Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Kaius Löfgren myynnin johto- ja kehitystehtäviin

INVESDOR INSIGHTS | 20.08.2021

RAHOITUS JA SIJOITTAMINEN: Miksi kasvusijoitukset kannattaa tehdä ennen listautumisantia

Olen Kaius Löfgren, tuore invesdorilainen. Aloitin alkukesästä Head of Sales & Deal Flow -roolissa myynnin johto- ja kehitystehtävissä. Varsin vauhdikas startti olikin kyseessä, sillä elokuun alusta asti olen myös vastannut Invesdorin Suomen-liiketoiminnan vetämisestä. Aivan mahtava porukka, ja mitkä näkymät!

Invesdor houkutteli minua siksi, että se on hyvän maineen itselleen rakentanut finanssialan perinteisten toimijoiden ja rahoituskanavien haastaja. Jo parissa kuukaudessa olen vakuuttunut, että paluu finanssialalle oli erinomainen valinta. Taustaltani olen KTM ja pitkän linjan moniottelija yrityshommissa. Kokemusta löytyy finanssipuolen lisäksi kasvuyrityksistä niin yrittäjänä, osakkaana kuin neuvonantajana Suomessa ja kv-kentällä aina Australiassa asti.

Olen helsinkiläinen kahden lapsen isä, ja työajan ulkopuolella innokas työmatkapyöräilijä, lukija, tietokonepelaaja ja elokuvaharrastaja. Tyylipuhdas nörtti. ”Tätä et tiennyt Kaiuksesta”-osioon voisi kirjata, että toimin vuosien ajan kuvaohjelmaluokittelijana. Myyminen kun on luontainen osa persoonaani, otin yhteyttä maailman suurimpiin elokuvastudioihin ja tarjosin heille ikärajojen luokittelua suomenkieliseen materiaaliin. Siinä hommassa tuli katsottua leffa jos toinenkin.

Joukkorahoitus on mielenkiintoinen, täydentävä rahoitusvaihtoehto yrityksille. Entisenä kasvuyrittäjä tunnen sen tuskan, mikä sijoittajien löytämisessä ja rahoituksen keräämisessä usein on. Invesdor yhdistää laadukkaat kasvuyritykset ja kymmenet tuhannet kansainväliset sijoittajat. Kuka muu pystyy alalla samaan?

Invesdoriin toin mukanani osaamissalkkuni, joka koostuu strategisen suunnittelun, myynnin ja neuvottelutaitojen hallinnasta. Lukuisista kauttamme rahoitusta keränneistä alumneista on kasvanut huikeita menestystarinoita, ja teitä nälkäisiä sijoittajia varten minun tehtäväni on poimia lisää helmiä alustallemme laajasti eri toimialoilta.

Visioni on, että joukkorahoituksen merkitys kasvaa voimakkaasti. Silloin yhä useampi kasvuyritys näkisi meidät järkevänä vaihtoehtona lainarahalle ja mahdollisuutena laajentaa omistajapohjaa. Ja silloin teille sijoittajille aukeaisi yhä enemmän hyviä tilaisuuksia hypätä mukaan alkuvaiheen kasvuyrityksiin.

Me Invesdorissa valmistelemme juuri nyt suurta kehitysaskelta, jonka tavoitteena on parantaa joukkorahoituksen houkuttelevuutta ja vahvistaa suoraa kansainvälistä sijoituskanavaa. Lisäksi tulossa on erittäin mielenkiintoisia rahoituskierroksia kestävään kehitykseen ja health/medtechiin liittyen. Pysy kuulolla, ja ole meihin yhteydessä rahoitustarpeissa!

Terveisin,

Kaius Löfgren

kuva: Studio Arkadia

Kirjoittaja: Invesdor

Kaius Löfgren

Invesdor

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus