Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Loop Biotech

Alankomaat
Osakeanti
Kestävä Kehitys
Tech
Innovaatio

Maailman ensimmäinen sieniarkku, joka rikastuttaa luontoa


Markkinointimateriaali

Bob Hendriks, Fouder & CEO Loop Biotech

"Oletko jätettä vai kompostia? Luonto on intohimoni, ja perimmäisenä tavoitteenani on jättää ihmiskunnasta positiivinen jalanjälki. Etsiessäni vastauksia luonnosta löysin myseelin, eli sienien juuriverkoston ja luonnon merkittävimmän kierrättäjän. Löytö loi perustan yrityksellemme, jonka tavoitteena on luoda uuden sukupolven tuotteita, jotka tosiasiassa rikastavat maaperää. Nyt, kun olemme kahden vuoden aikana luoneet perustan ja keskittyneet intensiivisesti teknologiaamme, tuotantoprosesseihimme ja markkinoiden valtaamiseen, on tullut aika laajentaa toimintaamme ja saada aikaan kaupallista kasvua. Tämä on tilaisuutesi osallistua missiomme, vaikuttaa positiivisesti ja saada hyvä tuotto. Tee siis valintasi tänään. Oletko jätettä vai kompostia?"

Bob Hendrikx, Loop Biotechin perustaja & toimitusjohtaja

Tiedot sijoituksesta

Tyyppi:
Osakeanti
Jo sijoitettu:
2 000 075,00 €
Jaettava omistusosuus:
9,59 – 16,67 %
Osakkeen hinta:
87,50 €
minimisijoitus 3 osaketta
Osakkeiden nykyinen lukumäärä:
114 290
Osakekanta täyden diluution jälkeen:
114 290
Valuaatio (pre-money):
10 000 000,00 €
Tarjottavien osakkeiden määrä:
22 860
Välittäjä:
Oneplanetcrowd International B.V
Toimilupa:
ECSPR

Miksi sijoittaa Loop Biotechiin

Innovatiivinen ja vastuullinen tuote: 'Loop Coffin' on ympäristöystävällinen, maailmanlaajuisesti johtava kestävän kehityksen mukainen hautausteknologia, jossa käytetään patentoitua myseeliteknologiaa.

Vahva markkina-asema ja kysyntä: 'Loop Coffin':illa on vahva markkinakysyntä, yksinoikeussopimukset suurten eurooppalaisten hautaustoimistojen kanssa, yli 1000 käyttäjää, ja hyötyy kasvavasta kiinnostuksesta luonnonmukaisiin hautauksiin ja vastuullisuuteen.

Taloudellinen terveys ja kasvusuunnitelma: Loop Biotechin tulot ovat kasvaneet vuosittain 90-200 % ja vuoden kasvuennuste on 250 %. Tuotteen ja prosessien parantamisella sekä myynnin asiantuntijoiden palkkaamisella pyritään lisäämään kasvua Alankomaissa ja Euroopassa.

Kokenut tiimi ja maineikas tausta: Loop Biotechin tiimissä tuoreet lahjakkuudet yhdistyvät Shawn Harrisin kaltaisiin kokeneisiin yrittäjiin, Limbraco Internationalin kaltaisiin kumppanuuksiin sekä sijoittaja Pieter Schoeniin, luoden vankan perustan nopealle laajentumiselle.

Markkinoiden koko ja exitpotentiaali: Ympäristöystävällisten hautajaisten kasvavat markkinat ja selkeät exit-strategiat,  joita vertaisyritysten menestys tukee, luovat merkittävää sijoituspotentiaalia.

Yleiskatsaus

Yhtiön profiili

Oletko valmis määrittelemään kuoleman jälkeisen elämän uudelleen? Olemme Alankomaissa sijaitsevan Loop Biotechin perustajia. Loop Biotech on nopeasti kasvava yritys, joka kasvattaa sieniarkkuja, jotka pikemminkin rikastuttavat luontoa kuin kuluttavat sitä. Delftin teknillisessä yliopistossa tehdyissä tutkimuksissa havaitun sienirihmaston (myseelin) luonnollisen kierrätysvoiman innoittamana olemme luoneet ratkaisun, joka muuttaa tapamme ajatella lopullista hiilijalanjälkeämme. Perinteiset elinkaaren loppuprosessit edistävät materiaalien ehtymistä, hiilidioksidipäästöjä ja maaperän saastumista. Mutta entä jos voisimme muuttaa viimeisen tekomme lahjaksi maaperälle?

Visiomme on jo herättänyt maailmanlaajuista huomiota, ja johtanut siihen, että Euroopassa on juhlittu ja palautettu yli 1 000 elämää maaperälle, solmittu strategisia kumppanuuksia suurten hautaustoimistojen kanssa ja investoitu yli 2,5 miljoonaa euroa toimintamme laajentamiseen. Tule mukaan matkalle, kun laajennamme toimintaamme, muutamme luonnon hautausmaat metsiksi ja jätämme kestävän perinnön. Loop Biotechin kanssa kuolemanjälkeinen elämä ei ole pelkkä ajatus, vaan kaunis ja vastuullinen todellisuus.

Yhtiön tiedot

Yhtiön nimi: Loop B.V.
Toimitusjohtaja/perustaja: Bob Hendrikx
Y-tunnus: 81044429
Perustamisvuosi: 2020
Osoite:

Vulcanusweg 279
2624 AV Delft
The Netherlands

Toimiala: Sustainability/Biotech/Funeral Industry
Työntekijöiden määrä: 18
Verkkosivut: loop-biotech.com
Sosiaalinen media:

            

Tuotteet ja palvelut

Olemme Loop Biotechissä keksineet maailman ensimmäisen sieniarkun, joka mahdollistaa meille elämän rikastamisen kuoleman jälkeen. Arkku kasvaa vain seitsemässä päivässä paikallisista sienistä ja kierrätetystä hamppukuidusta. Nämä patentoidut, palkitut, 100 % luonnolliset ja täysin biohajoavat tuotteet eivät vain vähennä haittavaikutuksia, vaan ruokkivat aktiivisesti maaperäämme, lisäävät luonnon monimuotoisuutta ja mahdollistaa uuden elämän kukoistuksen.

Loop Living Cocoon™

Loop Living Cocoon™ on maailman ensimmäinen sieniarkku, joka rikastuttaa luontoa biohajoamaan vain 45 päivässä ja palauttamalla ravinteet takaisin mahdollisimman luonnollisella tavalla. Loop Living Cocoon™ kasvaa vain 7 päivässä viljelylaitoksessamme Delftissä, Alankomaissa, paikallisista sienilajeista ja kierrätetyistä hamppukuiduista. Tämä tekee siitä 100 % luonnollisen ja GreenLeave-sertifioidun. Cocoonin tulee vakiona mukana pehmeä sammalpeti mutta vaihtoehtona on myös vuoraus GOTs-sertifioidulla kankaalla. Cocoon on sertifioitu perinteisiin hautauksiin, polttohautauksiin ja erityisesti luonnonmukaisiin hautauksiin.

Loop Living Cocoon

Loop EarthRise™

Loop EarthRise™ on sienistä kasvatettu uurna, jonka avulla sinusta voi tulla uuden elämän lähde. Käytä Loop EarthRise™:ää ainutlaatuisena koristeena kotona tai anna sen kukoistaa puuna puutarhassasi tai hautausmaalla valitsemalla jokin kasveistamme. Loop EarthRise™ biohajoaa vain 45 päivässä ja palauttaa ravinteet takaisin mahdollisimman luonnollisella tavalla.

Loop EarthRise

Loop Voucher

Loop-voucherin avulla voit suunnitella ympäristöystävälliset jäähyväisesi etukäteen Loop Living Cocoon™:n avulla. Se helpottaa läheisten taakkaa ja tukee ympäristönsuojelua. Ostamalla saat henkilökohtaisen todistuksen, liityt Loop-yhteisöön ja voit päättää kestävän loppuelämän tuotteesi toimitusajankohdan. Tämä valinta varmistaa, että mieltymyksiäsi kunnioitetaan ja samalla edistät vihreämpää maapalloa.

Loop Voucher

Liiketoimintamalli

Loop Biotech team

Liiketoimintamallimme on suunnattu suurille hautaustoimistoille ja jakelijoille Pohjois-Euroopassa ja Yhdysvalloissa B2B-kumppanuuksien solmimiseksi. Sitoutammme kuluttajia suoraan verkkokauppamme ja kuponkijärjestelmämme kautta, jolla lisäämme tuotemerkin näkyvyyttä ja tuotekokemusta.

Esittelemme innovatiivisen tuotteemme: Loop Biotech esitteli ensimmäisenä maailmassa sieniarkun, joka on uraauurtava alankomaalainen innovaatio, jonka tarkoituksena on tehdä hautauskäytännöistä kestävämpiä. Tämä tuote myötäilee maailmanlaajuista suuntausta kohti ympäristötietoisuutta.

Strateginen keskittymisemme maailmanlaajuiseen jakeluun: Pyrimme luomaan vahvan maailmanlaajuisen läsnäolon keskittyen Pohjois-Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne suhtautuvat myönteisesti kestäviin ratkaisuihin. Strategiaamme sisältyy suurten hautaustoimistojen ja jakelijoiden verkostojen hyödyntäminen sieniarkkujen jakelun helpottamiseksi.

B2B-kumppanuuksien luominen: Markkinoille pääsyä koskevaan lähestymistapaan kuuluu B2B-kumppanuuksien solmiminen tärkeimpien hautaustoimistojen ja jakelijoiden kanssa jakelumme laajentamiseksi. Näiden kumppanuuksien avulla voimme hyödyntää kumppaneiden läsnäoloa markkinoilla ja edistää tuotteemme esittelyä kuluttajille.

Suora yhteydenpito kuluttajiin: Osallistamme kuluttajia suoraan myös verkkokaupan ja kuponkijärjestelmän kautta, jotka ovat olennainen osa D2C-strategiaamme. Näin kuluttajat voivat ostaa arkkujamme suoraan tai käyttää arvoseteleitä, mikä rikastaa tuotekokemusta ja lisää brändin näkyvyyttä.

B2B- ja D2C-toimintojen synergia markkinoiden laajentamiseksi: Yhdistämällä B2B- ja D2C-strategiat pyrimme laajentamaan läsnäoloamme markkinoilla, edistämään kestäviä hautauskäytäntöjä ja luomaan syvän yhteyden kuluttajiin. Tämä kaksitahoinen lähestymistapa asettaa Loop Biotechin kestävän hautaustoiminnan eturintamaan.

Vastuullisuus

Kestävän kehityksen tavoitteet ovat osa YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelmaa 2030, ja ne muodostavat kestävän kehityksen kansainvälisen kehyksen vuoteen 2030 asti. Kestävän kehityksen tavoitteiden tarkoituksena on lopettaa köyhyys, eriarvoisuus ja ilmastonmuutos.

Noudattamalla näitä kestävän kehityksen tavoitteita Loop Biotech osoittaa kokonaisvaltaista sitoutumista kestävään kehitykseen, innovointiin ja vastuulliseen kasvuun ja edistää merkittävästi maailmanlaajuisia ponnisteluja ympäristönsuojelun, kestävän talouskehityksen ja kestävien yhteisöjen rakentamisen alalla.

SDG 12 Responsible Consumption and Production

Loop Biotech toteuttaa aktiivisesti SDG 12:ta kasvattamalla biohajoavia arkkuja paikallisista kestävistä materiaaleista ja osoittamalla näin sitoutumisensa vastuulliseen kulutukseen ja tuotantoon. Heidän innovatiivinen menetelmänsä vähentää ympäristövaikutuksia ja tukee kiertotalouden periaatteita, mikä varmistaa, että heidän tuotteensa eivät ainoastaan palaudu harmittomasti maaperälle, vaan niillä on myös positiivinen jalanjälki.
 

SDG 13 Climate Action

Loop Biotechin sieniarkut edistävät ilmastonmuutoksen hillitsemistä vähentämällä hiilidioksidipäästöjä. Nämä biohajoavat ratkaisut edistävät vastuullisuutta ja korostavat vaikuttavaa lähestymistapaa hautauspalvelujen ympäristöjalanjäljen pienentämiseen.
 

SDG 15 Clean Water and Sanitation

Ottamalla käyttöön kompostoituvia arkkuja Loop Biotech edistää maaperän rikastumista ja biologista monimuotoisuutta. Heidän tuotteensa ovat linjassa maaekosysteemien säilyttämiseen, ennallistamiseen ja kestävän käytön edistämiseen tähtäävien toimien kanssa, mikä korostaa yrityksen sitoutumista elämän suojelemiseen maalla.

Markkina

Family around Loop EarthRise

Loop Living Cocoon funeral

Maailmanlaajuinen perinteinen hautaustoimiala, jonka arvo oli yli 110 miljardia dollaria vuonna 2022 ja ennusteiden mukaan 190 miljardia dollaria vuonna 2030, on siirtymässä kohti kestävyyttä, mikä johtuu ympäristöystävällisten hautausvaihtoehtojen kasvavasta kysynnästä. Tämän trendin, joka kasvaa vuosittain 5-10 % Global Funeral Services Market Report 2023-2028 -raportin mukaan, myötä innovatiiviset tuotteemme, Loop Living Cocoon™ ja Loop Earthrise™, astuvat kuvioon. Tuotteemme tarjoavat ensiluokkaisia, kohtuuhintaisia ja ekotietoisia vaihtoehtoja, jotka paitsi kunnioittavat vainajaa myös hyödyttävät maaperää ja vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien arvoja.

Olemme vakiinnuttaneet asemamme johtavina toimijoina kehittyvillä kestävän kehityksen hautausmarkkinoilla muuttamalla perinteisiä käytäntöjä ainutlaatuisella, palkitulla tuotevalikoimallamme - ainoalla markkinoilla olevalla tarjonnalla, jolla on positiivinen ympäristövaikutus. Patenttien, tavaramerkkien ja strategisten kumppanuuksien avulla olemme varmistaneet, että ratkaisumme pysyvät ainutlaatuisina ja että laajenamme toimintaamme. Toimintamme on muutakin kuin osallistumista tähän muutokseen; me johdamme muutosliikettä kohti kestävämpää tulevaisuutta valtavassa hautaustoimialassa.

Johtoryhmä

  

Bob Hendrikx, Founder & CEO

Bob Hendrikx

Toimitusjohtaja

Bob Hendrikx, 30, on Loop Biotechin perustaja ja toimitusjohtaja, joka mullistaa kestävän kehityksen biosuunnittelun ja sieniteknologian avulla. Hänen koulutuksensa Delftin teknillisessä yliopistossa loi pohjan hänen innovatiivisille pyrkimyksilleen, jotka on tunnustettu VICE:n vuoden ihmisen tittelillä. Hendrikxin vaikuttavassa työssä, jota hänen sitoutumisensa MIT Media Labiin edistää, yhdistyvät akateeminen näkemys ja käytännön ratkaisut planeettamme hyväksi. Hendrikxin tehtävänä on muuttaa perusteellisesti ihmiskunnan vaikutusta maapalloon ja pyrkiä tulevaisuuteen, jossa jätämme ympäristöön positiivisen jäljen.

  

Lonneke Westhoff, COO/CFO

Lonneke Westhoff

COO/CFO

29-vuotias Lonneke Westhoff on innovatiivinen yrittäjä ja Loop Biotechin perustaja, ja hän on valmistunut Delftin teknillisestä yliopistosta. Hän toimii tällä hetkellä talousjohtajan ja operatiivisen johtajan rooleissa, mikä tarkoittaa, että hän varmistaa vakaan organisaation, sujuvan toiminnan ja vahvat talousstrategiat kasvua varten. Hän suhtautuu intohimoisesti naisyrittäjiin ja heidän voimaannuttamiseensa.

  

Shawn Harris, Board Member

Shawn Harris

Hallituksen jäsen

Shawn Harris on sijoittaja ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten Nature's Pride -yhtiön perustamisesta, josta tuli vertailuyritys tuoteteollisuudessa. Menestyksensä pohjalta hän perusti myöhemmin Orange Wings Investmentsin, ainutlaatuisen riskipääomarahaston, joka tarjoaa salkkuyrityksille monenlaisia neuvoja ja tukea niiden liiketoiminnan rakentamisessa. Shawn esiintyi myös Dragons' Den -televisio-ohjelmassa kolmen kauden ajan. Shawnin lähestymistapa liiketoimintaan perustuu hänen intohimoonsa ja uskoon innovatiivisten ideoiden mahdollisuuksiin. Hänen uransa on osoitus sitoutumisen voimasta ja vahvan, kannustavan johtajuuden vaikutuksesta yrittäjyyteen.

  

Pieter Schoen, Board Member

Pieter Schoen

Hallituksen jäsen

Pieter Schoen on sijoittaja ja yrittäjä, joka tunnetaan alankomaalaisen energiayhtiön NLE:n (Nederlandse Energie Maatschappij) perustamisesta, jota hän johti suureen menestykseen. Hänellä on tarkka silmä lupaaville liiketoimintahankkeille, ja hän tukee ja sijoittaa startupeihin ja ohjaa niitä kasvuun ja menestykseen Shoe Investments -yhtiönsä kautta.

Omistuksen jakautuminen

Distribution of shares

Loop Biotechin osakejakauma osoittaa, että sen keskeiset osakkaat ovat strategisesti linjassa keskenään, mikä takaa vankan perustan yrityksen operatiivisille ja strategisille päätöksille. Enemmistöosuuden 59,28 % omistaa Force For Good, joka on toimitusjohtaja Bob Hendrikxin ja COO/CFO Lonneke Westhoffin yhteistyöyritys. Merkittävä omistusosuus antaa heille ensisijaisen vaikutusvallan yrityksen suuntaan, mikä mahdollistaa yrityksen kasvun ja kehityksen tehokkaan ohjaamisen.

Orange Wings Investments, jolla on 25,63 % omistusosuus, sijoittaa Loop Biotechiin. Sijoituksen takana on Shawn Harris, arvostettu hallituksen jäsen, mikä korostaa yrityksen sitoutumista Loop Biotechin visioon ja sen vaikutusmahdollisuuksiin. Lisäksi Pieter Schoenin 13,13 % omistusosuus korostaa entisestään kokeneiden sijoittajien luottamusta ja tukea yrityksen missiolle ja strategisille tavoitteille.

Osakkeiden jakautuminen takaa, että Loop Biotechia tukee visionäärisen johtajuuden ja kokeneiden sijoittajien yhdistelmä, joka on valmis tulevaan kehitykseen ja menestykseen.

Yhtiön rakenne

Sijoitat Loop B.V:hen.

Varojen käyttö

Rahoituskierroksen varat kohdennetaan strategisesti kasvuun ja toiminnan tehostamiseen, keskittyen kaupalliseen laajentamiseen, markkinoille pääsyyn ja tuotantokapasiteettiin.

Näin Loop Biotech suunnittelee käyttävänsä kerätyt varat:

Kaupallinen kasvu: Merkittävä osa pääomasta ohjataan kaupallisen kasvun nopeuttamiseen. Tähän sisältyy myyntitiimin laajentaminen palkkaamalla kokenutta henkilöstöä, jolla on todistetusti kokemusta hautausalalta. Näillä toimilla pyritään lisäämään tulovirtoja ja vahvistamaan markkina-asemaa maailmanlaajuisesti.

Luoda B2C Pull & B2B Push: Kasvattaaksemme tulojamme ja läsnäoloamme markkinoilla panostamme siihen, että luomme vahvan vetovoiman kuluttajiin (B2C) ja työntövoiman yrityksiin (B2B). Investoimme digitaaliseen ja fyysiseen markkinointiin vauhdittaaksemme kuluttajien kysyntää ja vahvistaaksemme liikesuhteita. Tämä kattaa verkkomainonnan ja innovatiiviset markkinointimateriaalit, kuten Loop Discovery Boxit ja Loop Kitit interaktiivisia tuotekokemuksia varten.

Tehtaan CAPEX-investoinnit: Tuotantokapasiteetin kasvun tukemiseksi ja toiminnan tehokkuuden parantamiseksi osa tuotoista käytetään tehtaan investointeihin (CAPEX). Näillä parannuksilla pyritään paitsi lisäämään tuotantokapasiteettia kasvavan kysynnän tarpeisiin, myös kasvattamaan bruttokatetta, alentamaan tuotantokustannuksia ja tekemään kestävistä ratkaisuista helpommin saatavilla olevia.

Icon 1

Enimmäisskenaario

(Rahoituskierroksella kerätyn rahoituksen enimmäismäärä on 2 000 250 euroa).

 • Kaupallinen kasvu: 35 % (700 000 €) mm. kokeneeseen myyntihenkilöstöön, kansainvälisten markkinoiden laajentamiseen ja (kansainvälisiin) hautajaismessuihin.
 • B2C Pull & B2B Push: 15 % (300 000 €) mm. digitaaliseen markkinointiin, painotuotteisiin, innovatiivisiin markkinointivälineisiin, vierailuihin muissa kuin hautajaistapahtumissa ja Loop-expositions-paketteihin.
 • Tehtaan CAPEX-investoinnit: 50 % (1 M€) mm. kehittyneeseen ilmastointitilatekniikkaan, automatisoituun pesukatuun muottien puhdistamiseksi, hygienian parantamiseen ja muihin koneisiin, kuten kuljetushihnoihin.

Icon 2

Vähimmäisskenaario

(Rahoituskierroksella kerätään vähintään 1 000 125 euroa)

Vaikka rahoitusta kerättäisiin 1 miljoona euroa vähemmän, yhtiön on valmis vahvaan kasvuun. Yhtiö hyödyntää ensin helppoja markkinavoittoja ja päivittää sitten tehdasta järkevästi varmistaen, että pääoma tuottaa tehokkaammin. Strateginen muutos pitää yhtiön tavoitteiden suunnan oikealla tiellä ja säilyttää sijoittajien arvon mukautetun rahoitussuunnitelman avulla.

 • Kaupallinen kasvu: 35 % (350 000 €) kokeneeseen myyntihenkilöstöön ja kansainvälisten markkinoiden laajentamiseen.
 • Luo B2C Pull & B2B Push: 15 % (150 000 €) digitaaliseen markkinointiin, painotuotteisiin ja vierailuihin muissa kuin hautajaistapahtumissa.
 • Tehtaan CAPEX-investoinnit: 50 % (500 000 €) kehittyneeseen ilmastointiteknologiaan ja hygienian parantamiseen.

Taloudelliset luvut ja kasvu

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Valuaatio

Icon Money

Maaliskuu 2024:

Pre-money valuaatio: 10 miljoonaa euroa
Arvioitu kierros: 2 miljoonaa euroa


DCF-valuaatio

Diskontatun kassavirran (DCF) valuaatio osoittaa 14,4 miljoonan euron arvoa. Valuaatio perustuu 35 % painotettuun keskimääräiseen pääomakustannukseen (WACC) ja 7 % jatkuvaan kasvuvauhtiin.
 

Historiallinen valuaatio: Viimeisin rahoituskierros: Huhtikuussa 2023 Loop Biotech BV:n post-money valuaatio oli kahdeksan miljoonaa euroa. Tämän jälkeen valuaatio on noussut kahdella miljoonalla eurolla, mikä heijastaa yhtiön uutta kehitystä ja saavutettuja virstanpylväitä.

 • Tuotteiden laajentaminen: Kolmen uuden tuotteen lanseeraus skaalautuvalla muottijärjestelmällä viittaa innovointiin ja tuotevalikoiman laajentamiseen, mikä parantaa yrityksen markkinatarjontaa.
 • Strategiset kumppanuudet: Yksinomaiset ja pitkäkestoiset kumppanuudet tavarantoimittajien kanssa on osoitus strategisista liittoutumista, jotka voivat tarjota kilpailuetuja ja pääsyn uusiin teknologioihin.
 • Toiminnan tehokkuus: Kasvatuslaitoksen ammattimaistaminen 1000 Loop Living Cocoons™- ja 3000 Loop EarthRises™ -kasvatukseen kuukaudessa kertoo tuotantokapasiteetin lisääntymisestä.
 • Kansainvälinen kasvu: Kumppanuuksien luominen Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa ja Saksassa kertoo kansainvälisestä laajentumisesta ja markkinoille pääsystä.
 • Vaikutus asiakkaisiin: Luonnon rikastuttaminen yli 1000 asiakkaalla on osoitus markkinoiden hyväksynnästä ja myönteistä sosiaalisista vaikutuksista.
 • Tiimin kehittäminen: Tiimin vahvistaminen 18 kokeneella työntekijällä, mukaan luettuna avainasiakaspäällikkö, jolla on merkittävää kokemusta alalta, on osoitus investoinnista inhimilliseen pääomaan ja valmiudesta kaupalliseen kasvuun.
   

Loop Biotech BV on saanut rahoitusta kahdella merkittävällä rahoituskierroksella, jotka ovat tulleet sekä yksittäisiltä sijoittajilta että sijoitusyhteisöiltä.  Rahoituskierrokset ovat kummallakin kerralla ajoittuneet samaan aikaan yrityksen merkittäviin virstanpylväisiin.

Helmikuussa 2022 Loop Biotech BV sai ensimmäisen miljoonan euron rahoituksen Shoe Investmentsilta ja Orange Wings Investmentsiltä Dragons Den -ohjelmassa esiintymisen jälkeen. Post-money valuaatio oli 3,3 miljoonaa euroa. Tätä seurasivat merkittävät saavutukset, kuten Philipsin innovaatiopalkinnon voittaminen, tuotteen toisen version lanseeraus ja medianäkyvyyden saaminen tärkeimmissä tiedotusvälineissä, mikä auttoi kasvattamaan tuloja 25 000 eurosta vuonna 2020 73 000 euroon vuonna 2021.

Seuraavalla rahoituskierroksella huhtikuussa 2023, yksinomaan Orange Wings Investmentsin kanssa, kerättiin vielä 1 miljoona euroa, jolloin yhtiön post-money valuaatio nousi 8 miljoonaan euron tasolle. Tätä ennen Loop Biotech BV oli laajentanut toiminta-alaansa kumppanuuksien kautta Alankomaiden parhaiden hautaustoimistojen kanssa ja alkanut laajentua ulkomaille, minkä lisäksi yritys oli kehittänyt toimintaansa, kuten rakentanut uuden tuotantolaitoksen ja kaksinkertaistanut tiiminsä koon palvellessaan 350 asiakasta siihen aikaan.

Tällä hetkellä Loop Biotech on mukana tässä rahoituskierroksessa tavoitteenaan saavuttaa positiivinen EBITDA nykyisellä tehtaalla, joka on valmis vastaamaan Pohjois-Euroopan kysyntään tulevina vuosina. Tämä askel on ratkaisevan tärkeä toiminnan vakiinnuttamiseksi ja kestävän kasvun varmistamiseksi nykyisellä kapasiteetilla.

Yhtiön pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden mukaisesti se on kuitenkin kunnianhimoinen tuotantokapasiteettinsa laajentamisessa. Loopin visioon kuuluu uusien tehtaiden avaaminen muualle Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan vuodesta 2026 alkaen, mikä mahdollistaa tuotteiden kasvattamisen paikallisista luomumateriaaleista, mikä parantaa sekä tarjonnan kestävyyttä, että jakeluverkoston tehokkuutta. Näiden uusien tuotantolaitosten perustaminen nähdään keskeisenä vaiheena yhtiön laajentumisstrategiassa, jonka tarkoituksena on vastata kasvavaan markkinakysyntään ja tukea yhtiön sitoutumista ympäristönsuojeluun. Uusien tehtaiden rahoitusta voitaisiin hakea pääomarahoituksella tai perinteisillä rahoitusmenetelmillä. Tämä lähestymistapa antaa Loopille joustavuutta valita edullisin rahoitusstrategia, joka vastaa sen kasvusuunnitelmaa ja markkinaolosuhteita laajentumishetkellä.

Exit skenaariot

Exit-skenaarito on suunniteltu joustavasti ja strategisesti ennakoiden, ja siinä otetaan huomioon toimialamme dynaaminen luonne sekä liiketoimintamme innovatiivinen ydin. Olemme määritelleet useita toteuttamiskelpoisia exit-skenaarioita, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen väylän luomamme arvon realisoimiseksi ja kestävien ratkaisujemme jatkuvan kasvun ja vaikutuksen varmistamiseksi. Näihin vaihtoehtoihin kuuluvat:

Icon 1

Skenaario 1: Strateginen yritysosto

Pitkällä aikavälillä strateginen myynti suuremmalle hautaus- tai kestävän kehityksen alalla toimivalle yhtiölle voisi olla mahdollinen vaihtoehto. Näin yhtiö voisi integroida toimintaansa laajempaan kokonaisuuteen, mikä takaisi jatkuvan innovaation ja kattavuuden kasvattamisen.

Icon 2

Skenaario 2: Julkinen listautuminen

Pörssilistautumisantia voitaisiin harkita erityisesti Yhdysvaltojen markkinoilla, joilla on valtavat kasvumahdollisuudet ja joilla on ollut merkittävää kysyntää, kun yhtiö on kypsä ja markkinaolosuhteet ovat suotuisat. Tämä strateginen toimi tarjoaisi likviditeettiä, sekä parantaisi merkittävästi brändiämme.

Icon 3

Skenaario 3: Vertikaalinen integraatio

Hautaustoimialalla toimivan kumppanin tekemä yritysosto voi tarjota saumattoman siirtymän, joka hyötyisi yhtiön vakiintuneesta brändistä ja innovatiivisista tuotteista. Tämä olisi luonnollinen jatke vertikaalista integraatiota tavoittelevalle kumppanille.

Kussakin tapauksessa yhtiö on sitoutunut maksimoimaan sidosryhmien arvon ja harkitsee exit-skenaarioita vasta, kun aika on oikea. Tällä hetkellä yhtiö on vakaasti sitoutunut kasvattamaan ja laajentamaan liiketoimintaansa.

Bonus

T-Shirt

PIONEER
>= €2,500

 • 1 x Loop  "I am Compost" T-paita

Sijoittajat saavat eksklusiivisen, kestävän "I am Compost" Loop T-paidan kiitokseksi ja symboliksi sitoutumisestamme ympäristön kestävyyteen. Tämä ainutlaatuinen tuote toimii sekä keskustelun herättäjänä, että edustaa missiotamme.

Cocoon

INNOVATOR
>= €12,500

 • 1x Loop 'I am Compost' T-paita
 • 1x Kierros kulissien takana

Sijoittajille järjestetään eksklusiivinen kierros Loop Growing Facilityn kulissien taakse ja osallistuminen "Mycelium Growing" -työpajaan.

factory

I AM COMPOST
>= €25,000

 • 1x Loop 'I am Compost' T-paita
 • 1x Kierros kulissien takana 
 • 1x Voucher Loop Living Cocoon™

Sijoittajat saavat lahjakortin Loop Living Cocoon™ -tuotteeseen, joka on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen tuote. Lahjakortin voi käyttää henkilökohtaisesti tai lahjoittaa jollekin toiselle.

Meet

FAMILY PACK
>= €50,000

 • 4x Loop 'I am Compost' T-paita
 • 4x Voucher Loop Living Cocoon
 • 1x Kierros kulissien takana 
 • 1x Erityinen ja vastuullinen illallinen tehtaallamme yhtiön perustajien ja Shawn Harrisin kanssa.

Koe Loop Family Pack, jossa kestävä kehitys kohtaa perheen yhteenkuuluvuuden. Se tarjoaa perheellesi mahdollisuuden luoda yhteys luontoon ja toisiinne.


Huom:
*Bonukset myönnetään sijoittajille vasta, kun rahoituskierros on saatu päätökseen ja kun rahoitussumma on maksettu yhtiölle, eli noin 4 viikkoa rahoituksen päättymisen jälkeen.


-----Markkinointimateriaalin loppu-----

Vastaava vähimmäis- ja enimmäistavoitemäärä ilmoitetaan sijoitusta koskevassa avaintietoasiakirjassa (KIIS). Pitch-sivulla esitetyt luvut sisältävät myös niiden ankkurisijoittajien sijoitukset, jotka ovat merkinneet yhtiön suoria osakkeita samoin ehdoin.

Olemassa olevien osakkeiden lukumäärällä tarkoitetaan osakkeiden lukumäärää osakesplitin jälkeen KIIS:n mukaisesti.

Asiakirjat

Sijoitusmahdollisuutta koskevat asiakirjat

Kirjaudu sisään saadaksesi lisätietoja.

Päivitykset (3)

Päivitys 28.03.2024: Shawn Harrisin ajatuksia siitä, miksi Loop Biotech on jännittävä sijoitusmahdollisuus

Shawn Harris Orange Wings Investments -yhtiöltä, joka on yksi Loopin arvostetuista kumppaneista, haluaa kertoa, miksi Loop Biotech on mielenkiintoinen sijoituskohde. Hän korostaa heidän missioon liittymiseen tarjoamaa potentiaalia ja arvoa. Shawn on vaikuttavuussijoittaja ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten Nature's Pride -yrityksen perustamisesta, josta tuli mittapuu tuotantoteollisuudessa.

Päivitys 28.03.2024: Usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa Loop Biotechin joukkorahoituskampanjan UKK-osioon. Olemme tulevaisuuteen suuntautunut yritys, joka on sitoutunut parantamaan planeettamme ja keräämme parhaillaan 2 miljoonaa euroa Invesdorin joukkorahoitusalustan kautta. Ymmärrämme, että mahdollisilla sijoittajilla on erilaisia kysymyksiä, ja olemme täällä vastaamassa niihin. Alla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin rahoituskierroksestamme, sijoitusprosessista ja visiostamme.

Rahoituskierroksesta
1.     Mikä on Loop Biotechin joukkorahoituskampanjan tavoite?
Loop Biotechin tavoitteena on kerätä 2 miljoonaa euroa, jotta voimme edistää missiotamme luonnon rikastamiseksi. Pääomaa käytetään myyntimme kasvattamiseen Alankomaissa ja Euroopassa. Lisäksi teemme tarvittavat CAPEX-investoinnit tuotantolaitokseen skaalautuaksemme sen myötä.
2.  Mikä on vähimmäissijoitus?
Vähimmäissijoitus on 3 osaketta (262,50 euroa), jonka avulla haluamme antaa useille eri sijoittajille mahdollisuuden osallistua missioomme rikastaa luontoa.
3.    Mitä saan sijoituksestani?
Saat sijoitustasi vastaan todistukset, jotka oikeuttavat sinut Loop Biotechin osakkeisiin, jolloin sinusta tulee osakas ja pääset osalliseksi yrityksen taloudelliseen menestykseen.
4.   Miten voin sijoittaa?
Sijoituksia voi tehdä suoraan Invesdorin joukkorahoitusalustan kautta. Seuraa alustan ohjeita, niin saat sijoituksesi tehtyä turvallisesti ja helposti.
5.    Liittyykö sijoitukseeni riskejä?
Kuten mihin tahansa sijoitukseen, sijoitukseen liittyy riskejä. Loop Biotech on tietenkin täysin sitoutunut saavuttamaan merkittävän arvonnousun.
6.    Miten todistuksen haltijat pidetään ajan tasalla? Ja kuinka usein?
Sertifikaatin haltijat saavat vähintään kerran vuodessa päivitetyt tiedot, tilinpäätös mukaan lukien. Vakiomuotoinen yritystiedote annetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.
7.    Onko teillä jossain kirjattu mitään osingonjaosta? Milloin teette ja milloin ette?
Tässä kasvuvaiheessa liikevaihdon kasvun saavuttaminen on osingonmaksun etusijalla. Osingonjakoa koskevat päätökset tehdään huolellisesti osakassopimuksen (SHA) mukaisesti, jossa vahvistetaan säännöt. Niihin kuuluu sijoittajien hyväksyntä osingonmaksulle, joka ylittää 25% vuotuisesta nettovoitosta, ja hallituksen kuuleminen, mukaan lukien maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden taloudellinen tarkastelu, joka perustuu asiaankuuluvaan lainsäädäntöön (Alankomaiden siviililain 2:216 pykälä) ja on kaikkien sidosryhmien, myös sijoittajien, edun mukaista.
8.    Mikä on organisaation odotettu arvonnousu tulevina vuosina?

Olemme tällä hetkellä aktiivisesti mukana Venture Capital matkalla, ja sijoittajamme Shoe Investments ja Orange Wings Investments tavoittelevat merkittävää kasvua. Tavoitteenamme on saavuttaa 5-7-kertainen arvonnousu 4-6 vuoden kuluessa, mikä sopii yhteen tavoitteemme kanssa tuottaa sijoittajillemme merkittäviä tuottoja.

Loop Biotechista
1.    Mikä tekee Loop Biotechista ainutlaatuisen?
Loop Biotech tarjoaa innovatiivisen ja kestävän ratkaisun hautajaisiin maailman ensimmäisellä patentoidulla sieniarkulla, joka on valmistettu paikallisista sienistä ja kierrätetyistä hamppukuiduista. Tuotteet eivät ainoastaan auta vähentämään haittoja, vaan ne myös aktiivisesti rikastavat planeettamme terveyttä. Vahvan kysynnän, yksinoikeussopimusten, vankan rahoituspohjan ja kokeneen tiimin ansiosta Loop Biotechilla on hyvät edellytykset nopeaan kasvuun. Ympäristöystävällisten hautausten kasvavat markkinat tarjoavat merkittävää sijoituspotentiaalia. Liity Loop Biotechin joukkoon ja rikasta maaperää.
2.    Miten Loop Biotech käyttää kerätyt varat?
a.    Kaupallinen kasvu: Myyntitiimin laajentaminen kokeneilla ammattilaisilla tulojen kasvattamiseksi Alankomaissa ja Euroopassa, maailmanlaajuisen markkina-aseman vahvistamiseksi ja liikevaihdon kasvattamiseksi.
b.    Markkinointi-investoinnit: Kehitetään digitaalisia ja fyysisiä markkinointikampanjoita, joilla houkutellaan sekä kuluttajia, että yrityksiä ja luodaan vahvoja liikesuhteita.
c.    Tehdasinvestoinnit: Lisätään tuotantokapasiteettia ja parannetaan toiminnan tehokkuutta, jotta voidaan vastata kestävien tuotteidemme kasvavaan kysyntään, samalla kun pyritään vähentämään tuotantokustannuksia ja parantamaan voittomarginaaleja.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@loop-biotech.com tai soittaa numeroon +316 21 36 16 71. Invesdor-alustaan liittyvissä kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä suoraan Invesdoriin numeroon +358 20 735 25 90 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen service@invesdor.fi. Autamme sinua mielellämme!

Päivitys 21.03.2024: Saavutimme miljoonan euron rajan yhdessä päivässä!

Champagne Breakfeast kick-off of the campaign

Eilinen oli uskomaton. Aloitimme samppanja-aamiaisella, jolla julkistimme sijoituskierroksemme. Yhden päivän aikana keräsimme yli 1 000 000 euron!

Olemme liikuttuneita siitä, että pääkonttorissamme oli niin paljon väkeä juhlimassa tätä tärkeää hetkeä. Suuret kiitokset kaikille, jotka jo nyt liittyivät seuraamme, erityisesti arvostetuille yhteistyökumppaneillemme: Shawn Harrisille, Orange Wings Investmentsille, Limbraco Internationalille, Shoe Investmentsille, Natuurbegraven Nederlandille, TU Delftille ja kaikille kumppaneillemme hautaustoimialalla.

Kiitos kaikille, jotka ovat sijoittaneet Loopiin. Liitytte missiomme rikastuttaa luontoa ja ryhdytte yhtiömme arvostetuiksi osakkeenomistajiksi. Tukenne merkitsee meille paljon. Kohti kahta miljoonaa euroa!

Let's close the Loop!