Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Easee Holding B.V.

Alankomaat
VKK
MedTech
Erittäin Skaalautuva
Terveydenhuolto

Näönhoitoa jokaisen ulottuville


Marketing content

Keskeiset syyt sijoittaa

Easee tarjoaa skaalautuvan ratkaisun kasvavaan silmäterveysongelmaan. Markkinoilla on selkeä kaupallinen kysyntä tuotteelle.

Sijoittamalla Easee:hen olet mukana taistelemassa likinäköisyyttä ja sen seurauksia vastaan.

Houkutteleva 9 %:n vuotuinen tuotto, joka maksetaan neljännesvuosittain muuntamiseen asti. Muuntamisen koittaessa sinulle annetaan mahdollisuus muuntaa vaihtovelkakirja osakkeiksi 15-30%:n alennuksella tai lunastaa vaihtovelkakirja takaisinmaksuna.

Mahdollisuus päästä mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen samoin ehdoin kuin muutkin sijoittajat.

Easeella on jo sitoumuksia, jotka ennakoivat sen voivan turvata 1,5 miljoonaa euroa omaa pääomaa alkuvuoteen 2024 mennessä, jonka jälkeen sijoittajilla on mahdollisuus muuntaa vaihtovelkakirja suoraan osakkeiksi. Mahdolliset irtautumismallit sisältävät yritysoston johtavien medtech-yritysten, suurten etäterveydenhuoltoyhtiöiden ja optikkoketjujen toimesta, ja irtautuminen on tavoitteena 3-5 vuoden kuluessa.

Rebekah Braswell, CEO

"Tunnustamme, että näönhoitomarkkinoilla tarvitaan muutosta, ja olemme omistautuneet luomaan näönhoitoalustan, jolla varmistetaan, että näönhoito kaikkien saavutettavissa.

Easee on alustansa avulla seuraavan suuren askeleen äärellä: lasten likinäköisyyden diagnosointi ja hoito.

Tällä tarjotulla Easeen vaihtovelkakirjalainalla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus sijoittaa yhdessä nykyisten ammattimaisten osakkeenomistajien kanssa, mukaan lukien Nimbus Ventures, joka on jo sijoittanut 425 000 euroa tällä kierroksella tämän alustan ulkopuolella.

Kutsumme sinut mukaan Easeen missioon tehdä näönhoidosta kaikille saavutettavaa."

Yves Prevoo – Founder & CEO

Tiedot sijoituksesta

Tyyppi:
Vaihtovelkakirjalaina
Alisteinen:
kyllä
Jo sijoitettu:
549 250,00 €
Hinta per velkakirja:
250,00 €
Vähimmäissijoitus:
1 Yksikkö
Alennus konvertoinnin yhteydessä:
30,00 %
Korko:
9,00 % p.a., neljännesvuosittain
Välittäjä:
Oneplanetcrowd International B.V
Toimilupa:
ECSPR

Yleiskatsaus

Yhtiön profiili

Easee Holding B.V. (Easee) perustettiin vuonna 2016 tavoitteenaan viedä näönhoitoalaa eteenpäin ja tehdä asianmukaisesta näönhoidosta kaikille saavutettavaa milloin ja missä tahansa.

Myopia (likinäköisyys) on kasvava ongelma, joka johtuu väestön ikääntymisestä ja lasten lisääntyvästä ruutujen käytöstä. Vaikea likinäköisyys on peruuttamaton sairaus, joka voi johtaa yhdelle kolmesta ihmisestä vielä vakavempiin näkövammoihin, kuten sokeuteen. Varhaisen diagnoosin avulla likinäköisyys on kuitenkin helposti hoidettavissa. Hoitokapasiteetti ei kuitenkaan riitä suhteessa tapauksiin. Alankomaissa keskimääräinen odotusaika silmälääkärin vastaanotolle on 91 päivää.

Easee tarjoaa skaalautuvan ratkaisun kasvavaan ongelmaan: näöntarkastus verkossa. Easee on maailman ensimmäinen online-näöntarkastusalusta, joka on saanut lääketieteellisen sertifioinnin, ja se on rakentanut uskollisen käyttäjäkunnan vuoden 2020 lanseerauksen jälkeen. Ainutlaatuisen ja innovatiivisen alustan ansiosta silmäasemat voivat palvella 3-4 kertaa enemmän ihmisiä ja lyhentää odotusaikoja merkittävästi.

Seitsemän vuoden tuotekehityksen, onnistuneiden lääketieteellisten tutkimusten ja intensiivisen sertifiointiprosessin jälkeen Easee on luonut vankan perustan. Nykyisten yhteistyökumppaneiden, kuten johtavien yliopistokeskusten Oogziekenhuis Rotterdam, UMC Utrecht ja UMC Maastricht, sekä kaupallisten kumppaneiden, kuten Synsam, Zilveren Kruis ja Hans Andersin lisäksi Easee on hiljattain solminut monia uusia mielenkiintoisia yhteistyökumppanuuksia, kuten Harvard Medical School ja Xpert Clinics. Easeen lupaavat ohjelmistot, vaikuttavuus ja kaupalliset mahdollisuudet eivät jää huomiotta. Voitettuaan Rabobankin Sustainable Innovation Award -palkinnon aiemmin tänä vuonna ja julkistettuaan hiljattain EIC-apurahaa koskevan ehdokaslistan Easee voi nyt myös kertoa, että se on jälleen ehdolla arvostetun WSA Global Award 2024 -kilpailun voittajaksi kategoriassa Health & Well Being.

Bagger

Drohne

Tuote

Online näöntarkastus
Easeen online-näöntarkastus on verkkopohjainen työkalu näkötoimintojen, kuten näöntarkkuuden ja taittovirheen, arviointiin. Käyttäjät rekisteröityvät, antavat tarvittavat tiedot ja seuraavat ohjeita näytön, yleensä kannettavan tietokoneen tai tabletin, kalibroimiseksi. He käyttävät älypuhelinta kaukosäätimenä tarkastuksen aikana.

Tutkimusprosessi
Käyttäjille näytetään kuvia ja kysymyksiä, ja heitä ohjeistetaan vastaamaan etäältä. Heidän vastauksiaan ja visuaalista kokemuspalautetta käytetään näöntarkkuuden ja taittovirheen laskemiseen asetettujen parametrien perusteella.

Mittaustiedot
Taittovirheen mittaukset ja näöntarkkuuden tulokset tallennetaan potilastilille. Pätevät ja valtuutetut optikot voivat käyttää lääkärialustaamme ja käyttää mittaustietoja piilolinssien/lasien määräämiseen.

Liiketoimintamalli

Easeen asiakkaat ovat silmäasemia ja -sairaaloita, ja Easeen liiketoimintamalli on suunniteltu siten, että keskimääräinen silmäasema voi saada investointinsa takaisin jo viidessä kuukaudessa. Easeen sopimukset ovat vuosisopimuksia, joissa on kuukausittaiset ennakkomaksut. Lisäksi Easee perii kertaluonteisen perustamismaksun, jolla katetaan käynnistys- ja integrointikulut.

Myopian ja kaihin hoitaminen
Tällä hetkellä vain 10 % potilaista, joilla on etenevä likinäköisyys, saa hoitoa. Tietoisuuden lisäksi haasteena on myös, että useampien potilaiden auttaminen edellyttää lisää hoitokapasiteettia. Kaihileikkaukset ovat yleinen kirurginen toimenpide, ja pelkästään Euroopassa tehdään vuosittain noin 4,4 miljoonaa toimenpidettä (ja Yhdysvalloissa 9 miljoonaa). Väestön ikääntymisen vuoksi määrä kasvaa 4% joka vuosi. Leikkauksen jälkeen potilaat tarvitsevat 3-4 seurantatutkimusta, jotka tehdään nykyisin henkilökohtaisesti silmälääkärin tai optikon vastaanotolla.

 • Kaihi-segmentti: Toistuvat kuukausimaksut, jotka maksetaan etukäteen silmäasemille ja -sairaaloille kaihileikkausten jälkeisistä seurantatarkastuksista. Maksurakenteeseen kuuluvat tällä hetkellä kuukausittaiset ennakkomaksut, mutta Easee odottaa siirtyvänsä tulevaisuudessa vuosittaisiin ennakkomaksuihin ainakin puolelle asiakkaista.
 • Likinäköisyys-segmentti: Samoin kuin kaihi-segmentti, tämä tulonlähde käsittää silmäasemien ja -sairaaloiden maksamat toistuvat kuukausimaksut verkkotarkastuksista, joissa käytetään Easeen alustaa myopiaa sairastavien lasten osalta. Maksumekanismi on sama kuin kaihi-segmentissä.
 • Perustamismaksut - kaihi ja likinäköisyys: Yhtiö perii 20 000-25 000 euron suuruisen kertaluonteisen perustamismaksun uusilta silmäasemilta tai -sairaaloilta, jotka liittyvät eindee-alustaan sekä kaihi- että likinäköisyys-segmentillä.
 • Optisen alan vähittäiskauppa: Optisen alan vähittäisasiakkaista saatavat tulot.

Easee-alustan tuella voidaan tunnistaa useampia potilaita nopeammin, ja klinikat voivat lisätä kapasiteettiaan vähentäen samalla potilaskohtaisia kustannuksia. Etätestaus varmistaa, että henkilökohtaiset käynnit varataan silloin, kun ne ovat todella tarpeen, mikä vähentää potilaskustannuksia ja aikaresursseja ja parantaa samalla hoidon yleistä saatavuutta.

Lisäarvo

 • Säästää silmälääkärin ja tukihenkilöstön aikaa potilasta kohden.
 • Vähentää jonotuslistoja ja lisää klinikoiden kapasiteettia, jotta voidaan auttaa useampia potilaita.
 • Parantaa potilaskokemusta ja alentaa kustannuksia.
 • Parempaa dataa ja ja tehokkaampi hoitoa tarvitsevien potilaiden valinta.
 • Vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Markkina

Bagger

Easeen välitön huomio kohdistuu EU:n lääketieteelliseen ja optiseen alan verkkonäkötestaukseen, jonka arvoksi Easee arvioi 1,6 miljardia euroa.

Drohne

Kilpailu markkinoilla on tällä hetkellä kohtalaista. Easeen liiketoimintamallin kaltaisen liiketoimintamallin käyttöönottoon ja vakiinnuttamiseen liittyy kuitenkin tiettyjä esteitä. 

Näönhuoltomarkkinoiden maailmanlaajuinen koko oli noin 125 miljardia dollaria vuonna 2018, ja niiden ennustetaan kasvavan noin 193 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä, mikä vastaa 5,6% vuotuista kasvuvauhtia (CAGR). Käytettävissä olevilla markkinoilla, jotka kattavat Yhdysvaltojen ja EU:n näöntutkimusmarkkinat, käyttäjäkunta on yli 490 miljoonaa henkilöä.

Easeen 1,6 miljardin euron kohdemarkkinat voidaan jakaa kolmeen eri käyttötapauskohtaan, joista kunkin arvioitu markkinakoko on esitetty jäljempänä:

 • Pediatrinen likinäköisyys: Easeen online-näöntarkastamisen hyödyntäminen lasten myopiapotilaiden etäseulonnassa ja -seurannassa. Kun otetaan huomioon, että EU:ssa on vuosittain 30 miljoonaa potilasta, Easee arvioi saavutettavien markkinoiden suuruudeksi 1,4 miljardia euroa. 
 • Kaihileikkaukset: Nykyisten kaihileikkausten henkilökohtaisten seurantatarkastusten korvaaminen Easeen verkkotutkimuksella. Kun EU:ssa tehdään vuosittain 4,4 miljoonaa toimenpidettä, Easee arvioi saavutettaviksi markkinoiksi 0,2 miljardia euroa.
 • Optiset vähittäismyyjät (refraktio): Silmälasimatkojen siirtyminen myymälästä verkkoon refraktiotarkastusta varten. EU:ssa on 115 miljoonaa silmälasien käyttäjää, jotka tarvitsevat refraktiotestejä, joten arvioimme saavutettavien markkinoiden suuruudeksi 0,1 miljardia euroa.

Alankomaissa kaihileikkausten markkinat ovat 11 miljoonaa euroa vuodessa, mikä johtuu noin 230 000 vuosittaisesta leikkauksesta. Easeen päätavoitteena olevan pediatrisen likinäköisyyden (Pediatric Myopia) osalta markkinoiden koko on huomattavasti suurempi - viisi kertaa suurempi kuin kaihileikkausten osalta - eli 55 miljoonaa euroa vuodessa. Arvio perustuu siihen, että Alankomaissa on vuosittain tehtävä 1,5 miljoonaa lasten seulontaa.

Markkinoille meno

Markkinoiden kohdentaminen ja priorisointi

 • Easeen kohderyhmänä ovat silmäasemat ja -sairaalat, ja sen painopisteinä ovat kaihileikkauksesta toipuvat potilaat sekä likinäköisyyttä sairastavat lapsmyopiapotilaat, sillä kohderyhmillä on välitön vaikuttavuus ja potentiaali huomattaviin tuloihin.

Kaksoismyyntitapa

 • Erityinen myyntiryhmä keskittyy huippuluokan silmäasemiin ja korostaa Easeen tarjoamia kustannussäästöjä, tehokkuushyötyjä ja parempaa potilaskokemusta.
 • Erikoistuneet jakelijat, joilla on olemassa olevat suhteet ja monivuotiset toimittajasopimukset.
 • Markkinointi.

Kohdennetut verkkokampanjat

 • Järjestetään kouluttavia keskustelutilaisuuksia, neuvoa-antavia lautakuntia ja verkkoseminaareja.
 • Potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten suosittelut: Varhain käyttöön ottavien silmäasemien myönteisiä kokemuksia esitellään luottamuksen rakentamiseksi ja alustan tehokkuuden osoittamiseksi.


Lyhyiden myyntisyklien varmistaminen

 • Tehostetaan käyttöönottoa tarjoamalla silmäasemille yksinkertaistettu integrointiprosessi, välitön koulutus ja ensimmäiset kokeilujaksot, jotta epäröintiä voidaan vähentää ja päätöksiä nopeuttaa.
 • Yhteentoimivuuden tarjoaminen johtavien EHR:ien, kuten TimeFF:n (silmäklinikoiden markkinajohtaja) ja potilasportaalien kanssa lyhentää integrointiaikaa entisestään. Yhteistyökumppaneita ovat Founda Health, Emma ja Luscii.

Kestävän kehityksen tavoitteet (SDG)

Kestävän kehityksen tavoitteet ovat osa YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmaa 2030, ja ne muodostavat kestävän kehityksen kansainvälisen kehyksen vuoteen 2030 asti. Kestävän kehityksen tavoitteiden tarkoituksena on tehdä loppu köyhyydestä, eriarvoisuudesta ja ilmastonmuutoksesta.

Nachhaltigkeit

Tavoite 3: Taata terveellinen elämä ja hyvinvointi kaiken ikäisille.

Tarjoamalla helposti saatavilla olevia online-näöntarkastuksia, lasten myopiahoitoa ja kaihihoitoa Easee edistää ihmisten hyvinvointia varmistamalla varhaisen tunnistamisen ja asianmukaisen hoidon.

 • Varhaisen tunnistamisen vuoksi suoritetut online-näöntarkastukset- seuranta suoritettujen online-silmämittausten määrästä, joka edistää yleistä hyvinvointia.
 • Lasten myopian tehokas hoito - mittaa lasten myopian hoidon onnistumisprosenttia varmistaaksesi, että lapset saavat asianmukaista hoitoa silmiensä terveydelle.
 • Kaihitapaukset ennen ja jälkeen leikkauksen - mitataan kaihitapausten hoidon tehokkuutta sekä ennen leikkausta että sen jälkeen.
 • Potilastyytyväisyysaste - mitataan potilastyytyväisyysastetta, joka osoittaa saavutettavan näönhoidon tehokkuuden ja myönteisen vaikutuksen ihmisten hyvinvointiin.

Tavoite 9: Rakentaa kestävää infrastruktuuria sekä edistää kestävää teollisuutta ja innovaatioita.

Innovatiivinen lähestymistapa silmien etähoitoon ja erikoistuminen lasten myopian ja kaihin hoitoon vastaavat kehittyneiden terveydenhuoltoratkaisujen ja -teknologian tarpeeseen.

 • Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen - Säästettyä sairaalakäyntiä kohden säästyy 5-8 kg hiilidioksidia potilasta kohden. Tähän laskelmaan sisältyy useita muuttujia, jotka on laskettava tarkasti: easee CO2-laskurilla.
 • Teknologisen innovaation käyttöönotto - Seurataan innovatiivisten teknologioiden integrointia etätutkimus- ja hoitoratkaisuihin.
 • Palveluiden laajentaminen heikommassa asemassa oleville alueille - Arvioidaan yrityksen ulottumista heikommassa asemassa oleville alueille SDG 9 -tavoitteen mukaisesti, jonka mukaan kaikille on tarjottava mahdollisuus saada käyttöönsä laadukasta infrastruktuuria ja palveluita.
 • Etälääketieteen saavutettavuuden mittarit - mitataan sellaisten yhteisten tutkimushankkeiden tai tutkimusten määrää, jotka toteutetaan alan laitosten tai organisaatioiden kanssa ja joilla edistetään silmänhoitokäytäntöjä ja edistetään tutkimukseen perustuvia ratkaisuja.
 • Yhteistyötutkimusaloitteet - mitataan silmätautien verkkotutkimuksen saatavuutta, mikä osoittaa edistystä telelääketieteen infrastruktuurissa korkealaatuisten silmätautienhoitopalvelujen tukemiseksi.

Tavoite 10: Vähentää eriarvoisuutta maiden sisällä ja niiden välillä.

Näöntarkastuksia etänä ja saavutettavasti tarjoavana yrityksenä Easee voi edistää eriarvoisuuden vähentämistä monin tavoin.

 • Saavutettavuus - tarjoamalla näöntarkastuksia verkossa kuromme umpeen maaseudun ja kaupunkialueiden välisen kuilun.
 • Kustannustehokkuus - Perinteiset henkilökohtaiset näöntarkastukset voivat olla kalliita. easee tarjoaa edullisempia vaihtoehtoja, jolloin silmäterveydenhuoltopalvelut ovat laajemman ihmisjoukon, myös pienituloisten, saatavilla.
 • Aika ja mukavuus - Online-näöntarkastukset voivat säästää aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse matkustaa klinikalle. Tämä mukavuus voi olla erityisen hyödyllistä niille, joilla on kiireinen aikataulu, kuljetusrajoituksia tai liikkumiseen liittyviä haasteita, ja se tasoittaa viime kädessä sellaisten henkilöiden toimintaedellytyksiä, joilla saattaa olla vaikeuksia päästä henkilökohtaisiin tapaamisiin.

Tavoite 17: Tukea vahvemmin kestävän kehityksen toimeenpanoa ja globaalia kumppanuutta.

Easee tarjoaa etänä ja helposti saatavilla olevia näöntarkastuksia, ja sillä on mahdollisuus vähentää eriarvoisuutta seuraavissa asioissa

 • Tietoisuus ja koulutus - Kumppanuus kansalaisjärjestöjen kanssa tarjoaa paljon tietoisuutta ja koulutusta silmien terveyteen liittyen, jonka varaan Easee voi rakentaa. Lisäksi nämä kaksi tehtäväämme vahvistavat toisiaan.
 • Kumppanuudet ja rahoitus - Easeen ja kansalaisjärjestöjen välinen yhteistyö johtaa yhteisiin aloitteisiin ja tutkimushankkeisiin, joiden tavoitteena on edistää silmien terveyttä ja tukea näkövammaisia henkilöitä.

Johtoryhmä

Yves Prevoo

Yves Prevoo

Perustaja ja toimitusjohtaja

Entinen Pfizerin kaupallinen johtaja. Laaja kokemus digitaalisesta terveydenhuollosta ja potilasratkaisuista sekä markkinoille pääsystä. Eläinlääketieteen tohtori, MSc Corporate Finance ja Kellogg EMBA.

Tessa Slomp

Tessa Slomp

COO

Kaupallinen ja operatiivinen kokemus skaalautuvista yrityksistä. Erikoistunut integraattorin rooliin ja liiketoiminnan skaalaamiseen. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Hanzehogeshool Groningenista.

Robert Wisse

Robert Wisse

Johtava lääketieteellinen neuvonantaja

Apulaisprofessori ja silmälääkäri, joka on erikoistunut sarveiskalvon patologiaan, kirurgiaan ja digitaaliseen terveyteen.

Rebecca Taylor

Rebecca Taylor

Tuotepäällikkö

Ex-CPO MyGuide, pääomasijoittajien tukema MedTech-alan kasvu. Yli 10 vuoden kokemus strategia-, tuote- ja UX-suunnittelutehtävistä.

Omistuksen jakautuminen

Osakkeenomistaja

Omistusosuus 

1 Maestrale Invest B.V. 43,55%
2 STAK Easee Holding 29,30%
3 EaseeSun B.V. 16,88%
4 De Vaart der Voleren C.V. 6,89%
5 Van der Velde Beheer B.V. 3,38%
YHTEENSÄ 100%

Varojen käyttö

Kokonaisrahoitustarve on 4 500 000 euroa, josta 500 000-1 250 000 euroa tulee nykyiseltä joukkorahoituskierrokselta. Suurin osa kokonaisinvestoinnista keskitetään myyntiin, markkinointiin ja tiimin vahvistamiseen. Sijoitus käytetään muun muassa helpottamaan lasten likinäköisyyttä koskevan uuden kehitystyön/ratkaisun kaupallistamista ja laajentamista seuraavien kahden vuoden aikana.

Taloudelliset luvut ja kasvu

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Konversio- ja exit-skenaariot

Asiakirjat

Päivitykset

Tässä päivitysosiossa löydät muun muassa vastauksia meille tulleisiin sijoittajakysymyksiin. Näytetyt vastaukset ovat peräisin kyseiseltä yhtiöltä, joten ne on merkitty sen mukaisesti. Invesdor ei suorita erillistä tietojen tarkistusta rahoitusvaiheen alkamisen jälkeen. service@invesdor.com.

Jos sinulla on yritystä koskevia kysymyksiä, lähetä ne suoraan meille osoitteeseen service@invesdor.com.