Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

Platform-as-a-Service

Etsitkö tapoja viedä sijoituspalvelusi digitaaliseksi? Käytä testattua ja hyväksikoettua teknologiaamme luodaksesi yleisöllesi sujuvan, digitaalisen sijoituskokemuksen - ryhdy PaaS-kumppaniksi.

Lue lisää

Sijoittaminen digitalisoituu - niin kannattaisi sinunkin.

Sijoitusalalla on käynnissä digitalisaatiokilpailu. Perinteisiin sijoitustapoihin liittyvät prosessit ovat raskaita ja hitaita: toistuvien KYC-paperilomakkeiden täyttäminen, tietojen odottelu ja kaiken paperityön hoitaminen.

Siksi digitaalinen sijoittaminen on kasvussa: digitaalisilla alustoilla kerätty rahoitus on kasvanut tasaisesti viimeisten viiden vuoden aikana. Invesdor tekee sijoittamisesta digitaalista, yksinkertaista ja kaikkien saatavilla olevaa. Digitalisoi sijoittajaverkostosi PaaS-palvelumme (Platform-as-a-Service) avulla.

Investing is going digital

Miksi PaaS-kumppanuus kannattaa?

Alusta palveluna (PaaS) merkitsee juuri sitä, mitä nimikin kertoo. PaaS-kumppaninamme saat käyttöösi Invesdorin kehittämän digitaalisen alustan ja prosessit asiakkaidesi varainhankintakierroksille. Yhteistyö tarjoaa sinulle ja sijoittajillesi lukuisia etuja:

  • Vaivaton kokemus: sijoittajasi voivat sijoittaa milloin tahansa ja lähes missä tahansa, he tarvitsevat vain internet-yhteyden.
  • Laajenna verkostoa: esittele sijoitusmahdollisuuksia helposti uusille kontakteille kotimaassa ja ulkomailla.

  • Kustannustehokkuus: digitaalisen prosessin ansiosta työvoimaintensiivistä työtä on vähemmän, eikä sinun tarvitse käyttää resursseja oman alustasi kehittämiseen alusta alkaen.

  • Hallitse oikeudellisia ja operatiivisia riskejä: olemme MiFID-lisensoitu sijoituspalveluyritys - me huolehdimme oikeudellisesta hallinnosta, joten voit keskittyä asiakkaisiisi ja verkostoosi.

  • Teemme siitä sinulle sopivan: voit laskea liikkeelle haluamiasi arvopapereita ja mukauttaa alustan käyttöliittymän yrityksesi brändin mukaiseksi.

Olemme työskennelleet digitaalisen sijoitusprosessin parissa vuodesta 2012 lähtien, ja tunnemme sekä mahdollisuudet että sudenkuopat.

Täytä yhteydenottolomake, niin lähetämme esittelyn sähköpostitse. Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä - autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Kaius Löfgren

Sähköposti: kaius.lofgren@invesdor.com
Puhelin: +358 40 531 1425

Yhteyshenkilö

Jens Siebert

Kaius Löfgren
Myyntipäällikkö, Pohjoismaat

EN | FIN