Valitse, miten haluat käyttää verkkosivustoamme:

Evästeet auttavat parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ja tarjoamaan turvallisia palveluja. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä turvallisuuden ja kirjautumistoimintojen kannalta, toiset taas mahdollistavat helpomman käytön ja kätevän tuen. Voit peruuttaa päätöksesi milloin tahansa.

OwnersPortal

Hallitse yrityksesi cap table -taulukkoa Invesdorin OwnersPortal-palvelussa. Voit seurata liikkeeseenlaskemiasi arvopapereita, niiden omistusta ja kaupankäyntihistoriaa sekä pitää yhteyttä osakkeenomistajiin aina ajan tasalla olevan yhteystietoluettelon avulla.

Lue lisää

Yksi portaali osakkeenomistajien hallintaan

Omistajaportaali on Invesdorin SaaS-työkalu liikkeeseenlaskettujen arvopapereiden, kuten osakkeiden ja joukkovelkakirjojen, hallinnointiin. Se on ketterä vaihtoehto kalliille ja jäykille arvopaperikeskuksille.

Omistajaportaali poistaa lukuisten Excel-taulukoiden hallinnoinnista aiheutuvan sotkun.

"Me Yepzonilla suosittelemme lämpimästi kaikille yrityksille Invesdorin omistajaportaalia. Alusta on erittäin luotettava, helppokäyttöinen ja mikä tärkeintä: suunniteltu hallitsemaan suurta tietomäärää ja laajaa omistajapohjaa."
Otto Linna, toimitusjohtaja, Yepzon

Mit Partizipationsrechten stehen Sie gleichauf mit echten Gesellschaftern bei der Investition in Unternehmen

Ominaisuudet

Partizipieren mit der Exitbeteiligung am Verkaufserlös des Unternehmens

1. Liikkeeseenlasketut arvopaperit yhdessä paikassa

Oletetaan, että yritykselläsi on sata osakkeenomistajaa, joilla on useita osakesarjoja erilaisilla äänioikeuksilla. Ehkä osakkeilla käydään jopa kauppaa, ja yhtiö on laskenut liikkeeseen joukkovelkakirjalainan tai kaksi, ja sillä on useita optiosuunnitelmia. Tästä syntyy melkoisen monimutkainen cap table -taulukko.

Invesdorin omistajaportaali auttaa sinua pitämään kirjaa kaikista liikkeeseenlasketuista arvopapereista ja eliminoimaan versionhallintaan liittyvät riskit.

"Invesdorin omistajaportaali on ehdottomasti helpoin tapa seurata cap table -taulukkoa ja ottaa yhteyttä meidän osakkeenomistajiin. Omistajaportaali antaa selkeän kuvan osakkeenomistajien omistusosuuksista, mikä on todella kätevää. Yli 300 osakkeenomistajan hallinnointi voisi olla hankalaa, mutta Invesdorin omistajaportaali helpottaa asioita huomattavasti."
Virpi Muhonen, toimitusjohtaja, Askel Healthcare

Partizipieren mit der Gewinnbeteiligung

2. Arvopapereiden siirtäminen

Osakkeiden ja joukkovelkakirjojen haltijoita koskevien muutosten seuraaminen voi olla hankalaa, jos arvopapereilla käydään kauppaa. Omistajaportaalin avulla kauppojen ja muiden omistusmuutosten kirjanpito muuttuu huomattavasti helpommaksi. Voit jopa tarkastella yksittäisten arvopapereiden omistusketjuja, joten tiedät aina, kuka ne on omistanut.

"Helppo ja järjestelmällinen tapa käsitellä lähes 200 osakkeenomistajan cap table -taulukkoa 15 eri maasta"
Timo Ketonen, hallituksen puheenjohtaja, Plantui

Mit der Basisverzinsung dann profitieren, wenn diese die Beteiligung an Verkaufs- / Exiterlös übersteigt

3. Kommunikoi osakkeenomistajien ja joukkovelkakirjojen haltijoiden kanssa

Invesdorin omistajaportaalissa voit lähettää viestejä ja jakaa tiedostoja osakkeenomistajille ja velkakirjojen haltijoille. Omistajaportaalin avulla säästyt taulukkolaskentaohjelmien, ulkoisten sähköpostien ja vientitiedostojen tuomasta vaivasta. Lisäksi yhteystietoluettelo päivittyy automaattisesti arvopaperin omistajan vaihtuessa. 

Hinnoittelu

  • Ensimmäiset kuusi kuukautta ilmaiseksi, jonka jälkeen 150 €/kk. Ei perustamiskuluja.
  • Perustason tilaus sisältää alustan käyttöoikeuden, itsepalvelun ja asiakastuen. Hintaan lisätään alv 24 %.
  • Tarjoamme myös lisämaksullisia palvelupaketteja mm. sijoittajasuhteisiin, back office -käsittelyyn ja osakekaupoista syntyvään osakkeenomistajien hallintaan.
  • Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Tämän jälkeen palvelu laskutetaan 12 kuukauden jaksoissa.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä

UKK

UKK-osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin rahoituskierroksistamme, prosesseistamme ja joukkorahoituksesta yleisellä tasolla.

Katso UKK

Yhteyshenkilönne

Vivien Wornat: Ihre Finanzierungsberaterin bei Invesdor

Kaius Löfgren, Head of Sales and Deal Flow

Odotan yhteydenottoasi

Ota yhteyttä sähköpostitse

EN | FIN

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä viesti:
Sähköposti: companies@invesdor.fi
Puhelin: +358 40 183 0773

Seuraa meitä: