Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

OwnersPortal

Hallitse yrityksesi cap table -taulukkoa Invesdorin OwnersPortal -palvelussa. Voit seurata liikkeeseenlaskemiasi arvopapereita, niiden omistajia ja kaupankäyntihistoriaa sekä pitää yhteyttä osakkeenomistajiin ajan tasalla olevan yhteystietoluettelon avulla.

Lue lisää

Yksi portaali osakkeenomistajien hallintaan

OwnersPortal on Invesdorin SaaS -työkalu liikkeeseenlaskettujen arvopapereiden, kuten osakkeiden ja velkakirjojen, hallinnointiin. 

OwnersPortal poistaa yritykseltä lukuisten Excel -taulukoiden hallinnointiin liittyvän vaivan.

"Me Yepzonilla suosittelemme lämpimästi kaikille yrityksille Invesdorin OwnersPortalia. Alusta on erittäin luotettava, helppokäyttöinen ja mikä tärkeintä: suunniteltu hallitsemaan suurta tietomäärää ja laajaa omistajapohjaa."
Otto Linna, toimitusjohtaja, Yepzon

Mit Partizipationsrechten stehen Sie gleichauf mit echten Gesellschaftern bei der Investition in Unternehmen

Ominaisuudet

Partizipieren mit der Exitbeteiligung am Verkaufserlös des Unternehmens

1. Listaa liikkeeseenlasketut arvopaperit yhteen
paikkaan 

Oletetaan, että yritykselläsi on sata osakkeenomistajaa, joilla on useita osakesarjoja erilaisilla äänioikeuksilla. Ehkä osakkeilla käydään jopa kauppaa. Lisäksi yrityksesi on laskenut liikkeeseen vaihtovelkakirjalainana tai kaksi, ja sillä on myös useita voimassa olevia optioita. Tästä syntyy melkoisen monimutkainen cab table -taulukko.

OwnersPortal auttaa yritystäsi hallinnoimaan ja pitämään kirjaa kaikista liikkeeseenlasketuista arvopapereista ja eliminoimaan versionhallintaan liittyvät riskit.

"Invesdorin OwnersPortal on ehdottomasti helpoin tapa seurata cap table -taulukkoa ja ottaa yhteyttä meidän osakkeenomistajiin. OwnersPortal antaa selkeän kuvan osakkeenomistajien omistusosuuksista, mikä on todella kätevää. Yli 300 osakkeenomistajan hallinnointi voisi olla hankalaa, mutta Invesdorin OwnersPortal helpottaa asioita huomattavasti."
Virpi Muhonen, toimitusjohtaja, Askel Healthcare

Partizipieren mit der Gewinnbeteiligung

2. Siirrä arvopapereita

Osakkeiden ja velkakirjojen haltijoita koskevien muutosten seuraaminen voi olla hankalaa, jos arvopapereilla käydään kauppaa. OwnersPortalin avulla kauppojen ja muiden omistusmuutosten kirjanpito muuttuu huomattavasti helpommaksi. Voit myös tarkastella yksittäisten arvopapereiden omistusketjuja.

"Helppo ja järjestelmällinen tapa käsitellä lähes 200 osakkeenomistajan cap table -taulukkoa 15 eri maasta"
Timo Ketonen, hallituksen puheenjohtaja, Plantui

Mit der Basisverzinsung dann profitieren, wenn diese die Beteiligung an Verkaufs- / Exiterlös übersteigt

3. Kommunikoi osakkeenomistajien ja velkakirjojen haltijoiden kanssa

OwnersPortalissa voit lähettää viestejä ja jakaa tiedostoja osakkeenomistajille ja velkakirjojen haltijoille. Näin säästyt taulukkolaskentaohjelmien, ulkoisten sähköpostiohjelmien ja vientitiedostojen tuomasta vaivasta. Lisäksi yhteystietoluettelo päivittyy automaattisesti, kun omistajanvaihdokset rekisteröidään OwnersPortaliin. 

Hinnoittelu

  • Ensimmäiset kuusi kuukautta ilmaiseksi, jonka jälkeen 150 €/kk. Ei perustamiskuluja.
  • Perustason tilaus sisältää alustan käyttöoikeuden, itsepalvelun ja asiakastuen. Hintaan lisätään alv 24 %.
  • Tarjoamme myös lisämaksullisia palvelupaketteja mm. sijoittajasuhteisiin, back office -käsittelyyn ja osakekaupoista syntyvään osakkeenomistajien hallintaan.
  • Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Tämän jälkeen palvelu laskutetaan 12 kuukauden jaksoissa.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

UKK

UKK-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin rahoituskierroksistamme, prosesseistamme ja joukkorahoituksesta yleisellä tasolla.

Katso UKK

Yhteyshenkilönne

Vivien Wornat: Ihre Finanzierungsberaterin bei Invesdor

Kaius Löfgren, Head of Sales and Deal Flow

Odotan yhteydenottoasi

Ota yhteyttä sähköpostitse

EN | FIN

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: companies@invesdor.fi
Puhelin: +358 40 183 0773

Seuraa meitä: