Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

> 7 864 000 euroa sijoitettu tähän mennessä

> 7 864 000 €
sijoitettu tähän mennessä

4 onnistunutta rahoituskierrosta

4
onnistunutta rahoituskierrosta

> 2 670 sijoittajaa

> 2 670
sijoittajaa

3 25 miljoonaa euroa 7 päivässä viimeisimmällä kierroksella

3 25 miljoonaa €
7 päivässä viimeisimmällä kierroksella

Joukkorahoituksen menestystarina

Injeq on suomalainen lääketieteellisen teknologian yritys, joka on kehittänyt älyneulan lannepistoja varten. Neula voidaan työntää selkäytimeen erittäin tarkasti, sillä se ilmoittaa heti, kun on kosketuksissa selkäydinnesteen kanssa. Tällä on merkitystä esimerkiksi syöpäpotilaille, sillä väärin pistetty neula voi viedä selkäytimeen syöpäsoluja.

Yleisö on tukenut Injeqiä vuodesta 2017 lähtien, kun yritys lähti valloittamaan lääketieteellisen teknologian markkinoita älyneulallaan. Yritys käytti rahoitusta CE-merkintää eli markkinahyväksyntää varten tarvittavien tärkeiden tutkimusten onnistuneeseen loppuunsaattamiseen. Vuonna 2021 Smart Needle sertifioitiin virallisesti.

Kolmessa osakeannissa kaikkiaan yli 1600 sijoittajaa osallistui yrityksen kasvuun noin 5 3 miljoonalla eurolla. Neljännellä rahoituskierroksella maaliskuussa 2022 Injeq laski liikkeeseen vaihtovelkakirjalainan. Seitsemän päivän aikana yritys keräsi 3 25 miljoonaa euroa.

Injeq Crowdinvesting Successtory - Logo

Yhdysvaltain markkinahyväksynnän hakeminen ja listautumisannin valmistelu

IQ-Tip®-tuoteperheelle on myönnetty Euroopan markkinahyväksyntä. Seuraava askel on saada Yhdysvaltain markkinahyväksyntä. Viimeisimmän rahoituksen avulla Injeq vie markkinoille saattamista Euroopassa eteenpäin. Samalla tuotantoa laajennetaan, jotta yritys voi vastata kasvavaan kysyntään ja varautua mahdollisiin hintapaineisiin. Viimeisin joukkorahoituskierros toimii myös siltarahoituksena listautumisantia valmisteltaessa.

Teknologian käyttöönotto Euroopassa

Injeqin päätavoitteena on tuoda IQ-Tip® Euroopan markkinoille. Tämä tavoite edellyttää CE-sertifiointia, jota yritys hakee. Vuoden 2021 alussa Injeqin painopiste siirtyy sertifioinnista markkinoille tuloon ja siten kaupalliseen vaiheeseen.

Pääsy kaikkialle Eurooppaan

Ensisijaisena tavoitteena on saada IQ-Tip™ saataville Euroopan markkinoille. Tuotteen EY-sertifiointi on välttämätön, jota varten Injeqilla on oltava täydelliset tuotantolaitokset, jotta ne voidaan auditoida. Tuotantoprosessien optimointi, pakkaaminen, säilytysaika, jäljitettävyys, biologinen yhteensopivuus ja puhdastilavalvonta ovat siksi etusijalla.

Tuotanto ja kliiniset jatkotutkimukset

Yritys käytti ensimmäisen kierroksen varat pääasiassa tuotteen valmistukseen ja kliinisten tutkimusten laajentamiseen. Käytettävissä olevien varojen lisäämiseksi kerättyä pääomaa vivutettiin TEKESin tuotekehityslainalla, yksityisen pääomasijoittajan sijoituksilla ja pankkilainalla.

INJEQ kiittää!

Managing Director, Injeq

"Haluamme kiittää sydämellisesti kaikkia sijoittajia, jotka ovat tukeneet meitä viimeisten viiden vuoden aikana ja uskoneet IQ Needle - älyneulaamme alusta asti!"

Tommi Rasila, Dr. Tech. Chairman of the Board 

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: service@invesdor.fi
Puhelin: +358 20 735 2590

Seuraa meitä:

   

Yhteyshenkilönne

Jessica Partanen

Project Manager

EN | FIN