Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Mari Lymysalo Invesdorin Pohjoismaiden-toimitusjohtajaksi

INVESDOR INSIGHTS | 25.10.2022

Eurooppalainen digitaalisen sijoittamisen ja rahoittamisen alusta Invesdor on nimittänyt Pohjoismaiden-toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi DI Mari Lymysalon. Uuteen tehtävään Lymysalo siirtyy Capgemini Venturesin sijoitusjohtajan paikalta Pariisista.

Manner-Euroopan suurimmaksi digitaaliseksi sijoitus- ja rahoitusalustaksi kasvanut Invesdor vahvistaa rekrytoinnin myötä johtoryhmäänsä ja resurssejaan laajentuakseen Euroopassa. Lymysalo aloittaa tehtävässä välittömästi. 

- Mari on kokenut kansainvälinen pääomasijoittamisen asiantuntija, ja olemme iloisia saadessamme hänet puikkoihin edistämään kasvuamme Pohjoismaissa, sanoo Invesdor Groupin toimitusjohtaja Christopher Grätz

Lymysalo on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri, joka on viimeiset 16 vuotta työskennellyt globaaleissa organisaatioissa Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa. Lymysalo on toiminut muun muassa liikkeenjohdon konsulttina, uusien liiketoimintojen kehittäjänä ja operatiivisena johtajana, viimeksi Capgemini Venturesin sijoitusjohtajana.  

- Olen valtavan innoissani uudesta tehtävästäni. Vakuutuin erityisesti Invesdorin innovatiivisesta ja kansainvälisestä liiketoimintamallista sekä tulevaisuuden hankkeista. Haluamme tarjota eurooppalaisille sijoittajille lupaavia sijoitusmahdollisuuksia yli maantieteellisten rajojen, missä piilee merkittävä kasvupotentiaali. Yhtiö on toiminut uranuurtajana digitaalisen sijoittamisen ja rahoituksen parissa, ja vien tarinaa nyt mielelläni eteenpäin, Lymysalo kuvailee. 

Kohti yleiseurooppalaista joukkorahoitusta 

Invesdorin tavoitteena on tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja eri kehitysvaiheissa oleville yrityksille ympäri Eurooppaa.

Invesdor, saksalainen Kapilendo ja itävaltalainen Finnest fuusioituivat kesäkuussa 2022, minkä myötä kansainväliset rahoituskierrokset ovat mahdollisia DACH-alueella ja Pohjoismaissa. Seuraavassa vaiheessa yhtiön on tarkoitus laajentua muihin Euroopan maihin. Sijoittajille tämä merkitsee suorempaa pääsyä kansainvälisille pääomamarkkinoille, uusia sijoitustuotteita ja toimivampia jälkimarkkinoita. 

- Tavoitteemme on kasvaa koko Euroopan laajuiseksi rahoitusalustaksi. Tarkastelemme myös mahdollisia uusia fuusioita osana kasvustrategiaamme, Grätz kertoo. 

Kirjoittaja: Invesdor

Invesdor

Uutiset

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus