Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Invesdor satsaa myyntiin ja talousosaamiseen uusilla johtajarekrytoinneilla

INVESDOR INSIGHTS | 23.07.2019

RAHOITUS JA SIJOITTAMINEN: Miksi kasvusijoitukset kannattaa tehdä ennen listautumisantia

Invesdor on palkannut kaksi uutta jäsentä johtoportaaseensa. Raine Luomanen ja Robert Sjöblad aloittavat yrityksen palveluksessa elokuussa.

Invesdor fuusioitui hiljattain itävaltalaisen Finnest GmbH:n kanssa. Uusilla rekrytoinneilla pyritään edistämään fuusiossa syntyneen Invesdor Groupin kasvutavoitteita.

”Olemme luomassa rahoitusalalle aivan uusia avauksia, joista olemme valtavan innoissamme ja ylpeitä”, iloitsee toimitusjohtaja Lasse Mäkelä. ”Nyt on oikea aika laajentaa ja kehittää toimintaa tuoreiden osaajien kanssa. On mahtavaa, että saimme houkuteltua Rainen ja Robertin kaltaiset huippuammattilaiset mukaan vahvistamaan tiimiämme – pääsemme varmasti tekemään isoja juttuja yhdessä!”

Luomanen tulee työskentelemään Invesdorilla roolissa Vice President, Nordic Corporate Sales. Luomaselta löytyy runsaasti kokemusta joukkorahoituksen ja yritysrahoituksen parista: hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Privanetillä ja Taalerilla sekä johtanut ruotsalaisen FundedByMe:n Suomen-toimintaa. Invesdorilla Luomasen pääasiallisena painopisteenä tulee olemaan uusasiakashankinta Pohjoismaissa.

”Tehtävässä kiinnostukseni herätti pohjoismainen ulottuvuus ja mahdollisuus uusien markkinoiden avaamiselle. Myös Invesdorin ja Finnestin tuore liitto teki vaikutuksen: se on mielestäni todella kova peliliike ja suunta, josta itsekin olen puhunut viime vuosina. Markkinat konsolidoituvat ja syntyy suurempia toimijoita, jotka pystyvät palvelemaan myös suurempia yrityksiä. Invesdorilla on korkealaatuinen alusta ja uskon, että Finnestin tuominen mukaan toimintaan tulee olemaan hyvä yhdistelmä”, Luomanen kertoo.

”Yhteys Finnestiin ja Itävaltaan kiinnostaa myös henkilökohtaisesta syystä: olen intohimoinen alppinisti ja vapaalaskija”, Luomanen nauraa.

Invesdorin kesän toinen johtoportaan rekrytointi, Robert Sjöblad, aloittaa tehtävässä Vice President, Finance & HR. Ennen uusia tehtäviään Sjöblad on toiminut controllerin ja talousjohtajan tehtävissä useissa yrityksissä. Invesdorilla Sjöblad aloittaa talousjohtamisen sekä raportoinnin kehittämisen ja laajentaa myöhemmin tästä HR:n pariin.

”Odotan innolla kehitystyön pariin pääsemistä – talousjohtaminen ja raportointi ovat intohimohommaani”, Sjöblad kertoo. ”Sijoittaminen ja rahoitus ovat minulle aloina uusia, mutta tuntuu mahtavalta päästä laajentamaan omaa näkemystäni niistä ja oppimaan uutta. Ensivaikutelmani Invesdorista ovat myös olleet todella positiiviset. Tiimin tunnelma vaikuttaa hyvältä ja uskonkin, että se on keskeistä välittömille keskusteluyhteyksille ja sitä kautta menestymiselle.”

Luomanen ja Sjöblad aloittavat tehtävissään Invesdor Groupilla elokuussa 2019.

Invesdor Group

Invesdor Group on eurooppalainen digitaalisen sijoittamisen ja rahoittamisen alusta eri kasvuvaiheissa oleville yrityksille aina startupeista suuriin konserneihin. Emoyhtiönsä Invesdor Oy:n kautta Invesdor Groupilla on sijoituspalvelutoimilupa, ja se tarjoaa laajan kattauksen digitaalisia rahoitusratkaisuja. Invesdor Groupilla on yli 50 000 rekisteröitynyttä käyttäjää yli 150 maasta, ja he ovat sijoittaneet yhteensä yli 130 miljoonaa euroa. www.invesdor.com 

Invesdor

Invesdor on palkittu digitaalisen rahoittamisen ja sijoittamisen pioneeri ja pohjoismaiden markkinajohtaja. Vuonna 2012 perustettu Invesdor tuo yhteen kunnianhimoiset eurooppalaiset kasvuyritykset ja kansainväliset sijoittajat. Vuonna 2018 Invesdor sai Best Nordic FinTech Startup -palkinnon. Yrityksen asiakkaisiin lukeutuu sekä listaamattomia että listattuja yhtiöitä Suomesta, Ruotsista, Isosta-Britanniasta, Norjasta ja Tanskasta sekä sijoittajia joka puolelta maailmaa. Invesdoria johdetaan Helsingistä, ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA). www.invesdor.com

Finnest

Finnest GmbH on itävaltalainen finanssiteknologiayritys, joka toimii saksankielisten maiden lisäksi Slovakiassa ja Kroatiassa. Yhtiö tarjoaa rahoituspalvelualustan eturivin keskisuurille yrityksille.  Finnestin johto koostuu kokeneista pankki- ja rahoitusalan ammattilaisista. Viime vuosina Finnestin alustalla on toteutettu alueen suurimpia rahoitusjärjestelyjä. Finnest valittiin yhdeksän maailman parhaimman finanssiteknologiayrityksen joukkkoon BBVA Open Talent -kilpailussa. www.finnest.com

Kirjoittaja: Invesdor

Kirjoittaja

Invesdor

DISCLAIMER

Tämä artikkeli on vain kapea katsaus käsittelemäänsä toimialaan. Sen tarkoituksena on esitellä toimiala lukijalle ja toimia lähtöpisteenä syvällisemmälle taustatutkimukselle. Artikkeli on tarkoitettu ainoastaan informatiiviseen tarkoitukseen eikä sen väitetä olevan kattava. Artikkeli sisältää kolmansilta osapuolilta peräisin olevaa tietoa; kyseisten tietojen paikkansapitävyyttä ja kattavuutta ei ole vahvistettu eikä kenenkään tulisi pohjata päätöksiä ainoastaan näiltä kolmansilta osapuolilta saatuun tietoon. Tässä yhteydessä esitettyjä tietoja ei ole tarkoitettu eikä niitä tule tulkita sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Sijoittajien ei tule hankkia tai hyväksyä tarjouksia mistään arvopapereista, elleivät he tee niin asianmukaisten, kyseessä olevaa yritystä ja sijoituskohdetta koskevien sijoitusmateriaalien pohjalta. Sijoittajat kantavat itse listaamattomiin yrityksiin liittyvän korkean sijoitusriskin.

Haluatko lukea lisää?

Katso artikkelin yleiskatsaus