Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Invesdor voitti arvostetussa eurooppalaisessa kilpailussa ja on finaalissa Vuoden mullistavin fintech 2019 -kisassa

RAHOITUS JA SIJOITTAMINEN | 17.09.2019

RAHOITUS JA SIJOITTAMINEN: Invesdor voitti arvostetussa eurooppalaisessa kilpailussa ja on finaalissa Vuoden mullistavin fintech 2019 -kisassa

Invesdor on valittu maavoittajaksi vuoden 2019 European Business Awards -kilpailussa. EBA on yksi maailman suurimmista liiketoiminnan kilpailuista. Invesdor on myös finaalikuusikossa Helsinki Fintech Farmin järjestämässä Vuoden mullistavin fintech 2019 -kilpailussa.

Invesdor on valittu Suomen maavoittajaksi heinäkuussa julkaistulta “Ones to Watch” -listalta, jolle valittiin 109 liiketoiminnassaan edistyksellistä suomalaista yritystä eri toimialoilta. Valinnan suoritti itsenäinen, elinkeinoelämän johtohenkilöistä, poliitikoista ja akateemikoista koostettu tuomaristo.

Invesdor on mukana 0–25 miljoonaa euroa liikevaihtoa tekevien yritysten Innovaatio-kategoriassa. Kilpailun viimeisessä, kansainvälisessä vaiheessa Invesdor pääsee edustamaan Suomea 2019 European Business Awards -loppukilpailuun Varsovaan yhdessä kahdeksan muun, eri toimialoilta valitun Suomen maavoittajan kanssa.

“Olen ylpeä ja onnellinen nähdessäni, että kova työmme palkitaan ja huomataan myös kansainvälisesti. Tänä vuonna olemme keskittyneet erittäin vahvasti kansainväliseen kasvuun yhdistyttyämme itävaltalaisen Finnest GmbH:n kanssa", kertoo Lasse Mäkelä, Invesdorin perustajajäsen ja toimitusjohtaja.

"Laajennamme liiketoimintamme ydintä aikaisemmasta, melko pitkälti pohjoismaisten kasvuyritysten osakeanteihin keskittyneestä toimintamallista, ja haluamme jatkossa palvella myös aiempaa suurempia yrityksiä joukkovelkakirjalaina-, eli tuttavallisemmin bondi-tuotteellamme. Samalla haluamme keskittyä myös osakeanneissa aiempaa suurempiin kierroksiin. Tarkoituksenamme on tarjota jo tänä syksynä alustallamme ensimmäistä kertaa bondikierros itävaltalaiselta, vakaavaraiselta keskisuurelta yritykseltä”, tiivistää Mäkelä.

Adrian Tripp, European Business Awardsin toimitusjohtaja, kommentoi valintaa: “Tämä on merkittävä saavutus ja Invesdor on esimerkillinen suunnannäyttäjä digitaalisessa rahoituksessa. Maavoittajaksi valikoituminen tarkoittaa sitä, että yritys on pystynyt osoittamaan olevansa innovatiivinen, reilu ja liiketoiminnallisesti menestyvä ja näin ollen kuuluu eurooppalaisten yritysten parhaimmistoon omassa kategoriassaan. Toivotamme Invesdorille onnea kilpailun viimeisellä kierroksella.”

Toisaalta menestystä on tullut myös Suomessa, kun Helsinki Fintech Farm lanseerasi joitain viikkoja sitten julkisen äänestyksen, jolla etsittiin maan mullistavimpia fintech-yrityksiä. Tiukan kilpailun jälkeen Invesdor valittiin kuuden mullistavimman finalistin joukkoon.

Mäkelä iloitsi huomatessaan myös Invesdorin asiakkaan, Prasoksen, finalistien joukossa. Prasos on Pohjoismaiden johtava bitcoin-välittäjä. Fintech-alan sijoittajista ja asiantuntijoista koostuva tuomaristo julistaa lopullisen voittajan 22. lokakuuta Future Digital Finance Forum -tapahtumassa. 

European Business Awardsin perimmäisenä tarkoituksena on tukea vahvemman ja menestyksekkäämmän elinkeinoelämän kehittämistä kaikkialla Euroopassa. Kilpailussa on meneillään jo kahdestoista vuosi, ja tänä vuonna seulottiin yli 120 000 yritystä 33:sta maasta.

Fintech Farm on HUB13:n pyörittämä Helsingin fintech-hubi. Se tarjoaa suomalaiselle rahoitusalalle kansainvälisen alustan innovaatiolle, tuoden yhteen rahoituslaitokset, fintech-yritykset, lainsäätäjät, palveluntarjoajat ja fintech-alan sijoittajat.

Invesdor on eurooppalainen digitaalisen sijoittamisen ja rahoittamisen alusta, jonka kautta kunnianhimoiset eurooppalaiset kasvuyritykset löytävät sijoittajia kaikkialta maailmasta. Invesdorilla on sijoituspalvelutoimilupa, ja se tarjoaa laajan kattauksen digitaalisia rahoitusratkaisuja. Tänään Invesdor Groupilla on yli 50 000 rekisteröitynyttä käyttäjää 150:stä maasta, ja he ovat sijoittaneet yhteensä yli 130 miljoonaa euroa. Vuonna 2018 Invesdor valittiin Pohjoismaiden parhaaksi Fintech-startupiksi.

Kirjoittaja: Invesdor

Kirjoittaja

Invesdor

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus