Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Injeq Oyj

Suomi
Invesdor Alumni
Osakeanti
MedTech
Erittäin Skaalautuva

Medtech-kasvuyritys parantaa potilasturvallisuutta älyneulalla


Markkinointimateriaali

Keskeiset syyt sijoittaa

Valmis ja lisensoitu tuote – Injeq on suomalainen lääketieteellisen teknologian yritys, joka on parhaillaan kaupallisen laajentumisen vaiheessa saatuaan CE-sertifikaatin ensimmäiselle tuotteelleen, IQ-Tip®:lle, vuoden 2021 lopulla.

Ratkaisu vallitsevaan ongelmaan – IQ-Tip® on uusi, turvallinen ja tehokkaampi vaihtoehto nykyisille lumbaalipunktioille, ja se tuo todellista lisäarvoa lääkäreille ja potilaille kaikkialla maailmassa.

Selkeä kasvustrategia, jonka ensimmäiset askeleet on jo otettu – Injeq skaalautuu parhaillaan Euroopan markkinoilla, minkä jälkeen se pyrkii laajentamaan jakeluverkostoaan ja toimintaansa uusille markkinoille. Injeqillä on tällä hetkellä jakelusopimukset 14 Euroopan maassa ja lisäksi Kuwaitissa ja Taiwanissa.

Skaalautuva liiketoimintamalli parhaillaan kiihdytysvaiheessa – Injeqin teknologia on skaalautuva, ja sitä voidaan laajentaa lumbaalipunktioiden lisäksi myös muille sovellusalueille. Injeq on aloittanut IQ-Tip®:n ensimmäiset toimitukset.

Osaava ja kokenut johto – Injeqin erittäin osaava ja kokenut johto sekä hallitus ovat sitoutuneet kehittämään yritystä.

First name last name, position

„Injeq Oyj on suomalainen MedTech-yritys, jonka tehtävänä on kehittää älykkäitä lääketieteellisiä ratkaisuja vaativaan potilashoitoon. IQ-Tip®-älyneula on ainutlaatuinen markkinoilla.

Teknologiamme voi muuttaa, miten lumbaalipunktioita tehdään aikuisille, vastasyntyneille ja vaikean anatomian omaaville henkilöille. Lisäksi Injeq pyrkii tuomaan yhdenvertaisen ja kohtuuhintaisen terveydenhuollon kaikille. Ratkaisumme edullisten kustannusten ansiosta tämä on pitkällä aikavälillä saavutettavissa.

Injeq tutkii mahdollisuutta tekniseen listautumiseen Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle mahdollisimman pian rahoituskierroksen jälkeen.

Tule osaksi tätä muutosta ja auta meitä laajentamaan maailmanlaajuista läsnäoloamme!"

Dr. Timo Hänninen, toimitusjohtaja

Tiedot sijoituksesta

Tyyppi:
Osakeanti
Jo sijoitettu:
947 262,05 €
Jaettava omistusosuus:
1,91 – 10,44 %
Osakkeen hinta:
5,65 €
minimisijoitus 150 osaketta
Osakkeiden nykyinen lukumäärä:
4 553 939
Osakekanta täyden diluution jälkeen:
5 693 939
Valuaatio (pre-money):
25 729 755,35 €
Tarjottavien osakkeiden määrä:
530 974
Rahoituksen tarkoitus:
Kasvu
Välittäjä:
Invesdor GmbH
Toimilupa:
ECSPR

Yleiskatsaus

Yhtiön profiili

Injeq on vuonna 2010 perustettu yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia älykkäitä neuloja vaativiin potilaspistoihin, kuten lumbaalipunktioihin.

Yhtiön ensimmäinen tuote, Injeq IQ-Tip®, antaa reaaliaikaista tietoa siitä, milloin neula on saavuttanut kohteensa, mikä lisää merkittävästi pistojen onnistumisastetta.

Injeqin IQ-Tip® sai CE-sertifikaatin joulukuussa 2021 kolmen onnistuneen kliinisen tutkimuksen jälkeen.

Injeqillä on tällä hetkellä jakelijoita 14 Euroopan maassa ja lisäksi Kuwaitissa ja Taiwanissa. Injeqillä on aikomus laajentaa jakelijaverkostoaan maailmanlaajuisesti EMEA-, Amerikka- ja APAC-alueilla.

Vuoteen 2027 mennessä maailmanlaajuisen erikoisneulamarkkinan odotetaan kasvavan noin 14,9 miljardiin euroon, josta Injeqin kohdemarkkinoiden osuus on arviolta 1,8 miljardia euroa.

Kehitys viimeisimmän Invesdor-rahoituskierroksen jälkeen

Lue lisää mitä on tapahtunut edellisen rahoituskierroksen jälkeen.

Tuotteet

Ensimmäisen sukupolven IQ-Tip®️-älyneula

IQ-Tip®-neula koostuu seuraavista komponenteista, jotka myydään yhdessä tai erikseen: IQ-Tip®-analysaattori, kertakäyttöinen IQ-Tip®-spinaalineula (kolme eri pituutta) ja kertakäyttöinen IQ-Tip®-kaapeli, joka yhdistää neulan analysaattoriin. Injeqin IQ-Tip® sai CE-sertifikaatin joulukuussa 2021 kolmen onnistuneen kliinisen tutkimuksen jälkeen.

Injeqin IQ-Tip®-spinaalineula ja kaapeli

 • Injeqin IQ-Tip®-spinaalineula on suunniteltu ainutlaatuisesti
 • Spinaalineuloja valmistetaan ja myydään kolmessa eri pituudessa
 • Kaapeli toimii liitäntäkomponenttina Injeq IQ-Tip® -spinaalineulan ja -analysaattorin välillä
 • Spinaalineula ja kaapeli ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä
   

Description

Injeq IQ-Tip® -analysaattori

 • Injeqin IQ-Tip®-analysaattori tunnistaa kudoksen neulan kärjessä ja raportoi reaaliajassa, kun spinaalineula osuu selkäydinnesteeseen.
 • IQ-Tip®-analysaattori liitetään kertakäyttöiseen ja steriiliin IQ-Tip®-spinaalineulaan ja IQ-Tip®-kaapeliin, ja se mittaa neulan kärkeä koskettavan kudoksen bioimpedanssin 200 kertaa sekunnissa 15 eri taajuudella.
 • IQ-Tip®-analysaattori helpottaa lääkärin työtä lumbaalipunktioissa. Analysaattori antaa sekä merkkiäänen että visuaalisen hälytyksen, kun neulan kärki osuu selkäydinnesteeseen.
 • IQ-Tip®-analysaattori on uudelleenkäytettävä tuote, ja se myydään jakelijoiden kautta yleensä kertaluonteisena ostoksena sairaaloille.

Älyneulan sovellusalueet ovat seuraavat:

Neonatologia: Vastasyntyneiden lumbaalipunktioiden tekeminen on haastavaa anatomisista ja fysiologisista syistä. IQ-Tip®-neulan bioimpedanssispektroskopia antaa tietoa siitä, milloin neulan kärki on päässyt aivoselkäydinnesteeseen, ja antaa sitten hälytyksen.

Hemato-onkologia: On erityisen tärkeää välttää verenvuotoa selkäydinonteloon leukemiapotilaiden lumbaalipunktion aikana. Tällainen verenvuoto voi tuoda leukemiasoluja verestä keskushermoston alueelle ja aiheuttaa sekundaarisia syöpiä esimerkiksi aivoissa.

Neurologisissa sairauksissa lumbaalipunktioita tehdään sekä diagnoosin tekemiseksi että lääkkeiden annostelemiseksi suoraan selkäydinonteloon. Oikea diagnoosi edellyttää hyvälaatuisia näytteitä. Yleisimpiä neurologisia sairauksia, joissa lumbaalipunktioita käytetään, ovat muun muassa meningiitti, Alzheimerin ja Parkinsonin tauti, neuroborrelioosi, multippeliskleroosi (MS-tauti) ja amylotrooppinen lateraaliskleroosi (ALS).

Ensihoidossa lumbaalipunktioita voivat tehdä vähemmän kokeneet lääketieteen ammattilaiset. IQ-Tip®-avusteinen lumbaalipunktio voi antaa turvallisemman tunteen lääkärille ja samalla parantaa potilaskokemusta. Hyvin erityinen asiakasryhmä ovat ensihoitajat, jotka työskentelevät kentällä erittäin vaikeissa olosuhteissa. Heidän käyttäjäpalautteensa ja parannusideansa ovat tärkeitä Injeqin tutkimus- ja kehitystiimille. Alustavien ideoiden perusteella tunnistinneulan seuraava sovellusalue voi tulla tältä erityisalueelta.

Injeq käyttää patentoitua teknologiaa, eikä markkinoilla ole tällä hetkellä kilpailevia tuotteita.
Vahvasti säännellyt markkinat ja Euroopassa jo saatu myyntilupa luovat Injeqille merkittävän etumatkan mahdollisiin kilpailijoihin verrattuna.

Liiketoimintamalli

Injeqin myynti tapahtuu jakelijoiden kautta. Jakelijat valitaan heidän olemassa olevan jakelualueensa perusteella, tällä hetkellä pääasiassa neonatologian, neurologian, pediatrisen onkologian ja ensihoidon aloilla jo toimivien jakelijoiden joukosta. Tällä hetkellä Injeq IQ-Tip® on saatavilla 16 maassa (Itävalta, Tšekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Kuwait, Liechtenstein, Norja, Puola, Slovakia, Slovenia, Ruotsi, Sveitsi, ja Taiwan). 16 jakelijasta seitsemän on uusia jakelijoita, jotka ovat solmineet sopimuksen viime vuoden jälkeen.

1. Analysaattoreiden myynti

 • IQ-Tip®-analysaattoreiden kertaluonteinen myynti tuottaa Injeqille tuloja
 • IQ-Tip®-analysaattoreita myös vuokrataan asiakkaille, mikä alentaa ostokynnystä
 • IQ-Tip®-analysaattoreita voidaan toimittaa myös ilman kustannusta sopimuksella, joka perustuu IQ-Tip®-neulojen ja -kaapeleiden (kulutustuotteet) vuotuiseen käyttöön


2. Kulutustarvikkeiden myynti

 • IQ-Tip®-analysaattoreiden kertaluonteinen myynti käynnistää IQ-Tip®-spinaalineulojen ja IQ-Tip®-kaapeleiden toistuvan myynnin
 • Suurin osa liikevaihdosta syntyy kulutustuotteista, joista Injeq saa toistuvaa kassavirtaa
 • Kannattavuus paranee, kun IQ-Tip®-neulojen ja -kaapeleiden myynti- ja tuotantomäärät kasvavat ja yksikkökustannukset laskevat.


3. Uudet sovellusalueet

 • Injeqin teknologia on skaalautuvaa ja laajennettavissa uusille sovellusalueille.
 • Uusia mahdollisia sovellusalueita ovat esimerkiksi syöpälääkkeiden injektiot, syöpänäytteiden otto sisäelimistä, nivelpunktiot ja verisuonten punktiot
 • Yhteistyö lääkeyritysten kanssa edistää uusien tarkkuutta vaativien lääkkeiden ja rokotteiden kehittämistä
 • Uusilla sovellusalueilla on suuri potentiaali uusille tulovirroille ja kasvulle.

Markkina

Injeq IQ-Tip® -laitteiden myynti alkoi vuoden 2021 lopussa, kun Injeq sai tuotteilleen CE-merkinnän. Tällä hetkellä Injeq kaupallistaa ja skaalaa liiketoimintaansa, ensin olemassa olevalla IQ-Tip®-neulalla Euroopassa. Toukokuun 2023 loppuun mennessä Injeq on solminut jakelusopimuksia 14 Euroopan maassa sekä Euroopan ulkopuolella Taiwanissa ja Kuwaitissa. Lupaprosessit muissa maissa, kuten Kiinassa ja Yhdysvalloissa, käynnistetään mahdollisimman pian, mikä mahdollistaa maailmanlaajuisen laajentumisen nykyisellä tuotteella.

 • Aspiraatio- ja biopsianeulojen sekä luokittelemattomien erikoisneulojen maailmanlaajuinen markkina on arvoltaan 1,1 miljardia euroa (2020), ja sen arvioidaan kasvavan 1,8 miljardiin euroon vuoteen 2027 mennessä.
   
 • Injeqin tavoitteena on laajentaa markkinoita sekä maantieteellisesti että uusille sovellusalueille.
   
 • Ensimmäinen kohdemarkkina on Eurooppa ja leukemiaa sairastavien lasten lumbaalipunktiot. Akuutti lymfaattinen leukemia (ALL) on lasten yleisin syöpätyyppi.
   
