Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Tervetuloa uudistuneeseen Invesdor.comiin

INVESDOR INSIGHTS | 24.09.2020

RAHOITUS JA SIJOITTAMINEN: Miksi kasvusijoitukset kannattaa tehdä ennen listautumisantia

Elämme merkittävää aikaa Invesdorin historiassa. Olemme erittäin innoissamme päästessämme lanseeraamaan Invesdor-brändin ja sijoitusalustamme uudistuneen, nykyaikaisen ilmeen.

Tuoreen maalipinnan alla on edelleen tuttu Invesdor, jonka tiedät ja johon luotat - mutta siellä piilee myös uudenlaista intohimoa. Hiljattain Invesdor Group perusti uuden toimipisteen Berliiniin. Ennen kesää toteutimme ensimmäisen privaatti-osakeannin DACH-markkinalla itävaltalaisyhtiö Biogenalle ja avaamme nyt seuraavan DACH-osakeannin NEOHin kanssa.

Tiimimme on huolella rakentanut ja tarkkaan optimoinut prosessejamme DACH-markkinoilla toimiville yrityksille. Erittäin ylpeinä voimme sanoa pian tuovamme nämä sijoituskohteet myös teidän, sijoittajayhteisömme, ulottuville. Te olette keskeisin yleisömme ja haluamme kehittää palveluamme yhä sijoittajakeskeisempään ja teitä paremmin palvelevaan suuntaan. Tätä varten meillä on paljon ideoita työn alla ja toivomme pääsevämme näyttämään niitä lisää tulevina kuukausina.

Tavoitteenamme on nyt ja myös jatkossa digitalisoida sijoittamista yli rajojen ja tarjota teille erinomaisia kohdeyrityksiä. Uusi brändi-ilmeemme viestii tätä tavoitetta ja on virstanpylväs, josta alkaa uusi vaihe yrityksemme matkalla.

Koko Invesdor-tiimin puolesta haluan sanoa: tervetuloa! Olemme iloisia, että olet täällä.

Kirjoittaja: Invesdor

Günther Lindenlaub, CEO

Invesdor

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus