Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Invesdorin perustaja Lasse Mäkelä EY:n Vuoden yrittäjä -kisassa

INVESDOR INSIGHTS | 10.11.2020

RAHOITUS JA SIJOITTAMINEN: Miksi kasvusijoitukset kannattaa tehdä ennen listautumisantia

Kilpailuun ottaa osaa yhteensä 54 suomalaista kasvuyritystä. Invesdor on mukana kilpailun uudessa kategoriassa, jossa kisataan vuoden start-up-yrityksen tittelistä.

Invesdor on valittu mukaan EY Suomen Entrepreneur of the Year -kisaan. Jo vuodesta 1986 järjestetyt ‘yrittäjyyden maailmanmestaruuskisat’ kisataan tänä vuonna yli 60 maassa. Suomen-kilpailun voittaja edustaa maamme yrityskenttää vuosittaisessa EY World Entrepreneur of the Year -kilpailussa.

Lasse Mäkelä: Ehdokkuus on koko tiimin saavutus

Invesdoria kisassa edustaa yhtiön perustaja Lasse Mäkelä. Vaikka valinnassa onkin vuoden yrittäjä, korostaa Lasse kunnian kuuluvan koko tiimille.

“Visionäärisin ja innokkainkin yrittäjä on lopulta vain yksi osa suurempaa kokonaisuutta. Se, että olemme mukana kisassa, on mahtava kunnianosoitus koko tiimille. Olemme onnistuneet kasaamaan ammattimaisen, hyvin yhteen pelaavan joukkueen, joka rakentaa ja kehittää väsymättä Invesdorin ideaa ja visiota kaikille kuuluvasta, rajat ylittävistä digitaalisesta sijoittamisesta”, Mäkelä kommentoi.

Start-up-sarjan keskiössä kasvu ja yhteiskunnallinen vaikutus

Invesdor ja Lasse kilpailevat tänä vuonna kisan uudessa, start-up-yrityksille suunnatussa kategoriassa. Start-up-yritysten kohdalla punnitaan erityisesti nopeaa liikevaihdon kasvua sekä liikeidean yhteiskunnallista vaikuttavuutta. 

“Uudessa sarjassa on mukana todella mielenkiintoisia, nopeasti kasvavia yrityksiä, jotka esimerkiksi distruptoivat liikkumista, maksamista, rekrytointia ja sote-alaa. Olemme saaneet mukaan myös start-upeja, joiden liikeideat todella mullistavat maailmaa. Olen äärimmäisen innoissani tästä kilpailijakattauksesta ja tuomareilla tuleekin olemaan äärimmäisen vaikea tehtävä voittajia valitessaan”, EY:n Anna Pyykkö kommentoi EY:n tiedotteessa kilpailun start-up-yrityskategoriaa. 

EY julkistaa Enterpreneur of the Year -kisan finalistit 1. joulukuuta. Kilpailun voittajat valitsee EY:n ulkopuolinen tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimii Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi. Voittajat julistetaan 15. tammikuuta 2021.

Kirjoittaja: Invesdor

Kirjoittaja

Invesdor

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus