääseen exitiin tai listautumiseen seuraavien viiden vuoden aikana. Lue lisää Alankomaiden markkinapotentiaalista täältä.

Markkina-asema: DeWarmte on strategisesti asemoitunut hyödyntämään odotettua jatkuvaa markkinavauhtia sekä suoraan kuluttajille (D2C) että yrityksiltä yrityksille (B2B) suunnatuilla aloilla. Koska DeWarmte on asentanut noin 1000 tuotetta yksityisasuntoihin suoraan digitaalisen myyntisuppilonsa kautta, se on saavuttanut vahvan aseman D2C-markkinoilla. Lisäksi yritys on luonut vankkoja kumppanuuksia B2B-markkinoilla, muun muassa Veluwonenin ja WoonFrieslandin kaltaisten taloyhtiöiden kanssa.

Taloudellinen asema ja kasvukehitys: Vuonna 2023 DeWarmten liikevaihto ylitti 3 miljoonaa euroa, mikä merkitsee huomattavaa kolminkertaistumista vuoteen 2022 verrattuna. Ennusteiden mukaan vuotuinen kasvu jatkuu 2-3-kertaisena tulevina vuosina. Tämä huomattava kasvu yhdistettynä vakaisiin yleiskustannuksiin on johtanut merkittävästi parantuneeseen EBITDA:han.

Tiimi ja tuki: DeWarmten perusti kaksi lähetystyöhön suuntautunutta TU Delftin alumnia, joita tukee lahjakas ja kokenut tiimi. Yrityksen tukena on kokenut vaikuttavuuspääomarahasto Rubio ja kokenut yrittäjä (kestävien) asennusten markkinoilta.

Yleiskatsaus

Intro: Alankomaat nopeuttaa siirtymistä vihreään energiaan vähentääkseen riippuvuutta kaasutoimituksista.

Alankomaat on siirtymässä kohti kestävää energiantuotantoa 

Alankomaissa ollaan edelleen suurelta osin riippuvaisia maakaasusta ja fossiilisista polttoaineista lämmöntuotannossa. Tämän seurauksena Alankomaiden kaasuinfrastruktuuri on moninkertaisesti suurempi Suomeen verrattuna, jossa vain 5 % talouksista ovat riippuvaisia kaasusta energialähteenä. Alankomaissa ollaan parhaillaan siirtymässä kestävämpiin ratkaisuihin, ja viranomaiset kannustavat siirtymään lämpöverkkoon tai lämpöpumppuihin. Hallitus, yritykset, järjestöt ja kansalaiset tekevät yhteistyötä torjuakseen ilmastonmuutosta. Tavoiteena on tehdä Alankomaista ilmastoneutraali vuoteen 2050. Tapa, jolla energia tuotetaan on ratkaisevan tärkeä. 

Uusi lainsäädäntö polttoainetehokkaista lämmitysjärjestelmistä 

Alankomaissa otetaan vuonna 2026 käyttöön uusi laki, jonka mukaan asunnon omistajan on hankittava polttoainetehokkaampi lämmitysjärjestelmä, kuten hybridilämpöpumppu tai täyssähköinen lämpöpumppu. Asiaa koskevia lakeja ja asetuksia laaditaan parhaillaan. Toimenpiteillä pyritään nopeuttamaan kestävään energiaan siirtymistä Alankomaissa. Kaasunkulutus voi laskea 60-70 % lainsäädännön seurauksena. 

Riippumattomuus Venäjän kalliista maakaasusta 

Alankomaalaisten energialaskut ovat nousseet pilviin Venäjän ja Ukrainan välisen sodan alettua. Alankomaiden hallitus vetosi asukkaisiin, että he käyttäisivät energiaa säästeliäämmin, jotta kaasua voitaisiin hankkia enemmän omista varannoista ja estää vielä suurempi hintojen nousu. Tämä onnistui: kun vuonna 2021 vielä neljännes Alankomaissa käytetystä maakaasusta oli peräisin Venäjältä, vuonna 2023 vastaava osuus oli enää 9 %. Euroopan levottoman tilanteen vuoksi yhä useammat hollantilaiset haluavat minimoida korkeiden energialaskujen riskin ja vähentää riippuvuutta venäläisestä kaasusta. Tämän vuoksi kestävät ratkaisut, kuten lämpöpumput, ovat tällä hetkellä erityisen vetovoimaisia. Eurooppa, Alankomaat mukaan lukien, pyrkii olemaan täysin riippumaton venäläisestä kaasusta vuoteen 2027 mennessä. Tämän vuoksi investointi lämpöpumppuihin on hollantilaisille tärkeämpää kuin koskaan. 

Yhtiön profiili

People installing heat pump

Lämmityksen hiilidioksidipäästöjen haaste

Rakennetussa ympäristössä 70 prosenttia CO2-päästöistä aiheutuu tilojen ja veden lämmittämiseen käytettävästä lämmöntuotannosta. Ratkaisu kestävään lämmitykseen on yksinkertainen: kaasun käytön poistaminen käyttämällä lämpöpumppuja. Laajamittainen hyväksyntä on jäänyt jälkeen, koska perinteisten tuotteiden haittapuolina ovat pitkät asennusajat, epäoptimaaliset ominaisuudet, kuten suuri melu, epämiellyttävä muotoilu ja tarpeettoman korkea hinta.

DeWarmten innovatiivinen lähestymistapa

DeWarmte, jonka kaksi TU Delftin alumnia perusti vuonna 2019, vastaa tähän ongelmaan integroidulla D2C-liiketoimintamallilla ja keskittymällä tutkimus- ja kehitystyöhön (mukaan lukien itse kehitetyt älykkäät ohjaukset), jonka tuloksena syntyy lämpöpumppuja, joissa on nopein ja helpoin plug-and-play-asennus, luokkansa parhaat tekniset tiedot, oikeudenmukainen ja läpinäkyvä hinnoittelu ja vaivaton asiakaskäynti.

DeWarmte on kehittänyt kaksi IoT-ohjattua kestävää lämmitystuotetta: HeatCycle, tehokas vesijohtoveden lämmitysjärjestelmä, ja Pomp AO, monoblock-ilma-vesilämpöpumppu. Vuonna 2024 lisätään täyssähköinen lämpöpumppujärjestelmä, jonka ansiosta 70 prosenttia Alankomaiden kotitalouksista voi luopua kokonaan kaasusta. DeWarmte on jo auttanut noin 1 000 kotitaloutta ottamaan ensimmäisen askeleen kohti kestävää lämmitystä. DeWarmte säästi tällä yhteensä 550 000 m3 kaasua ja vähensi CO2-päästöjä 1 miljoonalla kilolla. Yhtiön tavoitteena on, että positiivisessa skenaariossa vuoden 2024 loppuun mennessä on asennettu yhteensä 3 000 tuotetta. Taloudellinen ennuste perustuu perusskenaarioon, jossa tavoitteena on kaksinkertaistaa asennettujen tuotteiden kokonaismäärä 2 000 tuotteeseen vuoden 2024 loppuun mennessä; tämä on perusskenaario ja se on konservatiivisempi.

Yhtiö tehtävän takana

DeWarmten pääkonttori sijaitsee Den Haagissa. Asennuspaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Utrechtissa. Yhtiöllä on tällä hetkellä +/- 40 työntekijää, jotka työskentelevät yhdessä tehtävänään nopeuttaa siirtymistä kohti 100-prosenttisesti CO2-neutraalia lämmönjakelua.

Tietoa yhtiöstä

Yhtiön nimi: DeWarmte BV
Toimitusjohtajat: Sander Wapperom, Auke de Vries
Yritystunnus: KvK DeWarmte B.V: 77799925
DeWarmte Group B.V: 77796217
Perustamisvuosi: 2019
Osoite: HQ
Saturnusstraat 95
2516 AG Den Haag
The Netherlands
Toimiala: Sustainable Heating Systems / Heat Pumps
Työntekijöiden määrä: ~40
Toimipaikat: HQ: Den Haag
Assembly location: Utrecht
Verkkosivut: www.dewarmte.nl
Sosiaalinen media:

      

Tuotteet ja palvelut
 

DeWarmten visiona on tarjota asiakkailleen vaiheittainen lähestymistapa kohti 100-prosenttisesti kestävää lämmöntuotantoa vähentämällä tarpeettoman korkeiden hintojen kaltaisia esteitä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi DeWarmte on tähän mennessä kehittänyt 2 IoT-ohjattua kestävää lämmitystuotetta.

Pomp AO on monilohkoinen ilma-vesilämpöpumppu huoneiden lämmittämiseen, jossa on plug-and-play-asennus, palkittu muotoilu ja parhaat melua ja hyötysuhdetta koskevat vaatimukset. Plug-and-play (Pomp AO voidaan kytkeä mihin tahansa keskuslämmityspiiriin langattoman ja älykkään ohjauksen ansiosta) on ainutlaatuinen markkinoilla ja vähentää huomattavasti asennusaikaa ja -kustannuksia. Se tarjoaa myös enemmän sijoitusjoustavuutta, mikä lisää asiakkaidemme valinnanvaraa, sillä ne voivat sijoittaa lämpöpumput paikkoihin, joihin kilpailijat eivät pysty.

Heat pump

Heat Cycle

HeatCycle on patentoitu ja 2x tehokkaampi lämmitysjärjestelmä kuumaa vettä varten. Se käyttää viemäriveden 27 asteen keskilämpötilaa kotitalouden lämpimän veden lämmittämiseen. Sitä käytetään parhaiten kerrostaloissa, joissa useat asunnot saavat lämmitettyä kuumaa vettä.

Molemmat tuotteet voidaan ostaa erikseen ja asentaa hybridijärjestelminä (kaasukattilan kanssa). Yhdessä sähköisen varajärjestelmän kanssa ne muodostavat täyssähköisen ratkaisun. Tämä sähköinen varajärjestelmä julkaistaan vuoden 2024 toisella neljänneksellä.

Q3 2024 DeWarmte tuo markkinoille vaihtoehdon lämpimän käyttöveden lämmittämiseen (HeatCycle-järjestelmän ohella). Tämän uuden tuotteen ennakkotilaus on jo alkanut, ja se on täydellinen ratkaisu taloihin, joissa viemärivettä ei voi saavuttaa kestävällä lämmitetyllä kuumalla vedellä. Tämä uusi ratkaisu voi toimia täyssähköisenä järjestelmänä ja auttaa noin 70 % kaikista taloista pääsemään eroon kaasusta.

DeWarmte varmistaa tulevaisuuden valmiutensa itse kehittämällään älykkäällä ohjauksella. Tämä tarjoaa reaaliaikaisen tiedon sekä asiakkaille että yritykselle, mikä mahdollistaa ennakoivan huollon ja etävalvonnan. Se vähentää huoltokustannuksia dramaattisesti. Ajan myötä tämä luo myös mahdollisuuksia dynaamisiin energiasopimuksiin ja osallistumiseen kysyntäjoustomarkkinoille hallitsemalla osallistuvien kotitalouksien ensisijaista sähkönkäyttöä osana kollektiivista ryhmää.

Liiketoimintamalli

Heat pump

Heat pump

DeWarmte tuottaa tuloja myymällä tuotteitaan suoraan asunnonomistajille (D2C) ja asunto-osakeyhtiöille (B2B) Alankomaissa. Tällä hetkellä ainoastaan kertamyynnillä, johon sisältyy valinnainen palvelusopimus toistuvien tulojen saamiseksi. Tulevaisuutta ajatellen yhtiö harkitsee mahdollisuutta ottaa käyttöön vuokramalli laajentaakseen tarjontaansa lähitulevaisuudessa.

D2C

D2C-mallinsa avulla DeWarmte tavoittelee asunnonomistajia, jotka haluavat tehdä kodistaan kestävämmän tai investoida rahallisten kannustimien vuoksi. Nämä asiakkaat ottavat yhteyttä DeWarmteen suoraan verkkosivuston kautta ja aloittavat täysin digitalisoidun ja optimoidun asiakaspolun, johon sisältyy digitaalinen tarkastus videopuhelun välityksellä. Tämä lähestymistapa poistaa tarpeen ennen asennusta tapahtuville asiakaskäynneille, mikä tarjoaa asiakkaalle optimaalisen kokemuksen ja DeWarmte-yhtiölle skaalautuvia ratkaisuja. Digitaalinen asiakaspolku johtaa huomattavan alhaisiin asiakashankintakustannuksiin (CAC) ja huomattaviin mahdollisuuksiin nopeaan skaalautumiseen. Tarpeettomien välikäsien poistamisen ansiosta DeWarmte saa asiakkaalle alhaisemmat kustannukset ja säilyttää samalla terveet voittomarginaalit.

Chart business model

Suurenna klikkaamalla

B2B

B2B-mallinsa avulla DeWarmte pyrkii asunto-osakeyhtiöihin, jotka asentavat DeWarmte-tuotteita suuremmalla volyymilla. Tällä hetkellä DeWarmte tekee pilottihankkeita WoonFrieslandin ja Veluwonenin kanssa. Uudella sijoittajalla on pitkäaikainen kokemus B2B-liiketoiminnan kehittämisestä, ja se voi tukea DeWarmtea markkinoiden laajentamisessa. 

Pie chart business model

Suurenna klikkaamalla

Huippuluokan liiketoimintamallin ja T&K-/ohjelmistopainotuksen yhdistelmä tarjoaa DeWarmten vahvan kilpailuedun.

Vastuullisuus

Kestävän kehityksen tavoitteet ovat osa YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmaa 2030, ja ne muodostavat kestävän kehityksen kansainvälisen kehyksen vuoteen 2030 asti. Kestävän kehityksen tavoitteiden tarkoituksena on päättää köyhyys, eriarvoisuus ja ilmastonmuutos.

DeWarmten perustamisen tavoitteena on nopeuttaa siirtymistä kohti 100-prosenttisesti CO2-neutraalia lämmöntuotantoa. Tarjoamalla vaiheittaisen ja kohtuuhintaisen lähestymistavan kohti CO2-neutraalia lämmitystä.

DeWarmten vaikutus mitataan kaasun säästönä ja CO2-päästöinä, jotka estetään suoraan asennettujen laitteiden avulla. Yritys on tähän mennessä auttanut lähes 1 000 kotitaloutta siirtymään kestävään lämmitykseen. Tämä on jo säästänyt yhteensä 550 000 kuutiometriä kaasua ja vähentänyt CO2-päästöjä miljoonalla kilolla. Tämä missio ja DeWarmten toiminta edistävät pohjimmiltaan seuraavia kestävän kehityksen tavoitteita:

SDG 7

DeWarmte tukee innovatiivisilla ja edullisilla lämpöpumpuillaan aktiivisesti YK:n tavoitetta kohtuuhintaisesta ja puhtaasta energiasta. Innovatiivisella lähestymistavallaan DeWarmte tuo markkinoille helposti asennettavia, kohtuuhintaisia ja kauniita lämpöpumppuja, jotta kestävä lämpö olisi kaikkien saatavilla.

SDG 11

Lämpöpumppumarkkinoiden merkittävänä toimijana DeWarmte edistää merkittävästi YK:n kestävän kehityksen mukaisten kaupunkien ja yhteisöjen tavoitteen toteutumista. Innovatiivisilla, helposti asennettavilla ja kohtuuhintaisilla lämpöpumpuillaan se edistää kaupunkien kestävyyttä ja edistää kestävien ja ympäristöystävällisten yhteisöjen kehittämistä.

SDG 13

DeWarmte menee konkreettisia ympäristöhyötyjä pidemmälle. Ottamalla aktiivisesti yhteyttä ja valistamalla asiakaskuntaansa yhtiö on saanut merkittävän määrän ihmisiä tiedostamaan kestävän lämmön ja kestävien valintojen merkityksen yleisesti. Tämän tietoisuutta lisäävän lähestymistavan avulla DeWarmte ei ainoastaan pienennä hiilijalanjälkeään, vaan myös luo uusia ilmastotoimien lähettiläitä nykyiseen ja tulevaan asiakaskuntaansa.

Markkina

Heat pumps

DeWarmte toimii aktiivisesti Alankomaiden lämpöpumppumarkkinoilla, jotka ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosina kaasun hintaa koskevan tietoisuuden lisääntymisen ja kestävyyteen liittyvien syiden vuoksi. Tämän vauhdin odotetaan jatkuvan, koska taustalla on suuntaus kohti kestävää energiaa ja sitä tukevia kansallisia ja eurooppalaisia viranomaismääräyksiä.

Markkinasuuntaukset ja kasvuennusteet

Euroopan lämpöpumppumarkkinat olivat 14,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2022, ja niiden odotetaan kasvavan keskimäärin 18,4 prosentin vuotuisella kasvuvauhdilla vuosina 2023-2032 (lähde). Alankomaissa asennetaan 167 000 lämpöpumppua vuonna 2023 (~120 000 olemassa oleviin rakennuksiin), mikä vastaa arviolta 1,7 miljardin euron markkina-arvoa. Vuodesta 2026 alkaen (hybridi)lämpöpumppu on asennettava, kun lämmitysjärjestelmä vaihdetaan. Alankomaiden säännösten odotetaan lisäävän kasvua 250 000-300 000 uuteen lämpöpumppuun, jotka asennetaan olemassa oleviin rakennuksiin vuosittain. Jos säännökset eivät ole tehokkaita, arvio on 150 000-200 000 lämpöpumppua vuodessa. Vuosien 2023 ja 2028 välisenä aikana vuotuisen kasvun odotetaan olevan 10-21 prosenttia (lähde).

Markkinoiden tärkeimmät toimijat

Markkinat koostuvat useista vakiintuneista monialayritysten laitteistovalmistajista, kuten Remehasta ja Daikinista. Näillä yrityksillä on usein omia tuotantolinjoja, ja ne myyvät jakelijoille ja jakelijat asentajille. Näin ollen nämä vakiintuneet laitevalmistajat eivät ole itse yhteydessä asiakkaisiin, mikä vaikeuttaa markkinointia ja asiakaspalautteeseen perustuvaa tuoteinnovaatiota. Vakiintunut malli johtaa myös tarpeettomiin välikäsien katteisiin. Vakiintuneiden laitevalmistajien lisäksi on vain muutamia uusia tulokkaita, kuten HeatTransformers ja Quatt. HeatTransformers on innovatiivinen asennusyritys, mutta Quatt noudattaa DeWarmten tavoin myös D2C-lähestymistapaa.

DeWarmten kilpailuedut

DeWarmte erottuu kilpailijoistaan kyvyllä asentaa lämpöpumput nopeasti, keskittymällä ohjelmistokehitykseen, antamalla suoraa palautetta asiakkailta ja ottamalla nopeasti käyttöön uusia toimintoja ja parannuksia. Lisäksi kaikki tuotteet ja komponentit ovat toimittajariippumattomia, minkä ansiosta DeWarmte pystyy reagoimaan joustavasti markkinoiden kehitykseen. D2C-lähestymistapa poistaa tarpeettomat välikäsien marginaalit ja tarjoaa DeWarmteille mahdollisuuden suoraan verkkomarkkinointiin ja asiakaspalautteen sisällyttämiseen tuotteisiinsa.

Johtoryhmä

  

Sander Wapperom, Co-Founder & CEO

Sander Wapperom

Toinen perustajista & toimitusjohtaja

Sander Wapperom perusti DeWarmten suoritettuaan kestävän energiateknologian ja konetekniikan maisterin tutkinnon Delftin teknillisessä yliopistossa. Hänellä on myös merkittävää työkokemusta kestävän kehityksen konsulttina Greenfishissä.

  

Auke de Vries, co-founder & CTO

Auke de Vries

Toinen perustajista & COO/CTO

Auke de Vries perusti DeWarmten valmistuttuaan konetekniikan maisteriksi Delftin teknillisestä yliopistosta. Hänellä on työkokemusta Enecon Smart Grid -hankkeen suorituskykyinsinöörinä Enecolla.

  

Stefan de Niet, Head of Marketing

Stefan de Niet

Markkinointipäällikkö

Stefan de Niet suoritti strategisen johtamisen maisterin tutkinnon Tilburgin yliopistossa. Hänellä on yli 6 vuoden kokemus useista markkinointitehtävistä Coolblue-yrityksessä.

Yhtiön osakkeiden jakautuminen ennen nykyistä rahoituskierrosta

Osakkeenomistajat

Osakkeet

Äänet

1 Sander Wapperom 33,33 % 33,33 %
2 Auke de Vries 33,33 % 33,33 %
3 Rubio 33,33 % 33,33 %
YHTEENSÄ 100 % 100 %

Distribution of shares

Yhtiön rakenne ennen nykyistä rahoituskierrosta

Company Structure

Ennen nykyistä rahoituskierrosta perustajat Sander Wapperom ja Auke de Vries sekä ennen tulosta toimiva pääomasijoittaja Rubio Impact Ventures omistivat kukin 33,3 prosenttia osakkeista. Sijoittajana sijoitat de DeWarmte Group BV:hen yhdessä perustajien, Rubion, ankkurisijoittajan ja siihen liittyvien konversioiden kanssa tällä kierroksella STAKin kautta.

Varojen käyttö

Keskityttyämme viime vuosina tuotteidemme tekniikkaan, valvontaan ja laatuun on nyt aika valloittaa Alankomaiden lämmitysmarkkinat. Näin teemme askeleen kohti kestävää lämmitystä kaikkien ulottuville.

Kaupallinen kasvu: Merkittävä osa kerätyistä varoista käytetään markkinoinnin ja myynnin lisäämiseen. Yritys pyrkii lisäämään vuorovaikutusta kohderyhmän kanssa ja kykyä opastaa heitä kestävään lämmitykseen siirtymisessä. Tämän investoinnin avulla yritys pystyy saavuttamaan tämän paljon laajemmassa mittakaavassa, ja tavoitteena on lisätä tulovirtoja ja vahvistaa asemaa markkinoilla.

Organisaatio: Osa varoista kohdennetaan tiimin vahvistamiseen tämän kasvupolun tukemiseksi ja organisaation tehokkuuden optimoimiseksi.

T&K: Osa varoista varataan meneillään oleviin tuotekehitysaloitteisiin. Tutkimus- ja tuotekehitystiimi parantaa ja kasvaa jatkuvasti markkinoiden mahdollisuuksien ja tarpeiden myötä. He työskentelevät nyt täyssähköisen lämpöpumpun toteuttamiseksi. Investoinnin avulla voidaan kehittää natiivi DeWarmte-sovellus.

Icon 1

Maksimiskenaario

(3 miljoonaa euroa kerätty rahoituskierroksella)

Tämän skenaarion ansiosta DeWarmte voi kiihdyttää vahvaa kasvuaan kohdentamalla enemmän varoja kaupalliseen kasvuun sekä nopeuttamalla palkkaamista ja T&K-kehitystä kasvun edistämiseksi.

 • Kaupallinen kasvu: 60 prosenttia (1,8 miljoonaa euroa) osoitetaan muun muassa online- ja offline-markkinointikampanjoihin, kokeneeseen B2B-myyntipäällikköön, digitaalisten tarkastusten tekniseen myyntihenkilöstöön ja myyntihenkilöstöön.
 • Organisaatio: 20 % (600 000 000) osoitetaan muun muassa asennus-, kokoonpano- ja huoltopäälliköiden palkkaamiseen tiimin täydentämiseksi ja tehokkuuden optimoimiseksi.
 • T&K: 20 % (600 000) uuden täyssähköisen ratkaisun kehittämisen viimeistelyyn ja toistamiseen sekä verkkosovelluksen ja sen toimintojen kehittämiseen edelleen.

Icon 2

Minimiskenaario

(1,5 miljoonaa euroa kerätty rahoituskierroksella).

Tämän skenaarion ansiosta DeWarmte voi jatkaa vahvaa kasvu-uraansa keskittymällä vahvasti kaupalliseen kasvuun ja kehittämällä organisaationsa kevyeksi ja keskipitkäksi hajauttamalla rekrytoinnit ja T&K-toiminnan kehittämisen ajallisesti.

 • Kaupallinen kasvu: 60 % (900 000) kohdennetaan muun muassa online- ja offline-markkinointikampanjoihin, kokeneeseen B2B-myyntipäällikköön ja tekniseen myyntihenkilöstöön digitaalisia tarkastuksia varten.
 • Organisaatio: 20 % (300 000) osoitetaan muun muassa henkilöstöpäällikön ja talouspäällikön palkkaamiseen tiimin täydentämiseksi ja tehokkuuden optimoimiseksi.
 • T&K: 20 % (300 000) ohjelmistokehittäjien palkkaamiseen DeWarmte-sovelluksen ja älykkäiden valvontatoimintojen jatkokehittämistä varten sekä DeWarmte-tuotevalikoiman uusien tuotteiden kehittämiseen.

DeVijf Invest (uusi sijoittaja) sijoitti tällä kierroksella 750 000 euroa omaa pääomaa. Jos tavoitesummaa ei saavuteta, jatkamme DeVijf Investin kanssa ilman Invesdorin sijoittajia.

Nykyinen sijoittaja Rubio antoi 500 000 euron vaihtovelkakirjalainan vuonna 2023, joka vaihdetaan tämän kierroksen aikana, jolloin käteisvarojen kokonaismäärä on 1,25 miljoonaa euroa.

Sijoittaja Summa
DeVijf Invest   750,000 €

Taloudelliset luvut ja kasvu

Alla olevat taloudelliset luvut ja niitä koskevat selitykset ovat yrityksen toimittamia.

Jos sinulla on kysyttävää taloudellisista luvuista, ota yhteyttä osoitteeseen service@invesdor.com. Olemme yhteydessä yritykseen vastataksemme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti.

Alla olevissa taulukoissa esitetyt luvut on esitetty euroina (lukuun ottamatta työntekijöiden lukumäärää ja %-lukuja).

TOTEUTUNUT ENNUSTE
2021 2022 2023 2024 2025 2026
Liikevaihto 97,579 972,914 3,297,391 6,740,491 16,632,773 41,632,725
Materiaalikustannukset + ulkoiset palvelut (COGS) -204,149 -568,989 -1,518,441 -2,561,978 -6,247,658 -15,554,801
Bruttokate -106,570 403,925 1,778,950 4,178,513 10,385,115 26,077,924
Muut liiketoiminnan tuotot 92,273 68,960 88,949 - - -
Henkilöstökulut/henkilöstökustannukset -99,320 -470,406 -723,792 -2,263,121 -3,778,906 -6,407,938
Muut toimintakulut  -78,880 -1,121,141 -1,976,770 -2,205,342 -3,830,081 -7,904,022
EBITDA -192,497 -1,118,662 -832,663 -289,950 2,775,128 11,765,964
Poistot ja arvonalennukset -2,410 -26,626 -84,976 -93,970 -228,168 -518,631
Liiketulos (EBIT) -194,907 -1,145,288 -917,639 -383,920 2,546,960 11,247,333
Korkotuotot/korkotulos -31,172 -39,968 -90,818 -112,323 -178,039 -211,093
Verot 493 211,727 - - - -2,398,817
Nettotulos verojen jälkeen (NIAT) -225,586 -973,529 -1,008,457 -496,243 2,368,921 8,637,423

TOTEUTUNUT ENNUSTE
2021 2022 2023 2024 2025 2026
Liikevaihdon kasvu % - 897% 239% 104% 147 150%
EBITDA kasvu % -197% -115% -25% -4% 17% 28%
Omavaraisuusaste % 42% 47% 54% 72%
FTE:n määrä 4 11 20 36 48 73

Toteutuneet luvut

2021: HeatCycle-järjestelmän ensimmäinen kaupallinen asennus

Rabobank Innovationfondsin vuonna 2019 myöntämän rahoituksen, ASN World Prize -palkinnon voittamisen vuonna 2020 ja Rubio Impact Venturesin vuonna 2021 myöntämän tuen jälkeen DeWarmte saavutti merkittävän virstanpylvään, kun se sai HeatCycle-järjestelmän ensimmäisen kaupallisen asennuksen valmiiksi vuonna 2021.

2022: Pomp AO:n käynnistäminen

Kaupallisten HeatCycle-asennusten synnyttämän vauhdin pohjalta DeWarmte esitteli toisen tuotteensa, Pomp AO:n, vuonna 2022.

2023: Toimintavalmius

Vuonna 2023 DeWarmte koki merkittävää tulojen kasvua Pomp AO:n ansiosta D2C-sektorilla ja aloitti samalla sekä HeatCycle- että Pomp AO:n B2B-pilottihankkeet, jotka loivat pohjan tulevalle laajentumiselle. Bruttokatteen parantaminen saavutettiin asennusprosessien jatkuvalla optimoinnilla ja toiminnan tehostamisella. Operatiivisesti DeWarmte säilytti kustannukset vakaina ja osoitti merkittäviä resursseja asiakaskiertueen ja myyntiprosessien automatisointiin, mikä valmisteli yritystä skaalautuvuuteen. Huolto-osaston perustaminen johti siihen, että yli 90 prosenttia tiketeistä ratkaistiin etänä. Samaan aikaan T&K-osasto teki merkittäviä parannuksia verkkosovellukseen ja aloitti työn perustan luomiseksi täyssähköistä päivitystä varten.

Ennuste 

2024

Vuoden 2024 alussa DeWarmte aloitti matkansa kohti tehostettua kaupallista kasvua uuden verkkosivuston avaamisen myötä, mikä merkitsi vuoden 2024 strategisen painopisteen alkuvaihetta. Lisäksi uusi sijoittaja yhdisti voimansa yrityksen kanssa tuoden arvokasta asiantuntemusta B2B-markkinoiden kehittämisestä asunto-osakeyhtiö- ja asennussektorilla. Tämä yhteistyö lupaa vahvistaa DeWarmten asemaa ja tasoittaa tietä jatkuvalle B2B-laajentumiselle. Bruttokatteen odotetaan paranevan asennusprosessien jatkuvan optimoinnin ansiosta, mikä korostaa yrityksen sitoutumista tehokkuuteen ja kannattavuuteen. Odotettu All-Electricin julkaisu kolmannella vuosineljänneksellä on merkittävä virstanpylväs, joka on osoitus DeWarmten sitoutumisesta innovaatioihin ja markkinoiden kehittyviin vaatimuksiin vastaamiseen. Tulevaisuuden kasvun ja skaalautuvuuden tukemiseksi investoinnit on suunnattu johtoryhmän laajentamiseen, mikä takaa vankan perustan yrityksen tielle kohti kannattavuutta Alankomaissa.

2025

Vuoden 2025 ensisijainen tavoite on tehostaa keskittymistä kasvuun ja saavuttaa positiivinen EBITDA. Tämä saavutetaan jatkuvalla myynnin laajentamisella, vankkumattomalla sitoutumisella bruttomarginaalien parantamiseen, automatisoitujen prosessien käyttöönotolla ja organisaation tehokkuuden parantamisella. Q1:llä aiomme jälleenrahoittaa ~750 000 euron FundIQ-lainan ja pyrimme saavuttamaan tämän tavoitteen laskemalla liikkeeseen joukkovelkakirjalainoja Invesdorin kaltaisilla alustoilla ja tutkimalla samalla muita mahdollisesti edullisempia markkinoilla saatavilla olevia velkavaihtoehtoja. Vuoden strategisiin aloitteisiimme kuuluu myös kansainvälisten laajentumispyrkimysten aloittaminen sekä pohjatyön tekeminen mahdolliselle B-sarjan rahoituskierrokselle, joka tukee tätä pyrkimystä. Lisäksi T&K-tiimimme keskittyy edelleen väsymättä tuotteidemme parantamiseen ja ohjelmistokehitysvalmiuksien kehittämiseen.

2026

Vuodelle 2026 odotetaan voimakasta kasvua, jonka taustalla on markkinoiden jatkuva vauhti ja sellaisten Alankomaiden säännösten täytäntöönpano, jotka määräävät hybridilämpöpumpun vähimmäisvaatimukseksi kaasukattiloiden korvaamisessa. Ponnisteluja suunnataan myös kansainvälisen jalansijan laajentamiseen. 2027 Kun läsnäolomme on vakiintunut sekä Alankomaissa että ulkomailla, tavoitteenamme vuonna 2027 on ylläpitää ja kehittää vauhtia. Lisäksi aloitamme valmistelut mahdollista irtautumisstrategiaa tai listautumista varten ja valmistaudumme kasvumatkamme seuraavaan vaiheeseen.

Tilinpäätös vuodelta 2023 on linkitetty sijoituksia koskevaan avaintietoasiakirjaan (KIIS) A jakson d kohdassa).

Valuaatio

Icon Money

DeWarmten pre-money valuaatio on 8,625 miljoonaa euroa.

Tämä on 1,5-kertainen korotus viimeisimpään, 4,7 miljoonan euron arvostukseen vuodelta 2022 verrattuna, mikä kuvastaa yrityksen sen jälkeen saavuttamaa voimakasta kasvua sekä luottamusta liiketoimintamalliin ja ennustettuun kasvuun. Arvonmäärityksessä käytettiin 2,6-kertaista myyntikerrointa. Kerroin on vahvistettu erityisesti aikaisemmilla, vertailukelpoisilla lämpöpumppualan liiketoimilla vuonna 2023 Euroopassa.


Tämänkertainen rahoituskierros tarjoaa riittävästi varoja kannattavuusrajan saavuttamiseen, joka on tarkoitus saavuttaa vuoden 2024 neljännellä neljänneksellä. Nykyinen rahoituskierros koostuu yleisörahoituksesta, ankkurisijoittajan rahoituksesta ja Rubion vaihtovelkakirjalainan myöhemmästä muuntamisesta sekä FundIQ:n vaihtovelkakirjalainan osan muuntamisesta.

FundIQ:n 750 000 euron vaihtovelkakirjalainan loppuosalle on suunniteltu jälleenrahoitusta vuoden 2025 ensimmäisellä neljänneksellä. Meillä on LOI Invesdorin kanssa joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskusta alustan kautta, samalla kun tutkimme myös kustannustehokkaampia vaihtoehtoja markkinoilla.

Tavoitteena on kerätä lisää VC-rahoitusta vuonna 2025 kansainvälistä laajentumista varten.

Sijoittaja

Rahoituksen tyyppi

Vuosi

Määrä

Pre-money valuaatio

1 Rubio 1st tranche

Equity

2021 800,000 € 2,400,000 €
2 Rubio 2nd tranche Equity 2022 500,000 € 4,700,000 €
3 FundIQ Convertible 2023 750,000 €
4 Rubio Convertible 2023 503,000 €
5 Nationaal Groenfonds Convertible 2023 500,000 €
6 DeVijfInvest Equity 2024 750,000 €

Exit-skenaariot

DeWarmte arvioi, että yritys voi tehdä exitin viiden vuoden kuluttua. Nykyisellä osakkeenomistajalla Rubiolla, joka on riskipääomarahasto, on myös exit-tavoite.


Icon 1

Trade Sale: DeWarmte näkee markkinoilla useita myyntimahdollisuuksia. Esimerkiksi vakiintunut fossiilisten lämmitysratkaisujen tarjoaja (esim. Intergas - Rheem) voi myydä ne portfolion muuttamisen vuoksi. Tai vakiintuneet lämpöpumppujen toimittajat (esim. Carrier, Remeha), jotka haluavat päästä D2C-markkinoille ja laajentaa tuotevalikoimaansa älykkäiden ja IOT-ratkaisujen suuntaan. Viimeaikaisia esimerkkejä kaupoista on Viessmannin osto Carrierin toimesta (lähde). Ja hollantilaisen Climate for Life (CFL) -konsernin osto NIBE:n toimesta (lähde).

Icon 2

IPO: Yhtiö pitää myös listautumista todennäköisenä skenaariona. Jotta yhtiö pystyisi täyttämään listautumisen vähimmäisvaatimukset, jotka koskevat esimerkiksi voittoa vähintään kolmena viimeisenä viitenä vuotena ja vähintään 5 000 000 euron omaa pääomaa, viiden vuoden aikajänne voisi olla sopiva.

Icon 3

PE: Pääomasijoitusyhtiön tekemä yritysosto voisi myös olla vaihtoehto, joka toimisi alustana osta ja rakenna -strategialle (tai joka ostettaisiin osana osta ja rakenna -strategiaa).

Bonus

Icon 1

Sijoitukset € 250 - € 9,750 välillä

Warming-up

Sijoittajana ja DeWarmten osaomistajana annamme sinulle etusijan upouuden täyssähköisen lämpöpumppumme asennusjonossa.

Icon 2

Sijoitukset € 10,000 - € 24,750 välillä

Warm welcome

Sen lisäksi, että asetamme sinut etusijalle asennusjonossa, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kokoonpanolinjastollemme, jossa voit nähdä lämpöpumppujemme takana olevan käsityötaidon ja nauttia samalla välipaloja ja juomia.

Icon 3

Sijoitukset  ≥ € 25,000

Warm heart

Sen lisäksi, että saat etusijan ja lämpimän vastaanoton kokoonpanossamme, saat kupongin, joka antaa sinulle ilmaisen Pomp AO:n jäähdytystoiminnon aktivoinnin (arvoltaan 750,- €).

Päivitykset

PÄIVITYS 27.05.2024: DeWarmte on päättänyt jatkaa rahoituskierrosta Invesdorin alustalla yhdellä viikolla.

Lämpöpumput ovat olleet parin viime viikon ajan ajankohtainen puheenaihe hollantilaisessa mediassa olleiden erilaisten uutisten vuoksi. Viime torstaina DeWarmte järjesti Q&A-tilaisuuden, jossa he antoivat lisää kontekstia näihin uutisiin. Tänään DeWarmte on onnistuneesti ylittänyt ensimmäisen 1 500 000 euron rahoitustavoitteensa. Näin he voivat investoida kaupalliseen kasvuun radiokampanjoiden, monikanavamarkkinointikampanjoiden ja kasvokkain tapahtuvien asiakaskontaktien lisäämisen avulla.

Pidentämällä kampanjaa DeWarmte haluaa antaa useammalle ihmiselle mahdollisuuden tarkistaa kysymysten ja vastausten lopputuloksen. Lue viimeisimmät päivitykset ja usein kysytyt kysymykset ja tutustu uuteen markkinatilanteeseen ja siihen, miten DeWarmte on hyvissä asemissa, jotta se voi vaikuttaa myönteisesti talouteen ja ympäristöön.

PÄIVITYS 24.05.2024: Webinaaritallenne

DeWarmte järjesti 23.5.2024 Q&A-webinaarin DeWarmten perustajan Sanderin kanssa. 

PÄIVITYS 17.05.2024

Hallituksen suunnitelmien päivittäminen

PVV:n, VVD:n, NSC:n ja BBB:n koalitiosopimuksen kautta Alankomaiden uusi hallitus esitti torstaina 16.5.2024 uuden koalitiosopimuksen, josta käy ilmi sen poliittinen tavoite tulevalla vaalikaudella. 

Lähtökohtaisesti tämä on hyvä uutinen kaikille, jotka haluavat tehdä kodistaan kestävämmän. Voimme edelleen hyödyntää ISDE-tukea. Koalitiosopimuksessa ei kerrottu mitään ISDE-tuen mukauttamisesta ja/tai poistamisesta.

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) on tuki, jonka saat valtiolta energiansäästöön ja kestävään kehitykseen tähtääviin toimenpiteisiin kotiisi tai liiketiloihin.

Koalitiosopimuksessa aiotaan kuitenkin vetää raja pakollisen hybridilämpöpumpun alle, kun keskuslämmityskattila korvataan tilanteissa, joissa takaisinmaksuaika on enintään 7 vuotta. Jos tämä todella toteutetaan, odotamme sen aiheuttavan rajallisen kasvun laskun vuodesta 2026 alkaen nykyiseen ennusteeseen verrattuna.

Tästä uuden hallituksen tavoitteesta huolimatta visiomme pysyy muuttumattomana. Uskomme kaasuttomaan tulevaisuuteen sekä ilmastosyistä että energiaomavaraisuuden vuoksi. Lämpöpumppumme on edelleen taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Energialaskujen takaisinmaksuaika on 2-7 vuotta. Jos mukaan lasketaan asuntolainasta saatava kestävyysalennus, se on vielä lyhyempi. Lasketaanko mukaan energiamerkki ja siihen liittyvä talon arvon nousu? Silloin lämpöpumppu maksaa itsensä takaisin yli 10-kertaisesti keskivertokodissa heti asennuksen jälkeen.

Techniek Nederlandin mukaan lämpöpumpun omistajat ovat erittäin tyytyväisiä. 95 prosenttia lämpöpumpun omistajista vastaa myöntävästi kysymykseen: "Suosittelisitteko lämpöpumppua muille asunnonomistajille?". Kaikista lämpöpumpun omistajista DeWarmten asiakkaat antavat korkeimmat arvostelupisteet. Raporttiarvosanalla 9,6 (4,8 viidestä Googlen arvosteluissa) DeWarmte on Alankomaiden markkinoiden ylivoimaisesti parhaiten arvioitu lämpöpumppuyritys.

Näemme tulevaisuuden aurinkoisena ja kaasuttomana. Olemme edelleen sitoutuneet poistamaan hollantilaiset kotitaloudet vähitellen kaasun käytöstä, ja sinä voit auttaa meitä nyt!

Sijoittamalla DeWarmteen voit tulla DeWarmten osaomistajaksi ja antaa suoran panoksen kaasuttoman yhteiskunnan puolesta.

PÄIVITYS 17.05.2024

Päivitys: Lämpöpumppumarkkinat

Uutisissa puhutaan lämpöpumppumarkkinoiden laskusta vuonna 2024.

Kun tarkastellaan tarkemmin mainittuja lukuja, kyse on lähinnä uudisrakennusten lämpöpumppujen vähenemisestä, koska uudisrakennettujen talojen määrä on laskenut. DeWarmte keskittyi 100-prosenttisesti olemassa oleviin rakennuksiin. Olemassa oleviin rakennuksiin haettujen ISDE-tukien määrä on pysynyt samana [lähde]. 

Huolimatta markkinoiden haasteista vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, jotka johtuvat kaasun hinnan laskusta, lämpöpumppujen korkeista hinnoista ja epävarmuudesta Alankomaiden poliittisesta politiikasta, DeWarmten liikevaihto kasvoi vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vuoden 2023 ensimmäiseen vuosineljännekseen verrattuna. Itse asiassa varausten määrä yli kaksinkertaistui Q1 2023:een verrattuna.

Uutisista luetaan paljon, että kasvua jarruttaa osittain se, että lämpöpumput ovat liian kalliita, asennusprosessi on monimutkainen, asentajia on liian vähän tai että verkon ruuhkautumisen vuoksi lämpöpumppuja ei voida asentaa lainkaan. DeWarmte puuttuu juuri näihin ongelmiin. 

Yritys huolehtii hiljaisen, tyylikkään ja älykkään lämpöpumppusi koko prosessista. DeWarmten ohjelmiston avulla sinäkin olet valmis tulevaisuuteen. Asennettuun lämpöpumppuusi laitetaan päivitykset napin painalluksella. Esimerkiksi verkon ruuhkautumisen torjumiseksi, lisäsäästöjen aikaansaamiseksi dynaamisilla sopimuksilla ja integroimalla aurinkopaneeleihin. Ja kaikki tämä 3 400 euron nettohinnalla, kun keskimääräinen markkinahinta on 5 700 euroa.

Asennusnopeus on myös yksi DeWarmten tärkeimmistä vahvuuksista. Ainutlaatuisen ohjausjärjestelmän ansiosta DeWarmten lämpöpumppu on helpompi asentaa. Tämän ansiosta DeWarmte pystyy nyt asentamaan lämpöpumpun keskimäärin 6 tunnissa, joskus jopa kahdessa päivässä. Kilpailijoilla kestää usein 2 päivää asentaa 1 lämpöpumppu. Tämä tehokkuus tarkoittaa, että asentajia tarvitaan vähemmän. Lisäksi DeWarmte on huomannut, että myös asentajat haluavat työskennellä heille ja jopa ehdottavat DeWarmten asentajaverkostoa, jotta he pääsisivät alkuun. Tämän ansiosta DeWarmten asentajien saatavuus on enemmän kuin riittävä.

PÄIVITYS 16.05.2024: Vastauksia sijoittajien kysymyksiin

Mikä on DeWarmten rahoituskampanjan tavoite?

DeWarmten tavoitteena on kerätä 3 miljoonaa euroa, jotta voimme edistää 100-prosenttisesti kestävää lämpöä koskevaa missiotamme. Tämä pääoma käytetään myyntimme kasvattamiseen Alankomaissa ja Euroopassa. Lisäksi aiomme tehdä tarvittavat organisaatioon ja tutkimukseen ja kehitykseen liittyvät menot kasvun helpottamiseksi.

Mikä on vähimmäissijoitus, jonka voin tehdä?

Vähimmäissijoitus on 48 osaketta (251,04 €), jolla haluamme tarjota laajalle sijoittajaryhmälle mahdollisuuden olla mukana missiossamme edistää 100-prosenttisesti kestävää lämpöä.

Mitä saan sijoittamalla?

Sijoitustasi vastaan saat todistuksia, jotka oikeuttavat DeWarmten osakkeisiin, jolloin sinusta tulee osaomistaja ja pääset osalliseksi yrityksen taloudellisesta menestyksestä.

Miten voin sijoittaa?

Sijoituksia voi tehdä suoraan joukkorahoitusalusta Invesdorin kautta. Seuraa alustan ohjeita, niin saat sijoituksesi tehtyä turvallisesti ja helposti.

Liittyykö sijoitukseeni riskejä?

Kuten mihin tahansa sijoitukseen, sijoitukseesi liittyy riskejä. DeWarmte on tietenkin täysin sitoutunut saavuttamaan merkittävän arvonnousun. Sertifikaatin haltijat saavat vähintään vuosittaisen päivityksen, mukaan lukien vuositilinpäätökset. 

Oletteko määrittäneet mitään osingonmaksusta? 

Tässä kasvuvaiheessa tulojen kasvu on osingonmaksua tärkeämpää. Osingonjakoa koskevat päätökset tehdään huolellisesti osakassopimuksen (SHA) mukaisesti, jossa vahvistetaan liiketoiminnan harjoittamista koskevat säännöt. 

Mikä on organisaation odotettu arvonnousu vuosien kuluessa? 

Olemme tällä hetkellä aktiivisesti mukana pääomasijoitusmatkalla, ja sekä perustajamme että sijoittajamme Rubio ja De Vijf Invest tavoittelevat merkittävää kasvua. Tavoitteenamme on saavuttaa 8-12-kertainen arvonnousu 4-6 vuoden kuluessa, mikä sopii tavoitteeseemme tuottaa sijoittajillemme merkittäviä tuottoja.

Mikä on lämpöpumppu ja miten se toimii?

Lämpöpumppu on laite, joka siirtää lämpöenergiaa lähteestä (esim. ilmasta) kohteeseen (esim. veteen) yleensä lämmitys- tai jäähdytystarkoituksiin. Se toimii periaatteella, jonka mukaan lämpöä siirretään eikä tuoteta, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan. Se toimii kierrättämällä kylmäainetta haihtumis- ja tiivistymissyklin läpi, jolloin lämpö imeytyy yhdestä paikasta ja vapautuu toisesta paikasta. Pump AO on ilma-vesilämpöpumppu; HeatCycle käyttää vesi-vesilämpöpumppua.  

Mikä tekee lämpöpumpuista lupaavan sijoitusmahdollisuuden?

Lämpöpumput tarjoavat merkittäviä etuja perinteisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin verrattuna energiatehokkuuden, kustannussäästöjen ja ympäristövaikutusten osalta. Koska kestävyyttä ja energiatehokkuutta korostetaan yhä enemmän, lämpöpumppujen kysyntä kasvaa nopeasti, mikä tarjoaa tuottoisia investointimahdollisuuksia.

Mikä tekee DeWarmtesta ainutlaatuisen?

DeWarmte on innovatiivinen lämpöpumppuyritys. Integroidun D2C-liiketoimintamallinsa (johon sisältyy tarpeettomien marginaalien poistaminen ja suora asiakaskontakti) ja tutkimus- ja kehitystyöhön keskittymisen (mukaan lukien itse kehitetyt älykkäät ohjaukset) ansiosta DeWarmte tarjoaa:

 • Nopein ja plug-and-play-asennus (keskimäärin 6 tuntia ja usein puolessa päivässä); 
 • Joustavuutta sijoittamisessa, mikä antaa asiakkaalle enemmän vapautta valita sijoituspaikka;
 • Luokkansa parhaat tekniset tiedot, oikeudenmukaisen ja läpinäkyvän hinnoittelun sekä vaivattoman asiakaskokemuksen;
 • Palkittu muotoilu;
 • Laadunvarmistus hollantilaisen Utrechtin laadunvalvonnan, laatumerkkikompressorin ja korkealaatuisen asennustyön avulla; 
 • Täyssähkövalmius ja helppo päivittää täyssähköiseksi. Lisäksi ohjelmisto on valmis tulevaisuuden energiamarkkinoille ja pystyy pian reagoimaan aurinkopaneelien läsnäoloon, dynaamisiin sopimuksiin ja auttamaan verkon ruuhkautumisen estämisessä);
 • Lisäksi itse kehitetty ohjelmisto tarjoaa:
  • reaaliaikaisen näkemyksen todellisista sähkö- ja lämpölukemista; 
  • lämpöpumpun asetusten välitön hallinta; 
  • IoT-tuote, johon on saatavilla päivityksiä ilman kautta (toisin sanoen ostettu laitteisto kasvaa nyt ohjelmistossa energiamarkkinoiden mukana).

Mihin rahoitusta käytetään?

Rahoitusta käytetään myynnin lisäämiseen, tiimin vahvistamiseen kasvun helpottamiseksi sekä tutkimus- ja kehitystyöhön, jotta voidaan kasvaa markkinoiden valmiuksien ja tarpeiden mukana.

Kaupallinen kasvu: Merkittävä osa kerätyistä varoista käytetään markkinoinnin ja myynnin lisäämiseen (esim. radiokampanja, LTV-kampanja, B2B-liiketoiminnan kehittäjän palkkaaminen, myyntitiimin laajentaminen). Yrityksen tavoitteena on lisätä vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa ja kykyä opastaa heitä kestävään lämmitykseen siirtymisessä. 

Organisaatio: Osa rahoituksesta osoitetaan tiimin vahvistamiseen tämän kasvupolun tukemiseksi ja organisaation tehokkuuden optimoimiseksi (esim. kokoonpano- ja asennuskapasiteetin laajentaminen).

T&K: Osa rahoituksesta varataan käynnissä oleviin tuotekehitysaloitteisiin. Tutkimus- ja kehitystiimi parantaa ja kasvaa edelleen markkinoiden mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan (esim. täyssähköisen lämpöpumpun toteuttaminen, natiivi DeWarmte-sovellus, älykkäiden termostaattien integrointi, dynaamisten tariffien integrointi, tekoälyyn perustuva "älykäs ohjaus").

Miksi mainitsette, että vuoden 2024 loppuun mennessä asennettuja lämpöpumppuja on joissakin paikoissa 3 000 ja toisissa 2 000?

Myönteisessä skenaariossa tavoitteena on, että vuoden 2024 loppuun mennessä asennetaan yhteensä 3 000 tuotetta. Taloudellisessa ennusteessa on laskettu, että asennettuja tuotteita on yhteensä 2000 kappaletta. Tämä on perusskenaario, ja se on otettu käyttöön konservatiivisemmin.

Mikä on pitkän aikavälin visio ja kasvupolku?

Pitkän aikavälin visiomme on tulla johtavaksi toimijaksi Euroopan lämpöpumpputeollisuudessa ja nopeuttaa siirtymistä kestäviin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin Euroopassa. Olemme sitoutuneet jatkuvaan innovointiin, laajentumiseen ja arvon luomiseen asiakkaillemme, sijoittajillemme ja sidosryhmillemme. Meillä on selkeä kasvustrategia ja lahjakas tiimi, joten luotamme kykyymme hyödyntää markkinamahdollisuuksia ja tuottaa arvoa ja vaikutuksia pitkällä aikavälillä. Muun muassa täyssähköauton lanseeraus vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä ja tavoite laajentua Saksaan vuonna 2025.