 • Injeqin myyntistrategiana on kattaa lastensairaaloiden vaativien lumbaalipunktioiden kokonaistarve kohtuullisen siirtymäajan kuluessa.
   
 • ALL-tapausten markkinapotentiaali eurooppalaisissa lastensairaaloissa on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa (Injeqin arvio).
   
 • Maailmanlaajuisesti esiintyy vuosittain noin 89 000 uutta ALL-tapausta, ja määrän ennustetaan kasvavan yli 93 000 potilaaseen vuoteen 2027 mennessä. Noin puolet ALL-potilaista on lapsia ja nuoria.
   
 • Euroopassa ALL-tapausten määrän arvioidaan pysyvän suhteellisen vakaana – noin 11 000 tapausta vuodessa.
   
 • ALL-potilaan hoito-ohjelmaan kuuluu jopa 20 selkäydinkanavaan annosteltavaa syöpälääkettä.
   

Johto

  

first name last name, position

Timo Hänninen

Toimitusjohtaja

 • Yli 30 vuoden kokemus johtavista teknologiayrityksistä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta.
 • Yli 8 vuotta toimitusjohtajana
 • Injeqin toimitusjohtaja vuodesta 2022
 • Tekniikan tohtori, MBA.

  

first name last name, position

Timo Elomaa 

Operatiivinen johtaja

 • Yli 25 vuoden kokemus teknologiayritysten ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta
 • Injeqillä vuodesta 2014
 • Tuotantotalouden diplomi-insinööri
   

  

first name last name, position

Päivi Lehtonen

Myyntijohtaja

 • Yli 25 vuoden kokemus kansainvälisestä myynnistä ja yleisistä johtotehtävistä
 • Injeqillä vuodesta 2023
 • Kauppatieteiden maisteri
   

  

first name last name, position

Tomi Numminen

Hallituksen puheenjohtaja

 • Hallituksen jäsen toukokuusta 2022 lähtien. Puheenjohtaja kesäkuusta 2022 alkaen
 • Tomi Numminen on työskennellyt MedTech- ja lääkealan yrityksissä yli 26 vuotta, ja hänellä on kokemusta sekä start-up-yrityksistä että pörssiyhtiöistä. Hänellä on kokemusta MedTech-yrityksen menestyksekkäästä teknisestä listautumisesta Suomessa
 • Hallituksen puheenjohtaja Bioretec Oyj:ssä (listattu NASDAQ OMX Helsingissä), Uniogen Oy:ssä ja Endicum Oy:ssä
 • Kauppatieteiden maisteri

  

first name last name, position

Tommi Rasila 

Hallituksen varapuheenjohtaja

 • Sarjayrittäjä ja hallituksen jäsen useissa yrityksissä
 • Perustanut useita yrityksiä, esim. Sample Rate Systems Oy, joka myytiin yhdysvaltalaiselle yritykselle vuonna 2000.
 • Tommi Rasila toimii Juvenes Oy:n ja Techila Technologies Oy:n hallituksissa.
 • Tekniikan tohtori (yritysstrategia ja erityisesti kasvuyritystoiminta)
   

Yrityksen rakenne

Injeq Oyj on yksinomaan osakkeenomistajiensa omistuksessa, eikä emo- tai tytäryhtiöitä ole olemassa. Injeqillä on yli 1200 osakkeenomistajaa, jotka omistavat yhtiön ja joilla jokaisella osakkeella on samat oikeudet ja velvollisuudet.

Omistuksen jakautuminen

 • Injeqillä on yli 1 200 osakkeenomistajaa, joista suurin osa on liittynyt Invesdorin rahoituskierrosten kautta.
 • Injeqillä on liikkeellä 4 553 939 osaketta.
 • Kaikki osakkeet kuuluvat samaan osakesarjaan
 • EAKR-Aloitusrahasto Oy on suurin osakkeenomistaja 19,2 %:n omistusosuudella.
 • Finnvera myi EAKR-Aloitusrahasto Oy:n Tesille (Suomen Teollisuussijoitus Oy) 30.9.2021 tehdyllä järjestelyllä, ja rahaston salkussa olevien 23 kohdeyhtiön hallinnointi siirtyi myynnin seurauksena Tesille
 • Muita suuria omistajia ovat innovaation keksijät Katja Paassilta, Riitta Seppänen-Kaijansinkko (kuolinpesä) ja Jari Hyttinen
 • 10 suurinta osakkeenomistajaa omistaa 55,2 % osakkeista
   

Osakkeenomistaja

Osakkeet

Äänet

1 EAKR-Aloitusrahasto Oy (Tesi)

873 955

19,2 %

2 Kuolinpesä, Riitta Seppänen-Kaijansinkko 478 956 10,5 %
3 Katja Paassilta 319 750 7,0 %
4 Kai Kronström 218 633  4,8 %
5 Jari Hyttinen 203 230  4,5 %
6 Secium Oy 100 750  2,2 %
7 Garuda Oy 91 800 2,0 %
8 Pepexport Oy 85 000 1,9 %
9 Axel Cedercreutz 75 000 1,7 %
10 Asko Brax 67 947 1,5 %
11 Muut osakkeenomistajat 2 038 918  44,8 %
Yhteensä 4 553 939  100 %

Injeqin kehitys edellisen rahoituskierroksen jälkeen 

 1. Vuosina 2022 ja 2023 Injeq Oyj:stä tuli julkinen osakeyhtiö (Oyj) ja yritys solmi jakelusopimuksia 16 maassa (Itävalta, Tšekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Kuwait, Liechtenstein, Norja, Puola, Slovakia, Slovenia, Ruotsi, Sveitsi, ja Taiwan).
   
 2. Injeq Oyj:n myynti kasvoi 660 % vuonna 2022 (10 000 eurosta 76 000 euroon). 
   
 3. Injeq Oyj on rekrytoinut vuonna 2023 uutta johto-, talous- ja myyntihenkilöstöä, ml. myyntijohtajan, jotka keskittyvät myynnin kasvun edistämiseen nykyisten ja uusien jakelijoiden kautta.
   
 4. Injeq Oyj käynnisti uuden hankkeen kaapeleiden ja analysaattoreiden kustannusten alentamiseksi. Injeq on myös investoinut skaalautuvaan jälkimarkkina-alustaan ja parantanut tuotantokapasiteettiaan. Näitä kaikkia toimenpiteitä tarvitaan suurimpien MedTech-markkinoiden tavoitteluun.
   
 5. Injeq Oyj aloitti keskustelut suurten lääkeyritysten ja in vitro -diagnostiikkaan (IVD) erikoistuneiden yritysten kanssa yhteistyön käynnistämisestä.
   
 6. Injeq Oyj ilmoitti alkuperäisen pediatrisen hemato-onkologian (lasten leukemia) lisäksi kolme uutta sovellusaluetta, kuten neurologia, neonatologia ja ensihoito.
   
 7. Injeq Oyj on aloittanut FDA-hyväksyntään tähtäävän FDA Breakthrough Device Designation -prosessin. Injeq IQ-Tip® täyttää läpimurtolaitteen kriteerit, koska se voi olla hengenpelastava lääkinnällinen laite leukemian hoidossa, ja koska se edustaa läpimurtoteknologiaa, jolle ei vielä ole olemassa hyväksyttyjä vaihtoehtoja.

Varojen käyttö

Icon 1

Skenaario I

 (rahoituskierroksella kerätään 3 miljoonaa euroa)

 • Tämä skenaario mahdollistaa yhtiön teknisen listautumisen Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle. 
 • Iso osa varoista käytetään käyttöpääomaan
 • Suuri osa varoista käytetään Euroopan markkinoille pääsyn parantamiseen ja tuotantoprosessien kehittämiseen
 • Varoja käytetään lisäksi seuraaviin tarkoituksiin:
  • Kaupallistamisen ja laajentumisen nopeuttamiseen EU:ssa.
  • Tuotannon skaalaamiseen
  • Pienempiin investointeihin, joita tarvitaan uusien markkinoiden kehittämiseen ja laajentumiseen EU:n ulkopuolisille markkinoille (FDA).
  • Muiden strategisten mahdollisuuksien tutkimiseen
  • Muihin mahdollisuuksiin liittyvien kliinisten tutkimusten edistäminen

Icon 2

Skenaario II

 (rahoituskierroksella kerätään 1,5 miljoonaa euroa)

 • Iso osa varoista käytetään käyttöpääomaan
 • Pieni osa varoista käytetään Euroopan markkinoille pääsyn parantamiseen ja tuotantoprosessien kehittämiseen
 • Varoja käytetään lisäksi seuraaviin tarkoituksiin:
  • Kaupallistamisen ja laajentumisen nopeuttamiseen EU:ssa.
  • Pieni osa rahoituksesta käytetään uusien markkinoiden kehittämiseen ja laajentumiseen EU:n ulkopuolisille markkinoille (FDA)
 • Jos Injeq kerää alle 3 miljoonan euron rahoituksen, Injeq jatkaa varainhankintaa selkeänä tavoitteenaan kerätä vähintään 3 miljoonaa euroa ja tehdä tekninen listautuminen Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle

Icon 3

Skenaario III

 (Rahoituskierroksella kerätään vähintään 0,5 miljoonan euron rahoitus)

 • Minimiskenaariossa Injeq käyttää koko rahoituksen käyttöpääomaan
 • Injeq jatkaa varainhankintaa selkeänä tavoitteenaan kerätä vähintään 3 miljoonaa euroa ja tehdä tekninen listautuminen Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle.

Taloudelliset luvut ja kasvu

Kirjaudu sisään

Sisältö on saatavilla vain sijoittajille jotka ovat sijoittaneet tähän rahoituskierrokseen.

Kirjaudu

Valuaatio

Icon Money

Injeq Oyj:n valuaatio ennen rahoitusta (pre-money) on 25 729 755,35 euroa. Arvonmääritys perustuu aiempiin kierroksiin sekä viimeisimpiin saavutuksiin markkinoilla. Injeq on tehnyt kolme aiempaa oman pääoman ehtoista rahoituskierrosta ja yhden vaihtovelkakirjalainakierroksen Invesdorin kautta. Viimeisin pääomarahoituskierros kerättiin vuonna 2020 13,2 miljoonan euron valuaatiolla (post-money).

Viimeisimmän pääomarahoituskierroksen jälkeen Injeq on saanut IQ-Tip®-tuotteelleen lisenssin eurooppalaisen lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen mukaisesti (European Medical Device Regulation, MDR 2017/745). Injeq on myös tehnyt laadunhallintajärjestelmästään ISO13485- ja MDR-vaatimusten mukaisen ja saanut tuotteilleen CE-sertifikaatin TÜV SÜD:ltä (0123).

Yksityiskohtaisempia tietoja yrityksen arvonmäärityksestä löytyy sijoitusmuistiosta.

Exit skenaariot

Icon 1

Tekninen listautuminen Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle: Todennäköisin exit-skenaario on listautuminen Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalle. Listautumisen mahdollisuutta Nasdaq First North Growth Marketiin teknisen listautumisen kautta tutkitaan mahdollisimman pian rahoituskierroksen päätyttyä. Listautumisen odotetaan tarjoavan likviditeettiä osakkeenomistajille, avaavan Injeqille uusia rahoitusmahdollisuuksia ja lisäävän näkyvyyttä.  

Icon 2

Liiketoiminnan myynti alan kumppanille: Mahdollinen exit-skenaario on, että suuri MedTech-yritys, mukaan lukien suuret neulavalmistajat, ostaa Injeqin osittain tai kokonaan joko mahdollisen teknisen listautumisen jälkeen tai tekemällä tarjouksen yhtiön osakkeesta ennen mahdollista teknistä listautumista. Tällainen kauppa voisi tarjota osakkeenomistajille mahdollisuuden myydä osakkeensa kokonaan tai osittain.

Icon 3

Osto Venture Capital -yhtiön toimesta: Koska lääketieteellisen teknologian ala on konsolidoitumassa, on mahdollista, että pääomasijoittaja näkee tilaisuuden kehittää yhtiötä ja ostaa Injeqin osittain tai kokonaan joko mahdollisen teknisen listautumisen jälkeen tai tekemällä tarjouksen yhtiön osakkeesta. Tällainen myynti voisi tarjota osakkeenomistajille mahdollisuuden myydä osakkeensa kokonaan tai osittain.

Asiakirjat

Sijoitusmahdollisuutta koskevat asiakirjat

Kirjaudu sisään saadaksesi lisätietoja.

Päivitykset

Rahoituskierroksen pidentäminen

Hallitus päätti jatkaa merkintäaikaa 28. elokuuta 2023 saakka.